BOMBAHÍR: Fauci és mások egy "univerzális mRNS influenza elleni vakcinát" terveztek, amelyből a "COVID-19 mRNS vakcina" lett, mert az emberek nem féltek eléggé az influenzavírustól.

Tegnap este Alex Jones az Infowars.com-on egy különleges adást készített egy 2019. októberi videóval kapcsolatban, amelyről most szereztek tudomást, és amely egy panelbeszélgetés volt, amelynek házigazdája a Milken Intézet volt, és amely az egyetemes influenza elleni védőoltás szükségességét vitatta meg.

A videoklip, amelyet lejátszottak erről az eseményről, egy 1 perc 51 másodperces párbeszéd volt a moderátor, Michael Specter, egy újságíró, aki a New Yorker munkatársa és egyben a Stanford Egyetem biotechnológiai professzora, Anthony Fauci, a National Institute of Allergy and Infectious Diseases igazgatója és Rick Bright, a HHS Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) igazgatója között.

Az egyórás panelbeszélgetésből kivett rövid klipben Anthony Fauci elmagyarázza, hogy egy új, még nem tesztelt vakcinafajta, például egy mRNS-vakcina bevezetése legalább egy évtizedet vesz igénybe ("ha minden tökéletesen megy"), mire megfelelő vizsgálatokon megy keresztül, és az FDA jóváhagyja.

Ő tudhatná, mert addigra (2019 októberében) már körülbelül egy évtizede próbálkozott ezzel, próbált mRNS-alapú vakcinát kifejleszteni a HIV ellen.

De most valami sokkal nagyobb dologról beszéltek, mint egy AIDS-betegek számára kifejlesztett vakcina. Egy "univerzális influenza elleni oltóanyagról" beszéltek, amelyet mindenkinek be kellene szednie - hatalmas piac a Big Pharma számára!

Ezután Rick Bright, a HHS Biomedical Advanced Research and Development Authority (BARDA) igazgatója szólal fel, és kijelenti, hogy az történhet, hogy "egy olyan izgalmas entitás, amely teljesen bomlasztó, és nem kötődik bürokratikus kötöttségekhez és folyamatokhoz", megváltoztathatja ezt.

 

 

Alex Jones több mint 50 percet töltött ezzel a témával tegnap este a műsorában, és úgy tűnik, hogy ma is foglalkozott vele.

Nekem még nem volt alkalmam megnézni ezeket, mivel megkerestem az eredeti 1 órás panelbeszélgetés videóját, és egész nap azt hallgattam és elemeztem, hogy ezt a beszámolót az olvasóink rendelkezésére bocsáthassam.

Fauci, Rick Bright és Michael Specter mellett részt vettek ezen az eseményen:

Margaret Hamburg, a Nemzeti Orvosi Akadémia külügyi titkára.
Bruce Gellin, a Sabin Vaccine Institute globális immunizációért felelős elnöke.
Casey Wright, a FluLab vezérigazgatója.

Röviden, ez a panelbeszélgetés arra összpontosított, hogy szerintük szükség van egy univerzális influenza elleni vakcinára, de elismerték, hogy a vakcinák előállításának régi módja nem elegendő a céljaikhoz, és hogy szükségük van valamilyen globális eseményre, ahol sok ember hal meg, hogy ki lehessen gördíteni egy új mRNS vakcinát, amelyet a lakosságon tesztelhetnek.

Abban mindannyian egyetértettek, hogy az éves influenzavírus nem elég ijesztő ahhoz, hogy olyan eseményt hozzanak létre, amely meggyőzné az embereket az egyetemes vakcina beszerzéséről.

 

 

És mint ma már tudjuk, körülbelül 2 évvel az esemény után, ez a "félelmetes vírus", amelyet bevezettek, a COVID-19 Sars vírus volt.

Így most már tudjuk, hogy miért "tűnt el" az influenza a 2020-21-es influenzaszezonban. Egyszerűen a COVID-19 váltotta fel, egy világméretű, okosan megtervezett "világjárvány" során, hogy a világ első univerzális mRNS vakcináját bevezessék.

