NEM PLETYKA: Az összes ausztrál járatot repülési tilalom alá vonták

Az ausztrál kormány a végső ostromot helyezte kilátásba. Nem lehet utazni. Karantén van érvényben.

Szerezzék meg a védőoltást, különben nem dolgozhatnak. Külföldi postát nem kaphatsz. Jelenleg NULLA ingázó járat közlekedik Ausztrália felett, néhány katonai járattal és néhány futárjárattal.

Teljesen világos, hogy az ausztrál kormány ultimátumot adott ki: kapjatok dupla oltást, vagy népirtás lesz.

Annyira rossz a helyzet, hogy az Ausztráliában rekedt amerikaiak még a nagykövetségre sem tudnak elmenni, és még ha tudnának is, még a nagykövetség sem tudja megszervezni, hogy az amerikaiak kirepülhessenek.

Korábban már beszámoltam arról, hogy a USPS és most már más postai szolgáltatók is megerősítették, hogy nem szállítanak többé Ausztráliába.

Minden Ausztráliába címzett küldeményt visszaküldenek "vissza a feladónak". Ha Ausztráliában törvényes járvány lenne, miért blokkolnák a bejövő küldeményeket?

Válasz: Ausztrália népirtásra készül.

A népirtás az egyetlen elképzelhető ok arra, hogy blokkoljanak minden BEFELE érkező szállítmányt, ami egy bajba jutott lakosság támogatásához szükséges lenne. A kormány azt akarja, hogy a készletek pótlás nélkül nullára csökkenjenek.

Ez a légiforgalmi térkép tökéletesen világossá teszi ezt.

NÉZZE MEG ÚJRA AZT A LÉGI KÖZLEKEDÉSI TÉRKÉPET. ÍGY NÉZ KI EGY FEGYVERTILALOM.

Alan Vaughn szerint:

Mindezt azoknak a szánalmas és gerinctelen, rabszolgasorban tartott birkáknak köszönhetem, akiket egykor polgártársaimnak tekintettem, és akik mindezt lehetővé tették, pusztán engedelmességükkel. Ezek az idióta bolondok hagyják, hogy ez megtörténjen, mert túl f*@@#ing hülyék, vagy csak szellemileg lusták, hogy leírják. Mindegyikük őszintén azt hiszi, hogy helyesen cselekszik. Megkérdőjelezhetetlenül hisznek a kormány által jóváhagyott, ostoba propagandának és mantráknak, amelyeket szüntelenül beledobolnak az apró, csoportosan gondolkodó, zárt elméjükbe, mint például:: "Maradjunk külön, hogy együtt maradjunk"; "Mindannyian együtt vagyunk ebben". Vagy: "Mindez a nagyobb jó érdekében történik": engedelmeskedve és megpróbálva megbékíteni egy csapat gyilkos pszichopatát, akik megvetik őket, és teljes mértékben meg akarják ölni őket a szó szoros értelmében.
Annyira félelmetes, hogy semmit sem lehet tenni ennek megállítására, mert az együttműködő (egykor szilárd és bátor, de már nem az) ausztrál állampolgárok, akik nyilvánvalóan gyűlölnek engem, mert szerintük "önző" vagyok, amiért nem teszek eleget a hazug kormány embertelenítő szabályainak és diktátumainak, mint ők, túlságosan reménytelenül és visszafordíthatatlanul agymosottak a kormány által irányított rabszolgatartóik, jellemzően: a televízióik által. Teljesen függnek a TV és rádió által propagált FÉLELMEKTŐL és HAZUGSÁGOKtól szinte minden információ tekintetében, amit hajlandóak "megbízhatónak" elfogadni, vagy amit "igazságnak" tekintenek!
Összezsugorodott kis gondolkodás nélküli és zárt elméjüket teljesen beburkolják a félelem és az abszurd módon nyilvánvaló ellentmondások és hamis orvosi szemét tudományos szakzsargon szilárd, áthatolhatatlan falába; mindez szándékosan úgy van kialakítva, hogy teljesen becsapja őket, így valójában nem meglepő, hogy az ehhez hasonló rémálomszerű forgatókönyvek már most kibontakoznak.

Az isteni beavatkozás az egyetlen reményem arra, hogy ezt az aljas, aljas tervet valaha is visszavonják.
Egyszerűen szédítően elképesztő és teljesen beteges, hogy bármely emberi lény ennyire őrült módon nem vesz tudomást arról, ami ilyen nyilvánvalóan az orra előtt történik, a szemük előtt.
Vagy a másik lehetőség, hogy tudják, mi folyik itt, és talán meg akarnak halni...

Mindenesetre csak egy üzenetem van a szájkosaras idiótáknak, akiknek a kollektív engedelmessége lehetővé tette, hogy mindez megtörténjen:

GYŰLÖLLEK TITEKET, ÚGYHOGY KÉRLEK, HAJRÁ! FELEJTSÉTEK EL A JÓZAN ÉSZT, ÉS FECSKENDEZZETEK ANNYI CSODASZERT "OLTÓANYAGOT" A HALÁLRAÍTÉLT VÉNÁITOKBA, AMENNYIT CSAK TUDTOK. TOVÁBBRA IS ENGEDELMESKEDJETEK A SÁTÁN DÉMONAINAK ÉS KÖVESSÉTEK A CSORDÁT A POKOL KAPUIN TÚLI SZENT HELYRE, AHOVÁ MINDANNYIAN TARTOZTOK!

https://pokolafoldon.hu/great-reset/az-osszes-ausztral-jaratot-repulesi-tilalom-ala-vontak