Már évek óta minden jel és előjel megjelenik az égbolton, valamint a Földön.
A COVID-19 OPERATION megjelenésével az Új Világrend globalista összeesküvése nagymértékben felgyorsította az összes olyan programot, amelyek összességében azt alkotják, amit most már jól ismert NAGY VISSZAÁLLÍTÁS néven ismerünk.

Rendkívül fontos megérteni, hogy minden, ami ma a világban történik, szorosan összefügg - MINDEN!

Például a példátlan konténerhajó-elakadások a nyugati parton, az 500 éves aszályok és a példátlan hőhullámok, az ellátási láncok megszakadása és az élelmiszerárak drámai emelkedése, a Mexikói-öbölben egyre erősödő hurrikánszezonok, amelyek leállítják az olaj- és gázipart, vállalati kibertámadások és zsarolóprogram-támadások, vegyi üzemek tüze és más ipari üzemek felrobbanása, az USA afganisztáni kivonulásának fiaskója és Ukrajna illegális felfegyverzése, Libanon energetikai infrastruktúrájának tönkretétele és a Palesztina elleni növekvő támadások, a nyilvánvalóan ellopott 2020-as elnökválasztás és Jan. 6 th hamis zászlós hadművelet stb. mind-mind rendkívül céltudatos tervezéssel történtek és/vagy történnek.

Természetesen a rendkívül megrendezett COVID-19 Plandémiával és Pszichopsziával, valamint a Covid Szuper Oltási Menetrend agresszív végrehajtásával az egész bolygó civilizáció lopakodva készül a NAGY RESET-re.

Mivel a Nagy ÁtverésDEMÓMIA eme késői időpontjában mennyire elkötelezettek a Hatalmak (TPTB), nincs más választásuk, minthogy meghúzzák a ravaszt a "Posztmodern Civilizáció régóta tervezett, nagymértékben szervezett, ellenőrzött, irányított lerombolásának".

Valóban, a Covid bűnözők átlépték azt a pontot, ahonnan már nincs visszaút, amikor ki kell húzniuk a dugót az egész megillából - a Globális Gazdasági és Pénzügyi Rendszerből. Ha nem követnék végig a gyakorlatilag minden irányított lerombolására vonatkozó tervüket, akkor komolyan fennáll annak a veszélye, hogy saját "irányított lerombolásuknak" vetik alá magukat. Ennyire sok ember a bolygón most pokolian dühös, mint még soha nem láttunk semmit.

KULCSPONT: Van egy dolog, amitől a hatalmi elit mélyen fél: az ellenőrizetlen káosztól és zűrzavartól, a spontán zűrzavartól és erőszaktól, a mindent átható törvénytelenségtől és anarchiától, különösen, ha az ellenük irányul. A TPTB tudja, hogy ha a 99% szervezett módon fellázadna az 1% ellen, akkor vége a játéknak számukra.

Eddig gyakorlatilag minden ilyen jellegű, látszólag véletlenszerű esemény az NWO terveinek terméke, amelyek célja a maximális káosz, zűrzavar és konfliktus létrehozása. Végül is az Ordo ab Chao a TPTB védjegye és módszere. Azonban most egy HATALMAS fordulatot fognak megtapasztalni a szerencséjükben.

Ez valójában azt jelenti, hogy az eredeti illuminátus vérvonalak, amelyek a Babiloni Testvériségig nyúlnak vissza, a 13. századi Európa újabb fekete nemességével és a khazáriai maffia terrorszervezetekkel együtt, a karma legnagyobb árhullámát fogják megtapasztalni, amely valaha is elöntötte a Föld bolygót.

Miközben úgy tűnik, hogy a TPTB 100%-os irányítást és ellenőrzést gyakorol az egész hely felett, rendkívül arrogánssá váltak és tele vannak önteltséggel, ami nagy kárukra van. Tekintettel arra, hogy a COVIDcon mennyire teljesen szemtelen, vakmerő és kétségbeesett lett, hogy mindenki láthassa, az emberek világszerte gyorsabban ébrednek fel, mint ahogyan azt mondhatnánk, hogy DEPOPULÁCIÓ.

Nézzünk szembe a tényekkel, amikor egy teljes körű népirtás zajlik valakinek a környezetében, nem tart sokáig, amíg az egyszerű emberek önvédelmi üzemmódba kapcsolnak. Ki ne érezné a ma mindenütt a közösségekben zajló hatalmas holokauszt fanyar füstjét?!

Ami visszavezet minket a NAGY RESET-hez.

A napi hírciklusok mostanra olyan sok szélsőséges eseménnyel vannak tele, hogy egyértelmű, hogy a sötét oldal szélsőséges kétségbeesésből cselekszik, ha nem készülnek arra, hogy az életükért meneküljenek, amikor a Nürnbergi per 2.0 megkezdődik.

A sötétség erői jól tudják, hogy az idő nem az ő oldalukon áll. Tudják, hogy minél tovább tart a világjárvány-csalás globális végrehajtása és aprólékos eltussolása, annál nehezebb lesz folytatni az emberiség elleni eposzi csalást.

A kibontakozó Covid zsarnokságnak már jóval azelőtt a helyére kellett volna kerülnie, mielőtt a NAGY RESET fő darabjai a helyükre kerülnek. Ezért a TPTB frenetikusan sietve cselekszik és hatalmas hibákat követ el, hogy az emberiség láthassa.

Rendkívül nehéz helyzetük valójában hétről hétre egyre nagyobb kihívást jelent. Ahogy számtalan lélek ráébred a nyilvánvaló tényre, hogy őket és családjukat, barátaikat és ismerőseiket szisztematikusan népirtás alá vetik, hamarosan vissza fognak vágni a Covid elkövetőinek (akiknek a neve és címe most már az egész interneten megtalálható).

Természetesen Klaus Schwab dobóember, Tony Fauci frontember, Bill Gates bérgyilkos és Soros György zsákbamacska mind könnyű célpontok, akiket gyorsan elfognak és őrizetbe vesznek a Nürnberg 2.0 per előtt. Azonban a rejtett vezetés számos rétege, amely szintekkel e négy élethosszig tartó karrier-bűnöző felett létezik, az lesz az, akit kiűznek az árnyékból, és az internet címlapján mindenki számára láthatóvá teszik.

Ez az oka annak, hogy a dolgok most olyan őrültek háza táján vannak. A Covid-bűnözők őrült versenyfutásban vannak az életükért. És minden alkalommal, amikor egy új mérföldkőhöz érnek a NAGY RESET végrehajtása felé, a sok rosszindulatú küldetésük csak nehezebbé, ha nem lehetetlenebbé válik.

Tényleg, hogyan zárják le az egész bolygó civilizációját hatalmas ellenállás nélkül!!!?! És, szörnyű következményekkel, amikor az emberek kritikus tömege ráébred az önvédelemhez való joguk gyakorlásának abszolút szükségességére... és az önfenntartásra irányuló akaratukra.

A lényeg
Lesz egy korszakos NAGY RESET. Egyszerűen nincs megállás ezen a ponton. Az egyetlen kérdés, ami még hátra van, hogy a civilizációnak ez a nagyon szükséges újraindítása az ő feltételeik szerint fog-e megtörténni, vagy a mi feltételeink szerint. Az alábbiak szerint:

"Emberek, itt az ideje, hogy leállítsuk a Covid zsonglőrködést..."

https://pokolafoldon.hu/great-reset/the-great-reset-nem-tudod-amit-nem-tudsz