Az emberiség egész történelme arról szólt, hogy őrizze meg az elit a hatalmát, a tömeg leigázásával.
Most sincs ez másképp, csak sokkal durvábbak az eszközök, mert a 21-ik századi Globális Hazugságipari Művek világméretű dezinformációs hálózata 0-24-ben ontja a hazug narratívákat és információkat.

PROBLÉMA-REAKCIÓ-MEGOLDÁS, ez a jól bevált eszközük. Válságokat generálnak, hogy pszihikai terror alá helyezzenek bennünket, a PSYOP révén.
Vírus hisztivel, -háborús hisztivel- klíma hisztivel sokkolnak bennünket, arra apellálva, hogy az emberek többre becsülik a vélt bizonságot, mint a szabadságot.
Legalábbis a COVID-nál így működött: AZ EMBEREK 90%-A ÖNKÉNT MONDOTT LE A SZABADSÁGÁÉRT EGY VÉLT BIZTONSÁGÉRT CSERÉBEN.
És állítom, ha jönne egy újabb vírushiszti, az emberek 50%-val ugyanezt meg lehetne tenni…)))

JAVASLOM MINDENKINEK: VIGYÁZÓ SZEMÜNKET AFRIKÁRA IRÁNYÍTSUK!!!
Az afrikai országok nálunk sokkal jobb mentális állapotban vannak, nyilván megszenvedtek érte. A nyugat évszázadok óta leigázta, kirabolta, nincstelenné és rabszolgává tette őket.
Fauci és Bill Gates az emberiségellenes vakcinák kísérleti terepeként használta Afrikát, és az ott élő embereket.
Ennek az lett a következménye, HOGY AFRIKA FELÉBREDT, ÉS AFRIKA MENTHETI MEG AZ EMBERISÉGET.
– 2020-ban Afrikában nem oltatták be magukat az emberek. Az afrikai földrészen volt a legkevesebb a beoltottak száma, és aránya.
– Az afrikai vezetők NEM TILTOTTÁK BE AZ IVERMECTINT, EZÉRT OTT VOLT A LEGKISEBB A HALÁLOZÁS IS.
– 2022-ben 64 AFRIKAI ORSZÁG HEKKELTE MEG A WHO EGÉSZSÉGÜGYI VILÁGHATÓSÁG TERVÉT!!!!!
– 2023-ban Nigéria most megbuktatta a CBDC bevezetésének tervét. A lakosság fellázadt, és nem engedett a nyomásnak.
Nekik nincs másuk, csak a szabadságuk. Felismerték, hogy a CBDC rabszolgapénz, és az életük árán is, de megvédik a szabadságukat. Tanulhatnánk tőlük.
https://www.zerohedge.com/geopolitical/africas-first-test-run-cbdc-has-failed

A BRICS-országok az” Egy övezet egy út” programmal rendkívül komoly infrastruktúrális beruházásokat hajtanak végre a win-win együtt működés keretében, amely Afrika világhoz való felzárkózását jelentheti.
Amíg Soros mesterségesen generálja a migrációt, a józan Kelet a probléma megoldását helyben történő fejlesztésekkel képzeli el.

Látnunk kell: a Nyugat célja a világ politikai-gazdasági-és kulturális lerombolása, a keresztény hit és benne az erkölcsi értékek teljes elpusztítása, hogy helyébe lépjen az új világrend rabszolgasága, és vallásként a sátánimus, és a törvényesített pedofília és perverzió.

A meglévő valóságunk eltörlése van folyamatban, és létre akarnak nekünk hozni egy másfajta valóságot.
Most naponta éljük meg azt, hogy megszokott valóságunk ezer apró szilánkra törik, és a dolgok szétesnek.
Összezavarodunk és pánikolunk. Megpróbáljuk újra összerakni a valóságot, de az eltűnt, már nincsen meg.
Nem tudjuk, hogy merre van előre, és mikor és mivel teszünk jót vagy rosszat, és ez az, ami felőrli az embert
Mert a biztos rosszhoz is hozzá lehet szokni, de a bizonytalanság az egy állandó feszült állapot, ahhoz soha, az felőrli az ember idegrendszerét.

Ki kell tartani minden áron a krisztusi értékek és a hitünk mellett, ha nem akarunk a perverz globalisták rabszolgájává válni.
Senki sem gondolta volna a 86 éves Chomskyról, hogy a Viagra, az Ecstasy, és a frissen betakarított adrenokróm hatására meztelen szexrabszolgákat kerget Epstein szigetén… Nincsenek szavak a döbbenetre…)))

Addig is zárjuk el a TV-t, és ne olvassunk maistream-médiát. Ki kell zárni a médiahisztit és a paráztatást az életünkből.
Minden áron meg kell őriznünk saját életünkben a normalitást, úgy hogy kizárunk mindent, amit csak lehet a külső világból.
Mindenkinek tanácsolom az imát, mert az kvantumgyógyítás. Minden rezgés, és energia, és segít helyreállítani azt a magasabb energiaszintet, ami megvéd bennünket a negatív entitások hatásaitól
És ami lényeges, az ima olyan, mint a meditáció: segít lecsendesíteni az elmét, és megnyugtatja az idegrendszert.
Tartalékoljuk az energiánkat a végső küzdelemre, hogy az afrikai országokhoz hasonlóan képesek legyünk mi is megvédeni szuverenitásunkat a CBDC-vel szemben, mert a készpénz a szabadságunk utolsó bástyája.
Áldás/szeretet Mindenkinek!