Mindig is ez volt a cél, és a különböző influenzákon, AIDS-en, Ebolán és más "vírusokon" keresztül tett korábbi erőfeszítések mind sikertelenül vezettek egy olyan univerzális vakcina kifejlesztéséhez, amelyet az egész világ népességébe be lehetett volna fecskendezni.

Margaret Hamburg kijelentette az "univerzális vakcina" piacra dobásával kapcsolatban:

"Ideje abbahagyni a beszédet, és ideje cselekedni."

"Azt hiszem, ez azért is van, mert nem éreztük a sürgősséget".

Michael Specter kérdezi:

"Sok embernek kell meghalnia ahhoz, hogy ez a sürgősségérzet kialakuljon?"

Hamburg így válaszol: "Már most is sokan halnak meg" az influenzában minden évben.

Bruce Gellin kijelenti, hogy alapvetően az emberek egyszerűen nem félnek eléggé az "influenza" kifejezéstől.

 

 

Nagyon sok minden kiderül arról, hogy a Big Pharma és a kormányzati egészségügyi hatóságok hogyan gondolkodnak ezen a panelbeszélgetésen. Például azon siránkoznak, hogy ha túl jó munkát végeznek a közegészségügyben, akkor elveszítik a vírusok elleni termékek fejlesztésére szánt finanszírozást.

Michael Specter kijelenti: "Nekem úgy tűnik, hogy a közegészségügy egyik átka az, hogy ha ti jól végzitek a munkátokat, akkor mindenki jól és egészségesen boldogul".

Hamburg: "És megvonják a finanszírozásukat."

Rick Bright panaszkodik, hogy az influenza elleni oltóanyagok éves elosztása nem hatékony az adatgyűjtés szempontjából, és közben tulajdonképpen elismeri, hogy egyes oltóanyagok egyszerűen nem működnek jól:

"Évente 150 millió adag szezonális (influenza)vakcinát osztunk ki, és még azt sem tudjuk, hogy az embereknek kiszállított adagokból hány embert oltottak be, milyen adagokat kaptak, és mi volt a tényleges eredmény, hogy ebből a tudásbázisból tanulhassunk arról, hogyan optimalizáljuk vagy javítsuk a vakcinánkat. Tehát vannak olyan lehetőségek, amelyekkel ma rendelkezünk...

Úgy gondolom, ha feltárnánk a piacon lévő legrosszabbul teljesítő vakcinákat, az nagyon sokat elárulhatna arról, hogy milyen technológiáink vannak, és lehetővé tenné számunkra, hogy mélyebben belemerüljünk ezekbe a technológiákba, hogy meghatározzuk, miért hatékonyabbak. Vannak olyan oltóanyag-licencek, amelyek ma hatékonyabbak. Szerintem csak félünk beismerni az igazságot."

Ennyit a Big Pharma és a kormány által hangoztatott nyilvános mantráról, miszerint a vakcinák "tudománya" "megalapozott", és hogy teljesen "biztonságosak és hatékonyak".

Casey Wright megismétli azt a mantrát, amelyet a COVID előtt minden évben nyilvánosságra hoztak arról, hogy az influenzavírus mennyire halálos: "650 000 ember hal meg évente az influenzában."

Amint azt az elmúlt évtizedben sokszor dokumentáltuk itt a Health Impact News-on, ez egyszerűen nem igaz. Ez egy becslés, mivel az influenza tényleges, laboratóriumban megerősített esetei évente nagyon kicsik, valószínűleg 1000-nél kevesebbek az Egyesült Államokban.

A legtöbb influenzaszerű tünetet soha nem vizsgálják laboratóriumban, hogy megállapítsák, mi okozza a tüneteket. Mindig csak "influenzának" minősítették őket, hogy felduzzasszák a számokat, és ezzel igazolják a minden évben nagyon jövedelmező influenza elleni védőoltást.

Íme a rövid klip, amelyet tegnap este feltettem a Bitchute és Rumble csatornánkra:

https://pokolafoldon.hu/pandemia/bombahir-fauci-es-masok-egy-univerzalis-mrns-influenza-elleni-vakcinat-terveztek-amelybol-a-covid-19-mrns-vakcina-lett