Saját nemzetük ellenségei

Megoldási javaslatok a Végrehajtói Maffia felszámolására

Stiaszni Éva sírja

0.-ik pont; A kilakoltatások alatt, (vagy a végrehajtások következtében), történt haláleseteket szigorúan ki kell vizsgálni, s a felelős végrehajtókat keményen meg kell büntetni.

***

A Végrehajtói Maffia mohó keze egészen a kormányzatig felért, mígnem Schadl Györgyöt, a Magyar Bírósági Végrehajtói Kar elnökét 2022 november 5.-én letartóztatták Ferihegyen, így az erősen valószinüsíthető szökési kísérletét a Készenléti Rendőrség megakadályozta.

Nem volt elég Schadléknak a fosztogatásból, (végrehajtásokból), befolyó döbbenetes nagyságú évi árbevétel; a 615.766.000 forint, amiből nem csak forint milliomosok hanem 1.762.328,45 $ összeggel már dollár milliomosok is lettek, – nem volt nekik elég ez a horribilis pénz, hanem még korrupcióval, és zsarolásokkal is foglalkoztak.

***

A végrehajtás egy nagyon nagy üzlet azoknak az embereknek, akiknek nincsenek érzéseik. Akik teljesen érzéketlenek mások sorsa iránt.
Krejniker Miklós, a végrehajtók előző elnöke, az első interjúnk alkalmával 2004. decemberében Monoron azt mondta nekem;

“Én vagyok a rossz fiú, de ezt én élvezem.”

Vagy Schmidt Gábor, a végrehajtók kommunikációs felelőse, (aki maga is végrehajtó), az MBVK székházában tartott sajtótájékoztatón 2012 április 23.-án, a médiának azt találta nyilatkozni;

“A végrehajtók, a végrehajtások során, semmiféle humanitárius szempontot nem vehetnek figyelembe. Csakis kizárólag arra kell figyelniük, hogy a törvényeknek megfelelően, a végrehajtásokat foganatosítsák, bármi is az ára.”

Vagyis nincs kegyelem. Aki egyszer bekerül a rendszerbe azt kivégzik. És ezt lehet szó szerint érteni.

A végrehajtók gúnyneve; hiéna. Hogy miért?
Nincsenek emberi érzéseik, nincs bennük semmi szociális érzékenység és nincs bennük semmi kegyelem.

De, mint már említettem; nagyszerű üzlet, legalábbis számukra az. Mert rengeteg pénzt lehet vele keresni a korrupció és a törvények semmibevétele által.

Számtalan esetről tudunk, ahol a végrehajtók úgy vették semmibe a magyar törvényeket, hogy ez semmi gondot nem okozott nekik.

Idestova már több, mint 10 éve folyamatosan keringenek az országban a hírek azokról a családi tragédiákról, amelyeket a végrehajtók okoztak az embereknek.

Jogtalan letiltások, teljes anyagi ellehetetlenítés, kilakoltatások, és az ezek következtében történt halálesetek.

A végrehajtó nem fizet adót és nem ad számlát, ez minden egyes végrehajtási lapon rajta van, meg lehet nézni.

A végrehajtó nem más, mint egy profitorientált magán vállalkozó. Állami jelvénnyel és jogosultságokkal.
Ez azt jelenti, hogy ha szükséges kényszerítő eszközöket alkalmazhat, mondjuk egy kilakoltatást során. Ha ellenáll az adós és ellenállnak az őt segítő otthonvédő önkéntesek, akkor a végrehajtó igénybe veheti a rendőrség segítségét. Sőt!
Ilyenkor ő a végrehajtó, ad a rendőrségnek parancsokat. Ezért a végrehajtó, (bár elméletben nem,) de lényegében fizet a rendőröknek. Kinek mennyit, a munkája, s fontossága szerint. Ezt úgy hívják egyes zsaruk, hogy ‘akció pénz’.

A törvény arról is rendelkezik, hogy; a rendőrnek kötelessége teljesíteni a végrehajtó parancsait.
Keményen fellépni saját honfitársai ellen, vagyis népellenes parancsot kell teljesítenie, a végrehajtó utasítására.

Nem egyszer nagyon csúnya jelenetekkel találkoztunk, láttuk amikor a rendőrök pajzsban, páncélban hatolnak be magyar családok otthonaiba, hogy kilakoltassák őket, a végrehajtó parancsára.

