2021. október 10., vasárnap

"A dolognak" nevezett parazita szervezetet találtak a COVID vakcinákban

"A dolognak" nevezett parazita szervezetet találtak a COVID vakcinákban | Dr. Franc Zalewski: "Ezért van a vakcinák belsejében grafén, amely táplálja a tojást."

"Valami ilyesmi fog kifejlődni benned."

Mostanra már sokan ismerhetik azt a furcsa "hidra" szerű parazitát, amelyet Dr. Carrie Madej és néhány más kutató/tudós talált a COVID vakcinákban - Carrie Madej nyíltan kiállt a vakcinák ellen, és számos interjúban és rendezvényen jelent meg, hogy figyelmeztesse a nyilvánosságot ezekre a veszélyes injekciókra.

Íme egy interjú közte és Stew Peters között, amelyben részletesen leírja, hogy ő és csapata mit talált az injekciós üvegek tartalmának vizsgálata során:

 

Dr. Carrie Madej: Az első amerikai laboratórium megvizsgálja az "oltóanyag" fiolákat, Horrorisztikus eredményekre derült fény

Dr. Carrie Madej ma csatlakozott Stew Petershez, és láthatóan megrázta, amit a Moderna és a J&J "vakcina" fiolák vizsgálata után látott.

 

A COVID oltásban olyan parazitákat láttak, amelyeket „hydra vulgaris” -ként azonosítottak. A kép a The Stew Peters Show és Dr. Carrie Madej nevéhez fűződik.

A fenti videó mellett egy másik orvos is felfedezett egy hasonló, de kissé más kinézetű organizmust az oltóanyagokban.

Dr. Franc Zalewski azt állítja, hogy egy alumínium/szén alapú életformát talált a COVID vakcinákban. Több kérdést is felvet, hogy miért csak egyes oltóanyagokban találhatók meg. Néhány oltóanyagban szerinte csak sóoldatban találtak.

Ez felveti azt az elméletet, hogy egy széles körben elterjedt, törvényes, parazitákkal fertőzött vakcina túl sok káros mellékhatást okozna egyszerre - így eléggé riasztó lenne a lakosság számára, és ezért a tptsb a vizsgálati/kísérleti parazitákkal szennyezett vakcinájukat sós oldattal szórta meg, hogy megkíméljen néhányakat e mellékhatások és halálesetek káros következményeitől, de csak azért, hogy később újra bevezesse a 2. oltással és a folyamatos emlékeztető oltásokkal.

Ez persze csak egy hipotézis; de látva a manipulációt, a gázkampányt és az oltási kötelezettség kikényszerítését, amikor erre NEM SZÜKSÉGES, az "egészségügyi" alternatív okok egyre kevésbé igazolhatóak. Ne feledjük a NIH, a CDC stb. radikális kísérleteit sem, hogy betiltsák az Ivermectint a COVID és az oltott emberek kezelésében, egy jól ismert és engedélyezett gyógyszert, amely már ÉVEK óta a piacon van, és amely történetesen a paraziták ellen hat....

De egy másik hipotézis, amit Franc Zalewski felvet, hogy ezek a parazita lények nem mutatkoznak, amíg a megfelelő életkörülmények nem adottak. Nevezetesen, ha egy gazdatestbe keverednek, grafénnel együtt.

Nem köntörfalazik. Nem szépíti a megállapításait. Riadót fúj, hogy mindenkinek, aki ezeket a vakcinákat szedte, megvan a lehetősége arra, hogy ezek a lények növekedjenek benned.

A videó, amelyen Dr. Zalewski arról beszél, hogy mit talált az oltóanyagokban, alább található, az angol felirat alapján készült átirattal együtt. Az eredeti előadás lengyelül hangzott el. Köszönjük szépen annak a személynek, aki lefordította és az angol feliratot biztosította.

Alumínium alapú életformák, amelyeket mikroszkóp alatt találnak a vakcinákban - DR. FRANC ZALEWSKI - angol

 

A hangsúlyozás érdekében némi szépítés történt.

Minden idézet Dr. Franc Zalewski-től származik:

Első CV minta: "És itt láthatunk egy lyukat (mivel grafitszalagot használtak felületként) Sok kristályt vettem észre, de néhány olyan "agresszív", hogy még a grafit is megolvadt kissé. És azt hittem, hogy találtam valamit. Természetesen vizsgálatokat végeztem, és kiderült, hogy só; ez a folyadék sós oldatnak bizonyult. Semmi más nem volt benne.

Tehát folytattam... Tehát az első mintában nem találtam semmit, minden kiszáradt, és még a sót sem lehetett már észrevenni... tehát a folyadék összetétele változik.".

Második CV minta: "A második mintában sok kristályt találtam. És itt láthatjuk az eredményeket: Ezek nátriumból (Na) és kloridból (Cl) állnak. Ezt nevezzük hagyományos konyhasónak. A folyadék tehát csak sóoldatot tartalmaz. De kerestem valami mást is, és mint mindig, most is találtam valamit. És ezt találtam:

Ezt találtam: "A dolog".

