Úgy értem, hogy azok közül, akiket ismer a saját szomszédságában, a saját társadalmi körében, a saját családjában vagy munkahelyén. A médiában egy másik focista. Egy operatőr. Néha egy tanár vagy egy barát rokona. Valójában néha néhány óránként hallunk egy újabb esetről, hogy "kórházban van", vagy vérrögökkel, vagy szívbetegséggel, vagy rákkal, vagy néha többféle betegséggel. Az egyik nővér elmondta a hozzátartozóknak, hogy a vérrögök tömegesen megbetegítik az embereket, és ez a vakcinától van.

A kórházakban tudják. A temetkezési vállalkozóknál tudják. Sok gyászoló család a szíve mélyén tudja, mi okozta a halálát, de inkább nem beszélnek róla. Sokan nem tudnak róla, és még mindig hisznek a média produkciójának. Amikor a fiuk vagy lányuk beoltatja magát, és megbetegszik, rohannak, hogy a következő oltást is megkapják, azt gondolva, hogy ez egy olyan betegség, amelyet még több orvosi beavatkozással kell legyőzni. Az elméjük nem tud eljutni arra a pontra, hogy rájöjjenek, hogy már a kezdetektől fogva átverték őket.

Gates mindig is azt mondta, hogy vakcinák segítségével fogja csökkenteni a világ népességét, de tíz évvel ezelőtt, amikor ezt mondta, lehetetlennek tűnt elképzelni olyan körülményeket, amelyek között sikerrel járhat. Most már nem. Az emberek, akikkel beszélsz, egyszerűen nem tudják elhinni, hogy az orvosi világ, a jó öreg NHS (tapsolj tovább) és a gyógyszergyárak az emberiség történetének legnagyobb halálügynökségei. Ők még mindig hisznek egy orvosi Mikulásban, aki azon töri a fejét, hogyan segíthetne nekik abban, hogy minél tovább éljenek. Semmi sem állhatna távolabb az igazságtól. A világ "egészségügyi" szervei évtizedek óta próbálják csökkenteni a népességet, oltásokkal, gyógyszerekkel, a levegő és a víz ellenőrizetlen szennyezésével, a mezőgazdaságban használt mérgező permetszerekkel, az elektromágneses frekvenciák tömeges növelésével, valamint azzal, hogy nem sikerült megelőzni a súlyos betegségeket és a szervi elégtelenséget. A kampány mostanra a passzív gondatlanságtól a passzív hanyagságtól az emberek aktív és szándékos tűszúrásáig jutott el, hogy hatalmas számban haljanak meg.

Mégis azt látjuk, hogy azok az emberek, akiknek a rokonai meghaltak vagy nagyon megbetegedtek, az oltás és az újraoltás felé tartanak, és a gyermekeiket is az oltás beadatására ösztönzik. Egy nap majd leesik a tantusz. Milliók számára ez a nap már túl késő lesz. Sokan a hírfolyam rabjai, amely a túlélés reményét és védelmet kínál a növekvő szörnyetegtől, amely körbejárja a szekereket. Egyszerűen el sem tudják képzelni, hogy a nappalijuk falán lévő, téglalap alakú, gyönyörű hangokkal és színekkel teli doboz, vagy az elegáns mobiltelefonjuk része a selejtezés rendszerének. Mindezek tartják a birkákat a halál tűjéhez rohanva a megváltás reményében. Pedig éppen ez a tű az, ami megöli és megbetegíti őket. Tucatnyi csatorna mondja el az embereknek, hogy mi történik valójában, de az elmék zárva vannak és blokkolva. talán egy elme elolvassa ezt, és elkezdi keresni azokat a csatornákat, amelyek megmenthetik őket. Remélem, hogy így lesz.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/rohanas-a-halal-tujehez