Candace Owens, az amerikai nép vezető harcosának ezekre az idézetekre érdemes odafigyelni. Elég találóan írják le azt a helyzetet, amelyben most vagyunk.

Ez egy kényes helyzet, amelyet akkor hoztak ránk, amikor aludtunk, de nincs okunk arra, hogy némi szívóssággal, kitartással és kreatív tűzzel - mely tulajdonságokat Owens asszony bőségesen példázza - miért ne tudnánk megbirkózni vele és győzni.

Az biztos, hogy - mint minden háborúban - sok áldozat lesz, ahogy a "vakcinák" néven ismert biológiai szerek szedik áldozataikat a következő néhány évben, és egy ideig komornak fog tűnni a helyzet, de nem olyan komor, mintha a harmadik világháború nukleáris jellegű lett volna.

Itt az ideje, hogy mindannyian kreatívan építsük új mozgalmunkat, mert ez képezi azt a csírát, amelyből valahol a későbbiekben egy jobb civilizáció fog kinőni. Közvetlenül egy több millió fős hadseregből áll, és nem szabad elfelejtenünk, hogy ezt a hadsereget hamarosan több millió beoltott ember fogja növelni, akik rájönnek, hogy őket, barátaikat és szeretteiket egy olyan kormány károsította meg, amely rosszindulatúan elárulta őket.
Az biztos, hogy a jelenlegi civilizáció a végét járja, haldoklik a korrupció, a felforgatás és a közvélemény apátiájának többszörös rákos megbetegedéseitől.
Miközben ez történik, a legnagyobb valószínűséggel a keményebb és leleményesebb polgárok maradnak életben, azok, akik nem hajlandóak megadni magukat, és képesek együttműködni annak érdekében, hogy valami igazságosabb, tisztességesebb és józanabb dolog kerüljön ki a polgárháború jelenlegi paroxizmusaiból, amelyet úgy hívnak, hogy a zsarnokság a nép ellen.

A mostani bajok biztos, hogy egy keményebb macskafajta felemelkedését fogják látni: tigrisek, ahol egykor puhányok voltak.

Mindannyian hozzájárulhatunk az Erősök felemelkedéséhez. És kezdhetjük valami egészen alapvető dologgal, néhány egyszerű cselekedettel, amelyek önmagukban nem igényelnek nagy hősiességet.

Például mindannyian nekiláthatunk, és elkezdhetjük a közvetlen kapcsolatok alulról szerveződő hálózatainak kialakítását (e-mail, csigaposta, személytől személyre). Örülni fogunk az ilyen hálózatoknak, ha a Nép ellenségei lekapcsolják az internetet, és ezeken keresztül képesek leszünk segíteni egymást, koordinálni a cselekvést, megosztani az erőforrásokat és így tovább, és egyszerűen felülmúlni a felforgatott kormányok azon törekvéseit, hogy megfélemlítsék vagy megfosszák a Szabadokat a jogaiktól.

Ez nem pánikkeltés, hanem egyszerűen a "mentőcsónak" elve alapján való felkészülés: a hajó talán soha nem süllyed el, de ha okosak vagyunk, akkor mindenképpen felszereljük mentőcsónakokkal.

Ezt szem előtt tartva, kérlek, küldd el a biztonságos e-mail címemet, hogy közvetlen kapcsolatom legyen veled, és tedd ugyanezt az összes barátoddal is, hogy kapcsolatban maradhassatok, jöjjön, ami jön. És győződjetek meg róla, hogy a helyi környezetetekben hasonlóan gondolkodó emberekkel alakítotok ki kapcsolati hálót.

Ha kapcsolatban vagyunk, sok más dolog mellett segíthetünk egymásnak, ha szükség van rá, ha a mocsári lények, akik eltérítették a kormányainkat, elkezdenek babrálni az internettel.

Azoknak, akik már küldtek nekem e-mailt, egy nagy KÖSZÖNET. Hamarosan válaszolok - csak most egy kicsit el vagyok havazva. De kérem, hogy továbbra is küldjék az e-maileket.

Itt van a saját biztonságos e-mail címem: stevecook1952@protonmail.com, úgyhogy kérem, írjanak nekem egy rövid üdvözletet.

Továbbá minden hozzászólásomról biztonsági másolatot készítek a TLBTALK.COM biztonságos platformokon, valamint a Bastyon.com-on.

De kérem, ez nem rólam szól. Az erőfeszítés célja, hogy bátorítsam Önöket, hogy tegyék ugyanezt barátaikkal, harcostársaikkal és szövetségeseikkel, hogy olyan kommunikációs vonalak hálózatát építsék ki, amelyek egyáltalán nem feltétlenül függnek az internettől, és így sokkal ellenállóbbak és nehezebben vághatók el a Nép ellenségei számára.

Ne feledjétek, hogy a történelemben sok nagyszerű mozgalom hozott pozitív változásokat: a rabszolgaság eltörlése, a nők jogai, a demokrácia, a vasfüggöny leomlása és így tovább, és ezek mind az internet segítsége nélkül történtek.

Talán a miénk lesz az első olyan társadalmi/politikai előrelépés, amelyet az internet mint eszköz segítségével hajtunk végre, talán nem. De nem kell, hogy legyen.

Amire szükségünk van, egymásra.

https://pokolafoldon.hu/blog/ahol-egykor-a-puhanyok-voltak-mozgalmunkat-epitjuk