A VILÁGBÉKE ÉS A HELYREÁLLÍTÁS MEGKEZDŐDÖTT

A tagállamok Globális Béke és Helyreállítás Konzorciumát hivatalosan is ratifikálták a Feljegyzések Csarnokában, azonnali hatállyal, mint az Egyesült Nemzetek Alapokmánya alapján korábban birtokolt hatásköröket felváltó testületet. Amikor a korábbi nemzetközi szervezeteknek nem sikerült békét teremteniük a Földön, hasonló folyamatnak kellett lezajlania. Az Egyesült Nemzetek Szervezetének elődje a Nemzetek Szövetsége volt, amelyet 1919-ben, az első világháború után, a versailles-i szerződés alapján hoztak létre. Elsődleges céljuk "a nemzetközi együttműködés előmozdítása, valamint a béke és biztonság elérése" volt. A Népszövetség nem tudta megakadályozni a második világháborút, ezért 1946 áprilisában feloszlott.

Az Egyesült Nemzetek Szervezete 1945-ben, a második világháborút követően a Népszövetség helyébe lépő nemzetközi szervezet volt, amelyet 51 ország alapított a nemzetközi béke és biztonság fenntartása, a nemzetek közötti baráti kapcsolatok fejlesztése, valamint a társadalmi fejlődés, a jobb életszínvonal és az emberi jogok előmozdítása érdekében. Megalakulásuk óta gyakorlatilag a világ minden országát magában foglalják. Eredeti célkitűzéseik alapvető fontosságúak voltak és még ma is azok a Földön élő minden ember számára. Az ENSZ Alapokmányát 1947-ben a Világcsarnokban engedélyezték.
Az Egyesült Nemzetek Szervezetének kudarcaira rávilágítanak a humanitárius projektekre adományozott több száz billió dollár. Ennek a projektpénznek körülbelül 1,7%-a jutott el valaha is a projekt tényleges tulajdonosához. Ezenkívül a világ az Egyesült Nemzetek Szervezetének megalapítása óta a konfliktusok, a szegénység és a megosztottság örökös állapotában van. Emiatt az Egyesült Nemzetek Szervezete által valaha kiadott összes parancsot és irányelvet 2021. november 22-én hivatalosan visszavonták. Ezt a közleményt a kormány kommunikációjára használt összes hivatalos csatornán világszerte elküldték és megkapták. A változások hivatalosan is bekerültek a Rekordok Csarnokába, aminek azonnali hatása lesz a finanszírozásra és a működésre, ahogy az ENSZ napirendje továbbra is felbomlik.
A Feljegyzések Csarnoka minden törvényesen létrehozott szervezet, szerződés vagy jelentős történelmi esemény hivatalos feljegyzéseit tartalmazza. A Feljegyzések Csarnokába bejegyzett rögzített történelem hitelessé tesz minden jogi lépést, és lehetővé teszi, hogy a Globális Tárhely finanszírozza azt. Ezeket a feljegyzéseket nyilvánosságra kell hozni, és minden Ország Nemzeti Levéltárában tükrözni kell, amint új rendeleteket ratifikálnak. Az Egyesült Nemzetek Szervezetét, valamint a globalista struktúrájuk részeként létrehozott szervezeteket, beleértve a Nemzetközi Valutaalapot, az Egészségügyi Világszervezetet és a Világbankot is feloszlatták, és a hatáskörüket, valamint kiváltságaikat megszüntették és nyilvántartásba vették a Rekordok Csarnokában.

AZ EGYESÜLT NEMZETEK KUDARCA A MI SIKERÜNK

Az előállított COVID válság a Globális Hierarchia valódi szándékainak szimbólumává vált. Az Egyesült Nemzetek Szervezetének égisze alatt létező vállalati struktúra továbbra is folytatja diszfunkcionális napirendjüket, miközben az őket alkalmazó embereknek elegük van. Az Egyesült Nemzetek Szervezetének sikertelen tervének része volt egy közös vírus bevezetése és a terjedése által okozott tragédia szenzációvá tétele. Az ő békeváltozatukban a népesség csökkentésére volt szükségük, hogy a népesség száma ellenőrizhető maradjon. A céljuk az volt, hogy egyesítsék az embereket egy közös ellenség elleni háborúban, amit valóban el is értek. De nem számoltak azzal, hogy a tömegek felébrednek és ellenük fordulnak, ahelyett, hogy rájuk, mint megmentőre tekintenének.