A Tauzin család kilakoltatása – 2010. június 15. Budatétény

Most, amikor eljött a Veszélyek kora, amikor a háború szélén táncol Európa, – nem lehet eltűrni többé azt, hogy a nemzet és népellenes Végrehajtói Maffia tovább destabilizálja a társadalmat, s ezzel szó szerint polgárháborúval fenyegető helyzetet idézzen elő.

Ezért, az ország és népünk biztonsága érdekében végre valóságban is fel kell számolni a Végrehajtói Maffiát, a következő módokon;

***

1. Minden jelenlegi és volt végrehajtónak, s azok segédeinek, alkalmazottainak, de a családtagjaiknak is, -vagyonnyilatkozatot kell tenniük, s ezek után adóhatósági vagyonvizsgálaton átesniük.
A vizsgálat indoka; Jogalap nélküli gazdagodás.

***

2. Minden drasztikus vagyonvesztéssel, s vagyon csökkenéssel járó végrehajtási eljárást egyenként ki kell vizsgálni, s megállapítani a végrehajtók, s a hozzájuk köthető kapcsolatok profitját.

Jogszabályt kell hozni, “Az állampolgár életfeltételeinek ellehetetlenítése” paragrafusa címszóval, azokra az esetekre való tekintettel, amikor a végrehajtók, (vagy akár a falusi jegyzők) olyan mértékű inkasszót eszközölnek valaki számláján, hogy teljesen lenullázzák, s az embernek semmi pénze nem marad az életben maradásra.

Vagy, amikor a kis fizetésekből 50%-os, vagy még annál is nagyobb méretű levonásokat eszközölnek, vagy nem létező (!) tartozásokat akarnak behajtani, vagy elévült, 10 éves, vagy annál régebbi adósságokat,
vagy, miután elárverezték valakinek s házát, s ezek után még hajléktalanként is több milliós, akár tízmilliós adósságot… varrnak a nyakába…
És ezek az esetek rendszeresen előfordulnak. Ezeket mind ki kell vizsgálni!

És még nem említettük, a Végrehajtói Maffiával összenőtt egyes bankok olyan jellegű gyanús követeléseit, amikor például egy 10 milliós jelzálog hitelből, amelyből a család már 7-et visszafizetett, de a maffia csinált belőle 40 milliós tartozást, amit lehetetlen visszafizetni, s elárverezik a család 50 milliós házát 30 millióért, s így lesz a család hajléktalan, még 10 milliós adóssággal a nyakában…
Számtalan ilyen eset volt. Ezek is vizsgálatra és felelősei a számonkérésre várnak.

***

3. Kártalanítani kell mindenkit, aki jogellenesen vesztette el vagyonát, vagy jogellenesen tiltották a fizetését.

A végrehajtók vagyonából kell kártalanítani őket. Először a Végrehajtói Kar birtokában lévő 7 milliárd forintot kell erre a célra felhasználni,- majd az egyes végrehajtók és családtagjaik vagyonát. Melyek egyes becslések szerint kitesznek akár 100 milliárdot is.

***

4. Az elkövetett törvénytelenségeket nemcsak vagyon elkobzással, de büntetés végrehajtási intézetben végzett kötelező fizikai munkával is meg kell torolni.

***

5. A kilakoltatások alatt, (vagy a végrehajtások következtében) történt haláleseteket szigorúan ki kell vizsgálni , s a felelősöket keményen meg kell büntetni.
Ezt szigorított intézetben kell eszközölni, a társadalomra jelentett fokozott veszélyessége miatt.

Az elmúlt 15 év alatt történt több ezer ilyen jellegű haláleset közül, csak egyet említünk most meg, de ez is jól példázza a Végrehajtói Maffia pénzéhségét, embertelenségét, kegyetlenségét:

Stiaszni Éva, a saját kilakoltatása közben halt meg. A végrehajtó, 2011 Október 6-án délelőtt, rendőri kísérettel érkezett Stiaszni Éva lakásához az erőszakos kilakoltatásra. Az esemény tanúi elmondták, hogy a végrehajtó, Császti Ferenc, rátörette az ajtót a lakásban egyedül tartózkodó kétségbeesett asszonyra, aki látván a szobájába betörő idegeneket, a hatalmas sokk hatására, levetette magát a kilencedik emeletről. És szörnyethalt.

Stiaszni Éva

Ez az eset komoly társadalmi felzúdulást váltott ki, és több társadalmi szervezet is kifejezte felháborodását a végrehajtás embertelensége miatt. De (akkor!) semmilyen jogi eljárás nem indult a végrehajtó ellen, akinek erőszakos tevékenysége, Stiaszni Évát öngyilkosságra késztette.