Hol van a jelölőm? Nagy és vastag betűkkel kell felírni "azt a valamit".

Folytattam a tanulmányaimat, és vizsgálatokat végeztem. Mi az a valami? Úgy tűnik, hogy van egy feje és három lába. Végeztem teszteket, a fej(1) és (2),(3),(4) és ezek az eredmények: Ez alumínium és szén ... elnézést, elhoztam a szerszámomat."

[Dr. Franc Zalewski ír a prezentációs táblára]: "A DOLOG"

"A gyengébb szívűek elhagyhatják a termet.

Nem, poénok nélkül.

A következő vizsgálatok eredményei: alumínium, bróm és szén. Ez azt jelenti, hogy "valaminek" különböző színűek a lábai. Itt vannak annak a "valaminek" a teszteredményei. [Ez az 1/10 része. Ha itt a fej 2mm, akkor a lábak/szalagok 25m. A fej 2mm, és a szalagok 25m.

Mint az."

"És én meg gondolkodom: "Miféle lény ez?" A "lény" valami olyasmi, mint ez a karmos lény, amelyik embereket öl? Vagy valami, amit a "Mátrixban" mutatnak, ami repül, és csápjai vannak, és más dolgokhoz csatlakozik?

Nem.

"Az a dolog" ez itt."

"Itt van a képen. COVID-19 vakcinák.

Üdvözöljük barátainkat. Ez a "The Thing", amelyet azokban a mintákban vizsgáltam.

Igen? Megdöbbentek?

"Azt a valamit" az embereknek adják az oltóanyagokban, de tojásban. A tojásokat kerestem. És megfelelő környezetben kell lenniük. Ha az injekciót egy csupasz tálon tesztelik, semmi sem történik, és a tojásokat nem lehetett megtalálni. Lehet, hogy nem voltak az injekcióban, mert némelyik tiszta sóoldat.

De ha grafitszalagon tesztelik... Ezért van a vakcinák belsejében grafén, ami táplálja a petéket.

És kedves oltott hölgyeim és uraim, most elájulhatnak... Valami ilyesmi fog kialakulni bennük.

És a feje 20 mikron [µ] lesz, a hossza pedig 2,5 mm (a csápok).

Ez egy életforma.

És most kérdezd meg magadtól... Túl kevés? Véletlen egybeesés... Franc csak úgy megvan?... még egy vak tyúk is talál szemet...

Megjelöltem az 1-es, 2-es és 3-as számú fiolákat. Csak a harmadikban volt benne "az a valami". És 4 nap alatt nőtt/fejlődött. Ezután került a porlasztókamrába. Ott magas a hőmérséklet, hogy a grafit porlasztva legyen, tehát az elektromos ív égjen.

Még egy! Ha csak egy lenne... de itt látunk még egyet... Látjuk, hogy a fej és a lábak jönnek ki belőle. A skála 30 mikron [µ].

A "dolog" termékeny talajra talált. És itt van "az a dolog", mosolyog ránk. Itt a fej, itt pedig a csápok. Itt egy másik, és a színes csápok. És ez alumíniumból és szénből készült. Ismerünk alumínium alapú életformákat?

Most már igen. Az emberek többségének már van ilyen a testében. A többség, aki önként vette be...

Nagyon örülök, hogy összegyűltünk itt, és hogy bemutathatom önöknek "azt a dolgot".

És ismét "a dolog" egy másik mintában. Ez egy növény? Por? "Egy lény", amit az embereknek termékeny/megfelelő környezetben tojásban adnak. Valahol a közelben lehet, hogy van valamilyen jel, ami miatt ez a lény elkezdett élni. Ahogyan a fenyőtoboz magok sem fognak nőni, hacsak nem lesznek megfelelő környezetben, termékeny talajon, úgy tűnik, hogy ugyanez a "lény" sem mozdul. Lehet, hogy szunnyad/alszik.

Ki hajlandó arra, hogy "az" benne legyen?

Sokan közületek már választottátok és megkaptátok... Üdvözöllek benneteket. Remélem, hogy nem fog aktiválódni.

Folytassuk a következő tesztekkel és pontokkal. Itt vannak az alumínium alapú életformák. Ismerünk alumínium alapú életformákat? Megkérdezem a világ legokosabb képviselőit. Hadd mutassák be... de ne titokban.

Ez egy csáp/láb vége. Ahogyan megépítették, nem csipkézett. Így van megépítve. Egy mancsban végződik... És alumíniumból készült. 100% alumíniumból. Most már vannak alumínium alapú lényeink, amelyek bennünk vannak. [Dr. Zalewski később kijavítja magát, azt állítva, hogy a csáp vége nem alumínium alapú, hanem szén alapú.]

Itt van 10 mikron, és ez a lábunk. Ennek a lénynek a lába körülbelül 2,5 mm hosszú.

Ez csak az élet... de más. Vajon jóindulatú lesz?

