Rövidítések magyarázata
NIH: National Institutes of Health (Nemzeti Egészségügyi Intézet)
FDA: Food and Drug Administration (Amerikai Gyógyszerügyi Hivatal)
COVID: Certificate of Vaccination Identification
CDC: Centers for Disease Control and Prevention (az Egyesült Államok nemzeti közegészségügyi szerve)
CARES Act (Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security Act): az Egyesült Államok 116. kongresszusa által elfogadott és Donald Trump elnök által 2020. március 27-én aláírt 2,2 billió dolláros gazdaságélénkítő törvény, amely a COVID-19-világjárvány gazdasági következményeire válaszul született az Egyesült Államokban.
SEC: Securities and Exchange Commission (az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyelete)
RICO: A bűnözők által befolyásolt és korrupt szervezetekről szóló törvény
A RICO rövidítés a Racketeer Influenced and Corrupt Organization Act (a maffia által elkövetett zsarolás elleni küzdelem érdekében 1970-ben elfogadott szövetségi törvény) rövidítése. Azóta azonban a szövetségiek a RICO-t a különböző bűncselekményekkel gyanúsítottak üldözésére használják, többek között a következőkre: vesztegetés, postai csalás, pénzmosás, hamisítás, sikkasztás
109. RICO Charges
https://www.justice.gov/archives/jm/criminal-resource-manual-109-rico-charges

És egy kapcsolódó bekezdés innen:
https://stillnessinthestorm.com/2023/04/benjamin-fulford-april-24th-2023-us-and-russian-deep-states-likely-to-be-taken-down-in-june-black-swan-event/
Ugyanazok az orosz források, akik eredetileg azt mondták, hogy a Szputnyik egy orosz fejlesztésű hagyományos influenza elleni vakcina, most azt mondják, hogy nem az. A nyomozók elemezték a vakcinára vonatkozó megrendeléseket, és azt találták, hogy 30 különböző szerződés mind „egyetlen beszállítóhoz” vezetett „több tucat millió” adagra. Az egyetlen beszállítót nem azonosították, de az FSB megjegyzi, hogy az oltóanyagokat külföldi valutával fizették ki. Hozzáteszik, hogy a szerződések mind egy Gamalea nevű orosz cégen keresztül mentek, amelynek „felső vezetése kizárólag zsidó származású”.
Az FSB is megerősíti: „Minden vakcina, Pfizer, AstraZeneca, Moderna, Szputnyik V ugyanazon elv szerint készül.” Azt mondják, hogy ezek „DNS-módosító vakcinák, amelyek célja az alsóbb osztályba tartozó emberek génjeinek módosítása”.

Naomi Wolf teljes beszéde arról, hogy mi van a Pfizer-dokumentumokban:
https://www.bitchute.com/video/j3VVTSEolZSU/

Forrás:
https://www.bitchute.com/video/UTXAISSXtNqF/