Stefan Magnet egy 2021 januárjában készült videója talán rátapint mi is áll Kurz botrányba keverése és a hatalomból való eltávolítása mögött.

Ne felejtsük el azonban, hogy Sebastian Kurz egyike a Világgazdasági Fórum politikai végrehajtó "verőlegényeinek", a Young Global Leaders programnak. A Világgazdasági Fórum már évtizedekkel ezelőtt elkezde kiképezni a világ vezetésére szánt gárdáját, akik érdekes módon valahogy mindig győztesen kerülnek ki a világszerte rendezett "demokratikus" választásokon. És ha már hatalomban vannak, akkor nem is kerülnek ki onnan soha. A nép, az istenadta nép valahogy mindig őket választja meg újra és újra.
Csak hogy a program végzősei közül az ismertebbeket említsük: Angela Merkel és Bill Gates a Young Golbal Leaders első évfolyamának a végzettjei. A csapatba tartozik még Ursula von der Leyen, Emmanuel Macron... és még sokan mások.
Erről többet: https://www.younggloballeaders.org/
A csapatba már 1300 politikai vezető tartozik bele világszerte. Van ezen kívül még a WEF-nek egy "global infulencers" programja is, akik szintén ideológiai és gyakorlati képzésen esnek át, hogy a globalista elveknek megfelelően gyakoroljanak befolyást a környezetükre. Ők már több tízezren vannak és nem a nép felett ügyködnek, mint a Young Global Leaders csoport, hanem közöttük.
Szóval, ha a Young Global Leaders egy olyan tagja, aki már harmincegynéhány évesen a kancellárságig, vagyis az államfői posztig vitte, az nem azért bukik meg amit tett, hanem azért, amit nem volt hajlandó megtenni.
Jó lenne tudni mi volt az. Talán egyszer meg is tudjuk