2023. március 4., szombat

Újabb Pfizer-dokumentum került nyilvánosságra

 

Egy 2023. március 2-i videóban arról beszél Florian Schilling, hogy Ausztráliában peres úton egy újabb Pfizer-dokumentum került nyilvánosságra.

Florian Schilling weboldala: https://www.florianschillingscience.org/post/pfizer-dokumente-2-0?postId=6227ae03-8660-4d33-9f67-07ff2ce66a69&utm_campaign=057a8014-fb13-41f4-81c6-7ad8de3de227&utm_source=so&utm_medium=mail&utm_content=e4a97d66-b00b-43d2-ad49-71a4a995a38d&cid=91254652-40c4-4299-a5b1-1d9de66e4887

A videó, amit a témáról készített: https://odysee.com/@florian_schilling_science:d/australia_pfizer_documents:8

A kiperelt Pfizer-dokumentum: https://www.tga.gov.au/sites/default/files/2022-08/foi-3727-01.pdf

A videó összefoglalása:

Már az első, kb. 1 évvel ezelőtt kiperelt dokumentum, amely a Pfizer-géninjekció jóváhagyását követő két hónap megfigyeléseit tartalmazza, több mint 1200 különböző mellékhatást listázott. Az FDA ismerte ezeket a mellékhatásokat, de titkosítani akarta.

A most, újonnan kiperelt dokumentum, a “Cumulative Number Case of Reports” 2022. április 16-án keletkezett és a géninjekciózás kezdetét követő 16 hónap megfigyeléseit tartalmazza. A dokumentumot dr. Melissa McCann perelte ki Ausztráliában, miután feltűnt neki, hogy a géninjekciózott betegek állapota romlik.

A 2020 december és 2022 április közötti 16 hónapos időszakban a Pfizer összesen 1.348.079 esetet, azaz ennyi személyt regisztrált, akinek problémája lett a géninjekció után. Ezeknél a személyeknél összesen 4.563.770 mellékhatás lépett fel, átlagosan 3 mellékhatás személyenként.

1. kép

A regisztrált esetekben a nők és férfiak aránya: 68,5% illetve 26,6 % volt, a maradék majdnem 5 %-ról nincsen adat, hogy milyen a neműek. (1. kép) Az arány azt jelzi, hogy a nők valamilyen okból kifolyólag veszélyeztetettebbek. Ezt illett volna komolyan venni és az okokat megvizsgálni. Hogy az esetek 5 százalékánál hiányoznak a nemre vonatkozó adatok, nagyfokú hanyagságra utal.

2. kép

Ha megnézzük a bejelentett esetek arányát aszerint, hogy melyik országból jelentették őket, akkor láthatjuk, hogy pl. az Egyesült Királyság több esetet jelentett, mint a kb. 6-szor annyi lakosságú USA. (2. kép) Ebből következik, hogy rengeteg eset még csak bejelentésre sem került.

3. kép

A kor szerinti eloszlása alapján a középkorúakat érinti a legtöbb mellékhatás. (3. kép)

A régebben kiperelt első jelentések szerint akkoriban kevesebb mint havi 17.000 eset volt, a most kiperelt második jelentés szerint a későbbiekben átlagosan több mint 84.000 volt a havi esetszám.

4. kép

Míg az engedélyezési dokumentum szerint a súlyos és nem súlyos mellékhatások aránya 1:10-hez, addig a most kiperelt dokumentum azt mutatja, hogy az arány sokkal rosszabb: 28,8: 71,2-höz. (4. kép)

5. kép

Ha sorra vesszük a leggyakrabban előforduló mellékhatásokat, akkor érdekes módon azok a tünetek vannak az első helyeken, amelyek a légúti vírusfertőzések esetében a legjellemzőbbek: fejfájás, fáradtság, láz, izomfájdalom. Vagyis azok a tünetek, amiket elvileg el akarunk kerülni. És a bejelentett esetek 4,57%-ánál maga a kovid is előfordult és mellékhatásként lett feltüntetve. (5. kép) A hatás-rizikó arány tehát nem valami biztató.

6. kép

A súlyos mellékhatásoknál szerepel természetesen az elhalálozás, ami a bejelentett esetek 0,21%-át teszi ki, szám szerint 2.894 eset. Ez borzasztó sok, ha belegondolunk, hogy minden ötszázadik mellékhatás a halál volt. A Pfizer a haláleseteket egyébként a “General Disorder”-hez (általános zavar) kategorizálja, ami már önmagában elég különös. (6. kép)


Függetlenül a Pfizer-dokumentumok tartalmától és attól, hogy a bennük található adatokat ki hogyan értékeli, már az szemet kellett volna hogy szúrjon minden oltáshívőnek, hogy miért nem adják ki a dokumentumokat önként. Azért az, hogy mindent úgy kell kiperelni tőlük, mégiscsak arra enged következtetni, hogy a géninjekció körül van egy kis eltitkolni való. Még csak az adatokat sem kell ismerni, bőven elég látni, hogyan viselkedik a gyógyszercég.


