Veszteni valód nincs vele! Ricardo Delgado, biostatisztikus, La Quinta Columna.

Egy új videóban a La Quinta Columna felfedte, hogy grafén-oxidot (GO) találtak sóoldatban, és arra következtetnek, hogy a GO használata sokkal, de sokkal szélesebb körben elterjedt, és sokkal korábban kezdődött, mint csak a "Covid" oltások.[i]

A csecsemőknél mágnesesnek találták, és azoknál az embereknél, akik nem kapták meg a "Covid" oltást, nem végeztek PCR-tesztet, és nem viseltek maszkot, szintén mágnesesség tapasztalható, tehát ennek máshonnan kell származnia. Arra következtetnek, hogy a GO-t néhány éve minden oltóanyagban használják, beleértve a tetanuszt, az agyhártyagyulladást, a gyermekvakcinákat stb. is.

A La Quinta Columna szerint a GO a 2018-as influenza elleni vakcinában is benne volt, és ez magyarázatot adhat arra, hogy az emberek miért mutatnak mágnesességet annak ellenére, hogy nem kapták meg a "Covid" vakcinát. Ez magyarázatot adhat a 2018-as influenza elleni oltási kampányt követő "influenza" halálesetek magas számára is.


Ez magyarázza azt is, hogy Wuhanban olyan sokan haltak meg. A kínai kormány közvetlenül azelőtt tette kötelezővé az influenza elleni oltást a lakosság számára, hogy bekapcsolták volna a több tízezer vadonatúj 5G antennát Wuhanban. Hasonlóképpen, a Milánóban elhunyt idős emberek is megkapták az influenza elleni védőoltást, és Milánóban nagyszámú 5G antenna volt (lásd az olaszországi antennatelepítések térképeit 2020 március-áprilisában, amelyeken látható, hogy Milánó területén volt a legtöbb "koronavírusos" eset).

 

Magda Havas megállapította, hogy a Covid-19 megbetegedések egymillió főre vetítve 95%-kal magasabbak, a Covid-19 halálesetek pedig 126%-kal magasabbak az 5G-vel rendelkező amerikai államokban.

La Quinta Columna emlékeztet minket arra, hogy a 4G LTE is milliméteres hullámokat használ, így nem csak az 5G lehet érintett.



Bartomeu Payeras i Cifre 2020 áprilisában publikált egy tanulmányt az 5G és a Covid közötti összefüggésről. Kiemelte, hogy San Marino volt az első európai állam, ahol 5G technológiát alkalmaztak, és az az állam, ahol a legtöbb "koronavírusos" eset jutott 1000 lakosra, 4,07-szer több, mint Olaszországban, és 27-szer több, mint Horvátországban, ahol akkor még nem volt 5G (lásd az alábbi térképet).

 

Payeras i Cifre úr azt is megjegyezte, hogy a "koronavírus" úgy tűnik, nem szívesen lépi át a határokat. A Mexikóval határos négy amerikai államban a fertőzések átlagos száma 0,242 volt, ami több mint 2000%-kal több, mint Mexikóban. Az USA egészére vonatkozó átlag 0,814, azaz 7000%-kal több volt, mint Mexikóban (lásd az alábbi térképet).


"Határhatás" Mexikó és az USA között
2020. április 3-i adatok - 1000 lakosra jutó fertőzések

California         Arizona           New Mexico    Texas              Mexico             USA
0.28               0.31                    0.20              0.18               0,012              0.814

Vajon miért van az, hogy mindezek a hasznos információk Spanyolországból származnak? Még a spanyolországi székhelyű Andreas Kalcker is szerepel a videón, ahol spanyolul tárgyalja a GO-t.

Ricardo Delgado a La Quinta Columnától rámutat, hogy tudomásul kell vennünk, hogy minden oltási időszak technológiai ugráshoz kapcsolódik. Lásd az alábbi grafikont, amely szemlélteti, hogy az elektromágneses sugárzás (EMR) használatának minden egyes bővülése és a vezeték nélküli technológia minden egyes új generációja egy új betegséggel járt együtt.

Hozzátehetjük, hogy az úgynevezett spanyolnátha hat hónappal azután következett be, hogy az amerikai hadsereg 1917-ben, az első világháború végén elkezdte használni a nagyon erős rádióadókat. Az ázsiai influenza 1957-1958-ban lépett fel, amikor egy nagy teljesítményű radarfelügyeleti rendszert kezdtek el használni. A hongkongi influenza 1968-ban következett be, amikor 28 katonai műhold kezdte meg működését az űrfelügyelet számára. 1997-ben, amikor a mobiltelefonok tömeges használatba kerültek, az Egyesült Államokban egy év alatt 31%-kal nőtt a cukorbetegség. Az Egyesült Királyságban 1994 és 2002 között, a mobiltelefon-technológia hirtelen elterjedésével párhuzamosan az Egyesült Királyságban a házi verébállomány 75%-kal csökkent, és a veszélyeztetett fajok közé sorolták.

Azt is jegyezzük meg, hogy 2018 októberében, közvetlenül azután, hogy repülőgépek százait szerelték fel vadonatúj, műholdról közvetlenül érkező fedélzeti WiFi-vel, tömeges "influenzás" megbetegedések jelentek meg a járatok fedélzetén, és mentőket kellett hívni, a járatokat pedig elterelni.

