Az oltóanyagok az immunrendszer stimulálásával hatnak. Úgy tudjuk, hogy az immunrendszer serkentésével a rákot is lehet kezelni.

Amikor a rák elleni immunterápiákat vizsgáljuk, azt figyeljük, hogy az immunrendszer milyen választ ad a beavatkozásainkra.

Az oltóanyagokkal már több mint egy évszázada stimuláljuk az emberek immunrendszerét, és mégsem végeztünk (gyakorlatilag) semmilyen megfigyelést, hogy lássuk, hogyan reagál az immunrendszerük.

MELLÉKHATÁSOK

Az MMR, a gyermekbénulás és a varicella élő attenuált vakcinák. A szennyező anyagok és segédanyagok között szerepelnek emberi MRC5 sejtek, emberi WI-38 tüdősejtek (abortált magzatokból származnak), majomvese sejtek, tengerimalac sejtkultúrák és szarvasmarha szérum. Az élő vírusos vakcinákat mind emberi és állati sejtvonalakban tenyésztik, és ezek az állati és emberi sejtvonalak emberi és állati retrovírusokat tartalmaznak. A retrovírusok a gyártás során új fertőző retrovírusok létrehozására rekombinálódhatnak.

Az állati és humán retrovírus szennyeződéseken kívül a rákkeltő formaldehid, a GI (gasztrointesztinális traktus) és az orrgarat mikrobiomját diszreguláló antibiotikumok, a glutamát és a biológiailag nem kompatibilis szennyeződések, beleértve a nikkelt és a krómot (EXH 6), amelyek szinergikusan hathatnak a toxicitásra és a neuroinflammatorikus, neurodegeneratív és neuroimmun betegségek - és rákos megbetegedések - kialakulására, amelyek évtizedekkel később válhatnak klinikailag nyilvánvalóvá.

Beszéljünk arról, hogy mi vált világossá számomra az oltóanyagokkal kapcsolatban. A vakcinák emberi sejteket, konkrétan MRC5 és WI-38 sejteket tartalmaznak, amelyek abortált csecsemőkből származnak.

Barátom, a néhai Dr. Jeff Bradstreet (meggyilkolták) rendkívül aggódott amiatt, hogy az emberi DNS befecskendezése a gyermekek véráramába végül beépül a gyermekek DNS-ébe, és károsodást okoz. Dr. Theresa Deisher, aki molekuláris és sejtfiziológiából doktorált a Stanfordon... hasonlóan aggódik, és tanúvallomást tett a...... témában.

Tény, hogy nem ismerjük az emberi DNS kisgyermekek (vagy felnőttek) véráramába történő befecskendezésének hosszú távú következményeit. Ha az emberi DNS látens retrovírusokat is tartalmaz vagy aktivál, akkor ezek is létrehozhatnak reverz transzkriptázt, ami lehetővé teszi a genetikai átrendeződést, ami, mint tudjuk, elősegíti a rák kialakulását.

Dr. Deisher - Hogyan járulhatnak hozzá az emberi DNS-szel szennyezett vakcinák az emberi betegségekhez? Először is fennáll annak a lehetősége, hogy a szennyezett DNS a homológ rekombinációnak nevezett folyamat révén keveredik a saját génjeinkkel. A homológ rekombináció egy bevett biológiai jelenség, amely során a sejt DNS-ének egy szegmensét egy másik, hasonló DNS-szegmenssel helyettesítik. Ez a sejtosztódás vagy DNS-javítás során történhet.....

A DNS erős immunstimuláns. Az olyan betegségeket, mint a graft versus host, az 1-es típusú cukorbetegség, a szklerózis multiplex, a lupusz és az ízületi gyulladás egyes formái úgynevezett autoimmun betegségek. Ezek olyan betegségek, amelyeket saját immunrendszerünk saját szerveink elleni támadása okoz, egy olyan rendszer, amely általában a betolakodó baktériumok és kórokozók megtámadásáért felelős. Célzott önpusztítás, ha úgy tetszik. A tudomány még nem tudja, mi váltja ki az autoimmun támadást. Hiányoznak azok a tanulmányok, amelyek az emberi DNS-t tartalmazó vakcinákra adott immunválaszok és az autoimmun betegségek közötti kapcsolatot vizsgálták.

Ha áttérünk az állatokra, a probléma sokkal súlyosabbá válik. Tudományos bizonyossággal tudjuk, hogy az emberi történelem egyik legpusztítóbb tényezője az állati vírusok emberre való átugrása....Jared Diamond a Guns, Germs and Steel című könyvében azzal érvel, hogy az indiánokkal való európai érintkezés azért volt olyan pusztító, mert a háziasított állatainktól származó vírusokkal fertőződtünk meg. Ezek a vírusok a lovainktól, teheneinktől, kutyáinktól, kecskéinktől származnak ....

Ez tökéletes recept a betegségek kialakulásához.....

Azzal érvelek, hogy amit a laboratóriumban tettünk, az a legrosszabbat utánozza, ami a középkorban az európai populációkban és állatokban történt, majd átvándorolt az óceánon. A szomorú lehetőség az, hogy a mi gyermekeink és immunrendszerünk legyengültjei az amerikai őslakosok ebben a forgatókönyvben.

Laboratóriumi tenyészetekben állati és emberi szöveteket keverünk, majd ezeket olyan módon fecskendezzük be az emberekbe, hogy megkerüljük hagyományos védekező mechanizmusaikat, például a kórokozókat lebontó gyomorsavat.

Kivonat a Plague Of Corruption című könyvből, írta Dr. Judy Mikowits és Kent Heckenlively, előszó: Robert F Kennedy Jr.

Nem csak a gyerekeket. Tömeggyilkosság, méghozzá olyan édesen. A vakcinát azonnal be kellene tiltani világszerte. A viccnek vége.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/judy-mikovits-mit-gondolok-a-vakcinakrol