7. kép

A fenti ábra (7. kép) a VAERS-nél bejelentett, oltásokkal összefüggésbe hozott halálozási adatokat mutatja 1990-től 2023 januárig bezárólag. (Kékkel az influenza elleni oltáshoz kapcsolódó, pirossal a kovid-géninjekcióhoz kapcsolódó adatok)

Az alsó, bal oldali ábra csak a kovid-géninjekciókkal összefüggő haláleseteket mutatja. Ezen az látható, hogy mióta az oltáskampány elcsitult, a halálesetek száma is visszaesett. (Véleményem szerint ennek az is az oka, hogy minél több idő telik el egy oltás és egy haláleset között, annál kevésbé gondolnak az emberek arra, hogy összefüggés lehet a két dolog között)

Az alsó, jobb oldali ábra a halálesetek számának alakulását mutatja annak függvényében, hogy a haláleset hány nappal az “oltás” beadását követően történt. (kék: influenza, piros: kovid)

8. kép

A kiperelt Pfizer-dokumentumból kiderül, hogy a gyártónak tudomása van a géninjekció után fellépő, menstruációval kapcsolatos problémákról is. A menstruáció késlekedése, a fájdalmas menstruáció, a köztivérzések, a menstruáció kimaradása és a túlságosan gyakori havi vérzés is szerepel a regisztrált esetek között. (8. kép)

9. kép

Mindeközben a VAERS-nél bejelentett vetélések és halvaszületések száma is megugrott a géninjekció bevezetését követően. A 9. képen felül, havi lebontásban láthatóak az esetek 2020 december és 2023 január között. A 9. képen alul pedig az éves esetszámok 1990-től 2023 januárig bezárólag.

10. kép

A 10. képen a géninjekciókkal összefüggésbe hozott vetélések és halvaszületések száma látható annak függvényében, hogy hány nappal a géninjekció beadása után történt.

11. kép

Egyetlen tanulmány sincsen, ami bizonyítaná, hogy a kismamák profitálnak a géninjekcióból, viszont annál több adat van, ami arra utal, hogy károsodásokat okoz. A STIKO (német Állandó Oltási Bizottság) azonban kifejezetten ajánlja a géninjekciót olyanoknak, akik gyermekvállalás előtt állnak, illetve kismamáknak a második trimesztertől és szoptatós édesanyáknak is. (11. kép)

12. kép

A német Statisztikai Hivatal jelentése szerint 2022-ben 6,4 százalékkal kevesebb gyermek született. Az első és a negyedik negyedévben ez a visszaesés elérte a 8-9 százalékot. (12. kép)

13. kép
14. kép

A bírósági végzés értelmében dr. Melissa McCann megkapta az ausztrál gyógyszerfelügyeleti hatóságtól, a TGA-tól a hivatalosan is elismert haláleseteket, melyek a géninjekció miatt következtek be. Az 13. képen 5 konkrét haláleset látható a sok közül. (21, 9, 24, 7, 21 évesek) A hivatalos biztonsági jelentésben azonban csupán egyetlenegy eset lelhető fel az ötből. Az egyik 21 éves fiatal halálesete. A jelentésbe azt az ordas hazugságot írták, hogy gyermekeknél egyetlen haláleset sem hozható összefüggésbe a géninjekcióval. (14. kép)

15. kép

Az ausztrál Parlamentben nekiszegezték a kérdést a TGA vezetőjének, prof. John Skerritt-nek, hogy hogyan lehetséges az, hogy egyes halálesetek nem kerülnek említésre a biztonsági jelentésben. A válasz egy felháborodott visszakérdezés volt, hogy azzal akarják a hatóságot meggyanúsítani, hogy haláleseteket tussol el? Ők nem hallgatnak el semmit. Most azonban bebizonyosodott, hogy igenis elhallgattak haláleseteket, mégpedig gyermekek halálát. Prof. Skerritt azóta visszalépett, nyugdíjba vonult. Mostanra kiderült, hogy az elhunyt gyermekek családjával a hatóság nem is közölte, hogy a gyermekek a géninjekció miatt haltak meg. És mivel a családokat nem informálták, a jelentésbe sem írták bele az eseteket. Ezt a döntést azzal indokolták, hogy nem akarták elvenni az emberek oltásokba vetett hitét és rontani a lakosság oltási hajlandóságát is. (15. kép)


Röviden: A felügyeleti hatóság belehazudott az emberek arcába, hogy az oltási hajlandóság ne csökkenjen. Nem számít, hogy a génszuri gyerekeket öl, a lényeg, hogy minél többen oltassanak.


Biró Éva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése