2022. január 22., szombat

Tömeggyilkos Elnök Úr, kapja be!

A horvát EP-képviselő és volt bíró nyilvánosan, szemtől szembe szidja Nemzetgyilkos Antikrisztuskövető Macront a parlamentben, és ez egy nagy durranás

ER szerkesztő: Ez már önmagában is megérdemelné a publikálást.

Mislav Kolakušić horvát EP-képviselő és volt bíró röviden elküldi a francba Népirtó Macront a teljes képmutatás és zsarnokság miatt.

A rövid (1 perces) tweetelt videó alább látható. Szerinte a kötelező védőoltás (amit a franciákra kényszerítettek) a halálbüntetéssel egyenértékű, amire Sátánfatty Macron annyira büszke.

Mislav Kolakušić horvát Európai Parlamenti képviselő a szemébe mondja Nemzetgyilkos Macronnak, hogy gyilkos, mert az oltáskötelezettség sokak számára felér egy halálbüntetéssel és annak végrehajtásával. Egyébként pedig arra szeretné kérni, hogy amíg az EU elnöki posztját tölti be, addig pont az ellenkezőjét tegye annak amit Franciaországban tett

Ez a fickó ellenőrizte a Covid vakcina mellékhatás/halálozási statisztikáit az illetékes európai ügynökségnél.

"Ne tedd meg Európának azt, amit a saját országodban teszel" - ez a világos és egyértelmű üzenet.

Kolakušićnak saját honlapja van, amelyet a Google lefordít nekünk - https://mislavkolakusic.eu/.

 

 

Az oldalon található bejegyzések, beszédek és kommentárok címei arra utalnak, hogy szerinte az Európába irányuló tömeges migrációval kapcsolatos nyitott határok politikája káros a helyi munkavállalókra, és hogy az oltottak engedélyt kaptak többek között a Covid terjesztésére.

Egyértelműen nem tartozik az éber, globalista tömeghez. A honlapján található önéletrajz szerint független európai parlamenti képviselő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése