Magyarország vajon miért nem teszi ugyanezt?

Az Egyesült Államokban Louisiana állam szenátusa egyhangú szavazással fogadta el a szenátusi 133. törvényjavaslatot. Ez a törvényjavaslat az állam szuverenitásának merész nyilatkozata, amely jogi barikádot teremt a globalista szervezetek – az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ), az Egészségügyi Világszervezet (WHO) és a Világgazdasági Fórum (WEF) – túlkapása ellen.

“Az Egészségügyi Világszervezet, az Egyesült Nemzetek Szervezete és a Világgazdasági Fórum Louisiana állam területén nem rendelkezik joghatósággal vagy hatáskörrel. Az Egészségügyi Világszervezet, az ENSZ és a Világgazdasági Fórum semmilyen szabályát, rendeletét, díját, adóját, irányelvét vagy megbízását nem hajthatja végre vagy hajthatja végre Louisiana állam vagy bármely ügynökség, hivatal, osztály, testület, bizottság, politikai alegység, az állam kormányzati szerve, község, önkormányzat vagy bármely más politikai szervezet” – áll a törvényjavaslatban.

https://orvosokatisztanlatasert.hu/louisiana-allamban-a-wef-who-es-az-un-nem-rendelkezik-joghatosaggal/

CSAK ÍGY LEHET MEGAKADÁLYOZNI AZ EMBERISÉG ELLENI LEGNAGYOBB MERÉNYLETET:

Rövid időn belül a 2-ik bomba hír:
“Az Arizonai Republikánus Párt biológiai és technológiai fegyverekké nyilvánította a Covid-19-injekciókat, és betiltották a szúrásról szóló határozatot!
Florida után az Arizonai Republikánus Párt immár a második állam republikánus pártja, amely elfogadta a „Ban the Jab” határozatot, és a COVID-19 injekciókat biológiai és technológiai fegyverekké nyilvánította .”
https://anamihalceamdphd.substack.com/cp/144103122