Az áldozatok nem voltak szentek, sőt cserkészek sem....

De azért a kegyetlen halált talán nem érdemelték meg. Van egy érdekes, közös vonás mindegyikük esetében....

Méghozzá az, hogy vagy megtagadták a fizetést egy Pintér Sándor nevezetű, nagy hatalmú embernek vagy pedig terhelő vallomást akartak tenni ellene...

De egyikük sem tudott már vallomást tenni, mert kivétel nélkül, hidegvérrel kivégezték őket...

Lássunk hát néhányat ezek közül: Prisztás Józsefet 1996. november 1. napján kivégezték, azaz fejbe lőtte egy ismeretlen bérgyilkos.

Egy hasonlóan brutális leszámolás egy évvel korábban is történt. 1995 nyarán a budapesti Zugligeti úton menyasszonya szeme láttára lőtte agyon valaki géppisztollyal Muskovics Gyulát.

Mindkettőjüknek elszámolási vitája volt Pintér egyik cégével.

Az Aranykéz utcában 1998-ban felrobbantott Boros József terhelő vallomást akart tenni az olajszőkítés ügyében több elkövetőre... köztük Pintér Sándorra. Szlávy Bulcsút, a "Balaton urát" kivégezték, mert nem akart fizetni egy Pintér-érdekeltségbe tartozó őrző-védő cégnek.

Még 1999. április 12-én Tahitótfaluban, a nyílt utcán, az autójában gyilkolták meg az éjszakai életben korábban „Igazságosnak” nevezett Seres Zoltán vállalkozót.

A motoros merénylők nemcsak vele, hanem olasz üzlettársával, Sforza Nazzarenoval is végeztek, aki néhány órával később, a kórházban hunyt el.

Seres terhelő vallomást akart tenni Don Pintér ellen, miután megtagadta a védelmi pénz fizetését a budapesti Night Club 69 után...

Zubovics Tamást autójával együtt felrobbantották, miután nem akart védelmi pénzt fizetni a Szentendrén üzemeltetett Cats Night Club után Pintér orosz társainak. (Pontosabban: 1997. május 5-én, az akkor már 51 éves férfit Szentendrén robbantották fel, amikor épp szállt be terepjárójába.

A merényletet ugyan túlélte, és már gyógyulófélben volt a Honvéd Kórházban, ám végül ott megmérgezték és meghalt.)

Fenyő Jánost gépfegyverrel kivégezték Budán, a Margit utca sarkánál, 1998. február 11-én, miután megtagadta a fizetést Pintér behajtó cégének, a DEFEND Kft-nek. Molnár Pétert 2016 decemberében gyilkolták meg Gútán a saját családi házában.

A rendőrség szerint a kivégzését ugyanazok a gyilkosok hajtották végre, akik 2018 elején meggyilkolták Nagymácsédon az oknyomozó újságírót és annak párját.

Almády István bírósági végrehajtót kivégezték, mert eljárást indított egy Pintérhez köthető olajos cég ellen... aztán akasztásos öngyilkosságnak álcázták az esetet.... pont úgy, ahogy Bogdán László esetében is tették.

A tettesek soha nem kerültek elő és Don Pintér hatalma azóta még nagyobb lett....

Kérem bocsásson meg nekem Keresztapa, hogy elmondtam ezt, de ideje lerántani a leplet a régi, sötét titkokról! Üdvözlettel: az ördög elszánt ügyvédje, akinek talán ez volt az utolsó bejegyzése.