Talán ki kellene itt valahol egy plakátot akasztani... Hogy mindenki önként adja meg magát az eutanáziának?

A világ bűnözői... jól halljátok...

Ezek a tesztek eredményei: Szénből készült. Bocsánat, szénre gondoltam, nem alumíniumra, de a vége csak szénből van. Hibát követtem el.

Ez az a márka, amelyik ezt a "gyógyító italt" gyártja a boldogságunk és jólétünk érdekében. [mutatja a Pfizer vakcinák diáját]. Ez ettől a márkától származik.

És most érdemes megkérdezni, hogy egyesek miért csak sóoldatot tartalmazó injekciót kapnak, és miért kapnak mások valami mást - tojást.

De ezt nem nekem kell kiderítenem. Én az igazságot keresem, de nem ezt a világot. Ez a világ, rá kell jönnünk, már majdnem elveszett.

Nézzük csak meg a statisztikákat. Hány ember vette már el.

Igen, rengeteg baktériummal és vírussal kell megbirkóznunk. És mi továbbra is élünk. De senki sem adta őket mesterségesen nekünk. Most a többség önként vette be.

Akarod, hogy egy ilyen lény legyen benned? Szép színei vannak, lehet róla gondoskodni... De nem azért hozták létre, hogy csak üljön ott és ne csináljon semmit. Élni és szaporodni is akar... ezt észre kell venned.

És ez nem egy sündisznó és nem is egy tengeri sün".

"Ez egy tamponkefe DNS-minták gyűjtéséhez. Ez egy kis tamponkefe a szájból vagy a másik oldalról történő mintavételhez, mint Kínában.

Miért van így megépítve a tamponkefe? Minden vége meg van olvasztva/zárva. Nincs levágva, hanem megolvasztva. Elemeztem a végeket, valamint az oldalfalakat. Itt van az oldalfal, és itt van az olvasztott vég. A tamponkefe titániumot, alumíniumot és szenet tartalmaz.

Tudomásul kell venni, hogy itt DNS gyűjtésről van szó. A reptéren voltam... és ahogy arra jártam, ott volt hivatalosan kiírva: "Központi DNS-adatbázis". És ott vesznek mintát.

A tamponvizsgálat célja a DNS gyűjtése. Miért van szükségük a DNS-ünkre? Meghívlak benneteket, hogy megtudjátok. Csak vicceltem, most nem tartunk szünetet.

De kit érdekel? Akit érdekel, annak örülök, hogy ma itt van. A terem megtelt, de... Egymillióan kellett volna ma itt lenniük.

De talán mégis? A paraván mögött egymillióan lesztek, akik minderről értesülni fognak".

A JEGYZŐKÖNYV VÉGE

A következőkről: "A nevem Franc Zalewski, szakmám szerint geológus, mineralógus, de régész, kozmológus, egyiptológus is vagyok, lenyűgöz a matematika, hivatásom szerint pedig az igazság felfedezője vagyok Lengyelországban és a világban." - Franc Zalewski

Hatalmas köszönet Dr. Franc Zalewskinek és a sok más orvosnak/kutatónak, akik ezeket az oltásokat vizsgálják és bemutatják eredményeiket. Az a narratíva, hogy a "COVID vakcinák" a mi javunkat szolgálják, napról napra omlik össze. Nagyra értékeljük az Önök segítségét és elkötelezettségét ennek feltárásában.
És ahogy Dr. Zalewski kérdezi, "miért van szükségük a DNS-ünkre"? Nos, egy pillantás a Humán Genom Projektbe, amely szorosan együttműködik az NIH-val, talán adhat néhány választ. És nem tudom egyértelműbbé tenni, amikor azt mondom, hogy NEM AZ EGÉSZSÉGÜNKÉRT.

És még egyszer, csodálkoznunk kell azon a tényen, hogy az Ivermectin, egy parazitaellenes gyógyszer, olyan jól működik a COVID/COVID vakcinák elleni küzdelemben... És egy FONTOS kérdés, amit fel kell tennünk magunknak, hogy miért kenik és tiltják be az Ivermectin használatát a COVID/helyettesítő vakcinák elleni küzdelemben kifejezetten? Méghozzá az egészségügyi/orvosi ügynökségek vezetői által? Különösen a számos jelentés közepette, amelyekben parazita-szerű élőlények és szennyeződések találhatók az oltóanyagokban szerte a világon?

Még mindig nem gondolja, hogy valami aljas dolog folyik itt? Mert bárki, aki hajlandó ilyen szörnyű (és gonosz) projektekben részt venni, mint az ember-állat hibridek, vagy az abortált magzatokkal való kísérletezés, már átlépte az emberiség erkölcsi etikai határait, és nem mutatja, hogy törődne az átlagember egészségével.

- Dr. Anthony Fauci az abortált magzati részekkel végzett ember-állat hibrid kísérletekkel kapcsolatos botrányhoz kötődik

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-dolognak-nevezett-parazita-szervezetet-talaltak-a-covid-vakcinakban

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése