Miért is nem? Azért, nem, mert addig a davosi mondializmus jelentős mértékben bedől.

Évszázadok óta fogalmazódott meg a davosiak eltökéltsége a világhatalom átvételére és úgy gondolták, hogy most eljött az idő. Hihetetlen, hogy két éven belül gyakorlatilag átprogramozták a politikai erőviszonyokat a hagyományos jobb és baloldalról a mondializmus és patriotizmus konfrontációjára, úgy hogy a tömegek zöme semmit nem fogott fel ebből!

Ez folyik persze jelen pillanatban Trump és Biden, és ez történik az davosi elit és Oroszország között is! A mondialisták remekül indultak, ?az előre megtervezett vakcinával feltérképezték a globális terepet, melyben kiderült, hogy 70 %-át az EU lakosságának teljes mértékben át lehet verni. Ez utóbbiak persze semmit sem látnak az új politikai erőviszonyokból, mert mind a mai napig nem értették meg, hogy gyakorlatilag egy virtuális politikai valóságban élnek! Ők még mindig az ultraliberális Macron és a fasiszta Le Pen között látják a francia elnöki választást. Pedig nem erről van szó! A fák és a hajók között történik az összecsapás (Charles Gave).

A fák a „kontinentális“ és a hajók az „angolszász maritim“ jogrendszert képviselik. A „maritim“ folyamatosan átvette az EU jogi működését és betolta a megfelelő hatalmi poziciókba az angolszász föderalista Schwab bábokat, legyenek azok Macronok, van der Leyenek, Scholzok...
A vakcina statisztikák akkora önbizalmat adtak nekik, hogy elindították Ukrajnában az amerikai-orosz proxi háborút is, ami számukra ott is remekül kezdődött, mert a vakcinával agymosottak úgyanúgy nyalták be a Putyin terrort, amint azt a mondialisták a vakcina révén előre beléjük programozták.

Remekül alakultak így a dolgok a davosiaknak! De itt álljunk csak meg egy pillanatra! Amit viszont nem kalkuláltak, az első körben Orbán választási győzelme volt, bár ő is ex-Schwab tanítvány. Magyarországon az ellenzék, azaz a liberálisok csaptak össze a konzervatívokkal, de Orbán ebben az esetben - igen furcsa módon - a fákat képviselte, és az MZP pedig a hajókat. Annak ellenére, hogy mindez a magyar lakosságban tudatos szinten nem fogalmazódott meg, de a hajókat mégis elsöpörte a vihar, miután a magyar vidék józan paraszti ésszel ráérzett a reális politikai helyzetre! Ez valójában nem a jobb- és a baloldal összecsapása volt, mert zillió ex-szocialista és jobb-közép is szavazott pl. az ex-szélsőjobbra, azaz az Mi Hazánk Mozgalomra. Itthon is gyakorlatilag egy mondialista és patrióta összecsapás történt!

Valójában ugyanez a csata fog bekövetkezni most április 24-én Franciaországban is! A davosi hajókat Macron vezényli, aki most úgy tűnik, hogy kapkod, mert eddig annyira meg volt győződve, hogy a korábbi választáskor lehengerelt Marine Le Pen jelenlegi felsúrolásához nem kell sokat tennie, ezért jellemző módon az utolsó órákban jelentette be elnöki újraindulását is, anélkül, hogy előtte bármilyen kampányt folytatott volna. Àprilis 24-ig nem sok ideje maradt, ezért minden napra tervez nyilvános kampányfelelépést szerte az országban. Ezzel szemben olyan kérdéseket is kap a tömegtől, amiből csak hazugságokkal tudja kivágni magát!

Nem nehéz megjósolni, ha ez a folyamat fennmarad, akkor a prognózisom alapján katasztrofális vereséget fog elszenvedni Macron, nyilván azért persze nem akkorát, mint Márki-Zaj Orbántól. Látható, hogy a francia tradicionális pártok, Le Rassemblement pour la République (Chirac, Sarkozy), vagy Partie Socialiste (Holland) gyakorlatilag mára secc-pecc eltűntek a jelenlegi francia politikai porondról. Leszármazottaik a mostani választások első körében, Les Républicains (Pécresse) 4,73 %, Partie Socialiste (Hidalgo) 1,75 %-ot értek el, azaz ketten sem érik el a 7 %-ot! A korábbi diadalok után ezek lesújtó eredmények számukra!

A politikai élet ugyanúgy Franciaországban is átprogramozódott mondializmusra és patriotizmusra! Az általam prognosztizált Macron vereségnek az lesz az alapja, hogy bár a jelenlegi elnök korábbi támogatói „nagyrészt“ kiállnak mellette, de az nem lesz elég, ugyanis mindenki, aki a macroni mondialista politikájával nem értett egyet (igaz ezt ebben a megfogalmazásban nem tudatosította), de ellenzi ezt a politikát, Macron ellen fog szavazni, vagy éppen fehér cédulát dob be, mely a második kör többletszavazatainak alapján, szintén Le Pen-nek kedvezhet. Ha Le Pen nyer, ami történelmi esemény, hiszen hölgy még nem ült eddig francia elnöki székben, ugyanakkor Le Pen kénytelen lesz utánanézni azoknak a botrányoknak, melyeket Macron eddig eltusolt, és melyek eddig nem kerültek előtérbe, (Alstom, Mc Kinsey, stb,).

Nos Le Pen elnökségével hamarosan az EU harsoghat a Macron féle korrupciós botrányoktól. (Feltéve, ha Le Pent nem vásárolják meg... ).
És ami még ezenkívül az egész davosi társulat nyakába szakad, az a közelgő hatalmas vereség az oroszoktól, ami (Mariupol elfoglalásával és a teljes ukrán hadsereg körbezárásával) hamarosan várható! Innen pesze Scholz is hatalmas nyomás alá kerül, főként a növekvő német energiaárak miatt, az EU-ról nem is beszélve ahol az ukrán-orosz béketárgyalások előremozdítása helyett, van der Leihen milliárdos fegyverkezésekkel, azaz az amerikai fegyverlobbi kiszolgálásával töltötte idejét!

Scholznak és van der Leihen-nek a macroni korrupciók miatt is meg fog gyengülni a poziciójuk, miután a jelenlegi kapitalista rendszer működési alapja a finánctőke és a korrupció összefonódása! Van der Leihen-nek már most is van egy kis gondja a Pfizer vakcinák beszerzésével kapcsolatban. Amint a második legnagyobb európai hajó - Németország - is megbillen, és persze közben Biden alatt is vágni fogják a fát a republikánusok a bukott ukrajnai amerikai részvétel miatt, ez a katyvasz mindenen át fog ütni, és ekkor már ezen hatalmas botrányok miatt a WHO-nak semmilyen szerepe nem lesz, hogy kötelező oltakozásokkal foglalkozzon!

Hozzáteszem persze ez a saját geopolitikai forgatókönyvem, azaz, ha valakinek ez nem tetszik, akkor lehet reklamálni a kiadóban!

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/nos-szerintem-nem-lesz-who-s-olta-si-ko-telezettse-g