A múltban az emberek csak korlátozottan férhettek hozzá, nem értették meg, és nem volt lehetőségük arra, hogy érdemben hozzájáruljanak a nevükben hozott döntések globális működésének megváltoztatásához. Még a nemzeti kormányoknak is igazodniuk kellett a Rend legalizált korrupciójához, hogy országként fennmaradhassanak és túlélhessenek.

KVACHKOV EZREDES MINDENT ELMOND

A COVID Pandémia tervét Vlagyimir Kvacskov, a GRU, az orosz katonai hírszerzés ezredese, aki a hadtudományok doktora, már korán felfedte a COVID Pandémiát, amikor az még a legtöbb ember számára hihető valóságnak tűnt. Egy nyilvános interjúban, amelyet itt láthatnak, és amelyet egyébként letöröltek az internetről, elmagyarázta a COVID Pandémia valódi célját.

Amikor Kvacskov ezredest megkérdezték, hogy mit gondol a Corona jelenségről, azonnal elutasította, hogy az egy valódi Pandémia lenne, és folytatta a magyarázatot a "Globális Hatalmak" szemszögéből. Ezeket a koncepciókat a katonai és hírszerzési hierarchia bennfenteseként, valamint a katonai stratégia szakértőjeként magyarázta el.

A sok lenyűgöző részlet mellett, amit megosztott, az alapelveket a következőkben foglalta össze,

"Az első a vallási - az emberek elpusztítása a Földön, a népesség számának csökkentése. A második az emberiség feletti politikai ellenőrzés megteremtése. A harmadik a pénzügyi deflációja annak a gigantikus pénzügyi buboréknak. A negyedik dimenzió pedig a geo-gazdasági konkurenciájuk megszüntetése. Ezt a Fegyveres Erők vezérkarának védelmi és stratégiai tanulmányokkal foglalkozó tisztjének szemszögéből mondom el. Ez az én értékelésem a jelenlegi járványról".

Ezek a kijelentések egy nyilvános interjúban hangzottak el 2020. március 25-én, a megrendezett járvány korai szakaszában, amely azóta egy mindent felemésztő küldetéssé vált, hogy törvénytelen megbízatásokkal lezárják a világot, a védőoltásokon keresztül kényszerítsék a nyomon követést, és kizárják a nem engedelmeskedőket a társadalomban való létezésből. Ez a törekvés az ENSZ Alapokmányának feloszlatásához vezetett, és ezt követően a finanszírozásukat határozatlan időre visszatartották.

A Globális Béke és Helyreállítás Tagállamok Konzorciuma

A Globális Béke és Helyreállítás Konzorcium a Globális Helyreállítási Tervben lefektetett és elfogadott alapelvek mentén jött létre. A GPRC alapvető értékei közé tartozik az emberiség képessé tétele arra, hogy teremtsen, növekedjen és gyarapodjon. Ehhez szükség lesz a Feljegyzések Csarnokában tárolt kulcsfontosságú információk kiadására, amelyek feltárják e bolygó pontos történetét és természetes képességeink valódi eredetét és lehetőségeit.

A GPRC-t azért hozták létre, hogy egy új működési szabványt hozzon létre, amely a bolygó fejlődésének, az emberi kreativitásnak és a technológiai innovációnak az átlátható központjaként fog működni. Annak a korszaknak, amikor a világot egy elit hierarchia irányította, vége. A világ a tiétek, és a Globális Béke és Helyreállítás Konzorcium csak a kezdete a lehetőségek határtalan spektrumának, amit együtt fogunk megteremteni.

Az emberiség kiirtását engedélyező korrupt testület, amely az ENSZ Biztonsági Tanácsát alkotta, nagy szolgálatot tett a világnak. Megkíséreltek egy utópiát létrehozni maguknak az emberek kárára. Ez a Globális összeesküvés olyan szörnyű és nyilvánvaló volt, hogy a rekesztergályos háborús gépezet titkos világa lelepleződött. A mesterséges válság, amelyet a Mély Állam tervezett, akik az Egyesült Nemzetek Szervezetét és életünk gyakorlatilag minden aspektusát irányították, lett a katalizátor, amely sokkolta a világot, hogy felébredjen a transzból. A GPRC egy olyan helyszín és platform, amely biztosítja, hogy az embereknek mindig legyen hangjuk, és ez a hang a mi helyünkről fog elhangzani.

https://pokolafoldon.hu/blog/az-ensz-vege