https://www.youtube.com/watch?v=74y8yruz_mg

Dr. Hildy Staninger 2011-ben írt
GLOBÁLIS AGYCHIP ÉS MEZOGÉNEK Nanogépek a hamis emlékek végső ellenőrzésére – Számítógépes rendszer a kollektív elmekontrollhoz cikkéből idézet:

„Ahhoz, hogy megértsük a mezogén technológiáját és többféle intelligens funkcionális felhasználását az érzékelésre, a hasznos teherszállítási rendszerekre és a tervezés egyéb kapcsolódó vonatkozásaira, mindig emlékeznünk kell arra, hogy a mezogén egy eszköz, olyan, mint mint a kerék az autón.
A nanogép megtervezhető úgy, hogy robottá, sebészeti szikévé, kamerává, a koponyáján belüli hanggá, vagy akár a „hamis” kollektív tudattá váljon, ha integrálják a kollektív elmekontroll számítógépes rendszerébe vagy a „globális agyba”.

A mezogén folyadékkristály-fázis és egyéb nanoarchitektúra-tervezett intelligens funkciói kölcsönhatásba lépnek az emberi agy biológiai rendszerével vagy más tervezett célszervekkel. A folyékony kristályok mezogén rakománya nem reagál mindaddig, amíg a végső cél érdekében nem aktiválják.
Ez az új nanogyógyászat, az új intelligens WIFI kommunikációs rendszer, a fegyver, az ipari kémeszköz vagy az elme- vagy testvezérlő eszközök alkatrésze.”
https://anamihalceamdphd.substack.com/p/mesogen-self-assembly-nanotechnology?utm_source=post-email-title&publication_id=956088&post_id=143397021&utm_campaign=email-post-title&isFreemail=true&r=1vj4u6&triedRedirect=true&utm_me

https://orvosokatisztanlatasert.hu/beszelgetes-a-gyermekkori-oltasok-kotelezeserol/