Bocsásson meg. A Delta változatot, a Mu változatot vagy a hagyományosat kaptam?

Az elmúlt évet azzal töltöttem, hogy bebizonyítsam, hogy a SARS-CoV-2 vírus nem létezik. Ezért a Delta-változat egy fantázia, amely egy fantázián alapul.

Ugyanakkor kitérőket teszek a hivatalos körökbe, ahol természetesen emberek milliói hisznek abban, hogy a vírus és a Variáns valós. Megmutatom, hogy a körökön belül mindenféle belső ellentmondás és abszurditás bővelkedik.

Nemrégiben hivatalos forrásokat idéztem, akik azt állították, hogy a jelenlegi PCR-teszt nem képes különbséget tenni a SARS-CoV-2 és a Delta-variáns között. Csak a betegek kenetmintáinak mélyebb genetikai szekvenálásával - amit rutinszerűen nem végeznek el - tudják a tesztelők megállapítani, hogy egy személy az eredeti SARS-CoV-2 vagy a Delta variánssal fertőzött.

Ahhoz, hogy megtudjuk, hogy a Delta elterjedt-e, egy előrejelző számítógépes modellt kellene összeállítani. Ezek a modellek közismerten pontatlanok.

Delta Force.

A lényeg? Az a propaganda-hullám, amely azt állítja, hogy a Delta mindenütt jelen van, és felelős a COVID-esetek számának növekedéséért, merő kitaláció. A propaganda egy számítógépes modellen alapul.

Ez az, ahol a hivatalos buborék van, vagy volt, amikor egy új felfedezés felszínre került. Készüljetek fel erre az esetre. A koholmányok skáláján ez az egész a csúcs közelében van.

Tudják, a genetikai szekvenálási folyamat, amelyet annak megállapítására végeznek, hogy egy beteg kenetmintája az eredeti SARS-C0V-2-t vagy a Deltát mutatja-e... ez a folyamat nem kapott tanúsítványt az amerikai kormánytól.

Semmilyen módon, alakban vagy formában nem hagyták jóvá.

A genetikai szekvenálást végző laboratóriumok magukra vannak utalva. Az ő kezükben van a végső szó a saját eljárásaikról.

És emiatt a laboratóriumoknak jogilag TILOS jelenteniük a betegeknek, hogy az eredeti SARS-CoV-2 vagy a Delta-változat van-e náluk. Igen, TILOS.

Tehát a beteg nem tudhatja meg ezt az információt. A laboratóriumnak illegális lenne jelenteni.

És mivel a Delta-változatot kereső genetikai szekvenálási eljárás nem kapott semmiféle kormányzati tanúsítványt... minden, a Delta elterjedtségére vonatkozó állítás egy nem jóváhagyott eljáráson alapulna.

A hivatalos tudományos "szakértők" mindig büszkén állítják, hogy a tesztjeik rendelkeznek a kormány jóváhagyásának pecsétjével. De ebben az esetben a tesztnek, amelyre ezek a szakértők támaszkodnak, NINCS semmiféle tanúsítványa.

Érti a képet?

Itt van a forrása ennek a legújabb őrültségnek: Business Insider, 2021. augusztus 23.: "Az Egyesült Államokban jogilag nem szabad tudni, hogy melyik variáns adta a COVID-19-et, még akkor sem, ha az a Delta."

"A Centers for Medicare and Medicaid Service (CMS), amely az amerikai laboratóriumok szabályozási folyamatát felügyeli, megköveteli, hogy a genom-[genetikai] szekvenáló teszteket szövetségi szinten engedélyezzék, mielőtt azok eredményeit nyilvánosságra hoznák az orvosok vagy a betegek számára. Ezek a tesztek a variánsokat veszik fel, de jelenleg kevés az ösztönzés a laboratóriumok számára, hogy elvégezzék a tesztek validálásához szükséges munkát."

"'Nem hiszem, hogy őszintén szólva nagy a motiváció arra, hogy ezt elvégezzék' - mondta az Insidernek Kelly Wroblewski, a közegészségügyi laboratóriumok szövetségének fertőző betegségekért felelős igazgatója."

"Wroblewski szerint eddig több mint 50 állami laboratórium az Egyesült Államokban képes szekvenálni a koronavírus-mintákat a változatok kimutatására. De nincs tudomása olyan laboratóriumról, amelyik elvégezte volna a szövetségi jóváhagyáshoz szükséges validálási folyamatot."

"Az újgenerációs szekvenálási teszt validálásának folyamata megterhelő" - mondta Wroblewski. 'Rengeteg időt vesz igénybe. Rengeteg adatra van szükség. Rengeteg erőforrást igényel...""

"Ahhoz, hogy egy szekvenálási tesztet validálni lehessen, a gyártónak adatokat kell gyűjtenie, amelyek bizonyítják, hogy a teszt jó munkát végez egy adott variáns kimutatásában, majd sürgősségi engedélyt kell kérnie az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hatóságtól. Alternatív megoldásként a laboratóriumok 'házon belül' is validálhatják szekvenáló tesztjeiket, ami azt jelenti, hogy ugyanezeket az adatokat gyűjtik össze, hogy a CMS jóváhagyhassa a tesztjüket."

"'A törvény betűje a CMS-től az, hogy ha nem megy keresztül ezen a teljes validálási folyamaton, akkor nem adhatja ki az eredményeket a betegazonosító adatokkal együtt' - mondta Wroblewski."

 

Szóval... a genetikai szekvenáló tesztek bármilyen hivatalos jóváhagyásának megszerzése sok munkával jár. Nagyon sok időt vesz igénybe. Ezért, ásítás, minek vesződni? Ezért, vállat vonva, hagyjuk, hogy minden laboratórium maga határozza meg a saját standardjait és a saját állításait. Kit érdekel?

És közben a beteg nem tudja meg, hogy mit mutatott ki a tesztje.

És ez az az őrült rendszer, amely az alapja azoknak az állításoknak, hogy a Delta-változat mindenütt jelen van.

Így ér véget a Buborék és az azt benépesítő buborékagyak mai epizódja.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-delta-valtozat-egy-fantazia-amely-egy-fantazian-alapul