Információink szerint; a kilakoltatást végző csapat a Császti És Szunnics Végrehajtói Iroda munkatársaiból és az ő parancsaikat teljesítő rendőrökből állt.

A kilakoltatására azért került sor, mert az 51 éves Stiaszni Éva nem tudta fizetni devizahiteles törlesztő részleteit.
Voltak hónapok, amikor egyetlen fillért sem kapott kézhez a fizetéséből, mert egész járandóságát(!) levonták tartozás címén.
Három munkát vállalt, mégsem keresett annyit, hogy törleszteni tudja 2006-ban felvett 4,8 millió forintos tartozását, melyet 2007-ben kiváltott egy svájci frank alapú 5,5 millió forintos hitellel. A Raiffeisen Bank felmondta a szerződését.
A kilakoltatásakor a földhivatali tulajdoni lap szerint, tartozása már csak mindössze; 134.618 forint főkövetelésből és járulékaiból állt. Soha, senkinek sem panaszkodott, és nem is kért segítséget.
Lányának küldött utolsó SMS-üzenete így szólt: „Nagyon szeretlek, de már nem bírom ezt az igazságtalanságot. Bocsáss meg nekem!”

Stiaszni Éva sírja – Halálba kergették

Nem sokkal ezen tragédia után, Stiaszni Gézáné, a kilakoltatása elől halálba menekült Stiaszni Éva édesanyja, feljelentést tett Polt Péter legfőbb ügyésznél:

A feljelentés ismeretlen tettesek ellen irányult, akik súlyosan fenyegető magatartásukkal halálba kergették leányát. Éva félelmében kiugrott kilencedik emeleti óbudai lakásának ablakából, és szörnyethalt…

„Bármi történt, és bármilyen tartozásról is legyen szó annak behajtása nem történhet olyan brutalitással, ami egy ember életébe kerül. Halálának közvetlen kiváltó oka a kilakoltatásra érkezettek gátlástalan brutalitása volt, ami a következményt tekintve terhelő az ott eljárókra, ami véleményem szerint bűncselekmény”.

Feljelentésében Stiaszniné arra kérte a legfőbb ügyészt, hogy vizsgáltassa ki a kilakoltatásig vezető előzményeket, a maffia hátterű zsarolást, a tulajdonvesztést, és állapítsa meg a kilakoltatásban eljáró személyek felelősségét leányának halálában, bűncselekmény esetén pedig az érintettek eljárás alá vonását kérte a legfőbb ügyésztől…

Ám ennek ellenére, a munkásnőt halálba kergető végrehajtó ellen semmiféle eljárás nem indult. Tovább folytatta fosztogatásait és maradt a Végrehajtói Kamara alelnöki székében.

***

6. És végezetül; Éppen a fentebb leírt okok miatt, állami feladattá kell tenni a végrehajtást. Hogy a végrehajtás ne legyen profitorientált üzlet, a végrehajtó ne pénzéhes üzletember, nota bene, ne egy hiéna legyen, hanem állami tisztviselő, fix bérezésért.

A Mi Hazánk elnöke, Toroczkai László is felvetette ezt a határozati javaslatot a Parlamentben a miniszterelnöknek, de nem járt sikerrel. Mert később az ennek megvitatására összeült Igazságügyi bizottság, többségi szavazással elutasította ezt.
Vagyis; a végrehajtás marad profitorientált üzlet, annak minden ódiumával együtt. Marad a fosztogatás, a törvények semmibe vétele, a korrupció, s az egyre több magyar család szisztematikus tönkre tétele, megsemmisítése.

Magyarországon jelenleg több, mint 700 ezer(!) végrehajtási eljárás folyik, ennyi ügy van a Végrehajtói Maffia kezében.
Ez majd 5 millió embert érint. A népesség felét.
S, mint már írtuk, nem lehet eltűrni többé azt, hogy a nemzet és népellenes Végrehajtói Maffia tovább destabilizálja a társadalmat, szó szerint egy polgárháború veszélyes helyzetet idézvén elő.

Ezért Magyarországnak nincs más útja, – ha a válságokon, vagy akár a háborún való túljutás érdekében meg akarja teremteni az ország stabilitását, vagyis a nemzeti egységet, – fel kell számolni a magyar családokat kifosztó, hajléktalanná tevő, adósokat halálba kergető Végrehajtói Maffiát!

A cél egyértelmű; Magyarország túlélése, fennmaradása.

***

Fort András – Szabad Riport / Matrix Hungary