“A brit „Daily Mail” beszámolója szerint a WHO vezetője kijelentette Genfben: „Fennáll annak a veszélye, hogy egy másik variáns is felbukkanjon, amely új betegségeket és haláleseteket okoz.

https://report24.news/wirre-panikmache-who-chef-warnt-vor-noch-toedlicherer-krankheit-als-covid-19/?feed_id=30842

És továbbra is fennáll annak a veszélye, hogy egy másik kórokozó bukkan fel, amely még halálosabb lehet.” Tedros akkor beszélt erről, amikor a WHO a 194 tagállam éves találkozóján bemutatta a legveszélyesebb kórokozók kimutatására és nyomon követésére szolgáló új globális rendszert. Konkrét betegségeket vagy kórokozókat nem említettek. De az „X betegség”, ami egy pusztító, de még fel nem fedezett kórokozó helyét őrzi, szerepel az ENSZ sürgős fenyegetéseinek listáján.

Összességében úgy tűnik, hogy az a célja Tedrosnak és a WHO-nak ezzel a találkozóval, hogy világszerte bizonytalanságot okozzanak. A bizonytalanság és a félelem bevált tömegpszichológiai eszköz a saját hatalmi pozíció megerősítéséhez. Vajon újra be fognak dőlni nekik az emberek, miután lassacskán egyre többen veszik észre, hogy mindvégig hazudtak nekik és félrevezették őket a koviddal és a kísérleti vakcinákkal kapcsolatban?”

https://orvosokatisztanlatasert.hu/zavaros-remhirterjesztes-a-who-vezetoje-a-kovidnal-is-halalosabb-betegsegre-figyelmeztet/