Hasonlóképpen, amikor 2020 elején "koronavírusos" esetekről kezdtünk hallani a tengerjáró hajók fedélzetén, ezzel egyidejűleg megtudtuk, hogy a tengerjáró hajók éppen most vezették be a teljes 5G-t és a fedélzeti arcfelismerést, és minden utast 5G-képes karszalaggal és medállal láttak el.

 

Két olasz orvos, Montanari és Gatti volt az, aki először figyelmeztetett a titokzatos módon be nem jelentett nanorészecskéket tartalmazó vakcinákra egy 2018 elején közzétett tanulmányban. Többek között rozsdamentes acélt és a rendkívül mérgező volfrámkarbidot találtak az oltóanyagokban. Fájdalmukért otthonukban házkutatást tartott a rendőrség, amely minden adatukat és számítógépüket elvitte. A két kutató egy interjúban kifejtette, hogy azért tilos, hogy nanorészecskék bármilyen injekciós oldatban legyenek, mert ellentétben más nanorészecskékkel, amelyeknek ki vagyunk téve, és amelyek nagy részét belélegezzük és kiürítjük, ha egészséges a tüdőnk, a beadott nanorészecskék örökre csapdában maradnak, és az egész testben, így az agyban is keringenek, demenciát és olyan betegségeket okozva, mint a rák és a cukorbetegség.

Ha ehhez hozzávesszük, hogy a mobiltelefonok megnyitják a vér-agy gátat, hogy beengedjék a méreganyagokat, beleértve a levegőből származó részecskéket és a vakcinákból származó nanorészecskéket, akkor a veszélyek nagyon veszélyes keverékét kapjuk[i].

Mindennek a kezdete óta, 2019 vége óta mondom, hogy nincs "Covid". A "Covid" egy összefoglaló elnevezés egy sor különálló tünetre, amelyek mindegyike azonos az elektromágneses sugárzásnak való kitettséggel. És érdekes módon azt hallottuk, hogy a spanyolországi barcelonai kórház úgy döntött, hogy az elektromágneses sugárzásnak való kitettségre reagáló emberek, az úgynevezett "elektrohiperszenzitív" vagy EHS emberek osztályának nevét "Covid utáni" osztályra változtatja. Mennyire helyénvaló ez?

De amit 2020-ban még nem tudtam, hogy ezt az expozíciót masszívan fokozzák azzal, hogy fém nanorészecskéket ültetnek a szervezetbe. Ezt a tudományos szakirodalom elismeri, még a korrupt, az iparnak tetszelgő Nemzetközi Nem-Ionizáló Sugárzásvédelmi Bizottság (ICNIRP; nem nemzetközi, nem bizottság, és nem véd meg senkit semmitől, kivéve talán a hadsereget és a telekommunikációs vállalatokat az évtizedekre visszanyúló emberiség elleni bűnökkel kapcsolatos felelősségre vonástól), akik a saját "biztonsági" iránymutatásukban az EMR-expozícióról azt állítják, hogy ha fém van a szervezetedben, az az elektromágneses mezőkkel (EMF) együtt hatva megbetegít:[ii].


"Az orvosi eljárások EMF-eket használhatnak, és a fémimplantátumok megváltoztathatják vagy megzavarhatják a testben lévő EMF-eket, amelyek viszont közvetlenül (a mező és a szövetek közötti közvetlen kölcsönhatás révén) és közvetve (egy közbenső vezető tárgyon keresztül) egyaránt hatással lehetnek a testre. Például a rádiófrekvenciás ablációt és a hipertermiát egyaránt alkalmazzák orvosi kezelésként, és a rádiófrekvenciás EMF-ek közvetve kárt okozhatnak azáltal, hogy akaratlanul [nem tudtam, hogy az EMF-ek szándékkal rendelkeznek] zavarják az aktív beültethető orvosi eszközöket (lásd ISO 2012) vagy megváltoztatják az EMF-eket a vezető implantátumok jelenléte miatt.".

A nanorészecskéket rákgyógyításokban használják. Ezeket befecskendezik a daganatba, majd elektromágneses sugárzást alkalmaznak, hogy minden egyes nanorészecske kiégesse a szomszédos rákos sejteket. Ezt nevezik "termikus ablációs terápiának"[iii] Mi történik tehát, ha az egész testet grafén-oxid nanorészecskékkel töltjük fel, majd mindenkit kiteszünk az elkerülhetetlen és mindenütt jelenlévő elektromágneses sugárzásnak, amely az egész bolygót beteríti, beleértve a műholdakról és a nagy magasságú platformokról (HAPS), például a sztratoszférában lévő vitorlázórepülőkről és drónokról érkező sugárzást?[iv].

Ricardo Delgado a La Quinta Columna munkatársának megvan a válasza:

"Minden ember, akit beoltottak ezzel a grafén-oxid nanotechnológiával, most már rendelkezik egy gyújtózsinórral, dinamittal, egy időzített bombával, amely készen áll arra, hogy egy mikrohullám aktiválásával felrobbanjon".


A válasz az, hogy népirtásról van szó. Ezt egy francia mérnök szemléletes részletességgel magyarázta el egy 2020-as videóban (amit azóta a Youtube törölt), de aminek megvan a leirata:

"Számomra ezek a nanorészecskék egy olyan fegyverrendszer részét képezik, amely lehetővé teszi a tömeges ellenállás nélküli elnéptelenedést. Tehát, ha ezt egy robbanóanyag-rendszerhez hasonlítjuk, akkor a nanorészecske lenne a műanyag robbanóanyag rúdja, vagyis az aktív anyag, ami fel fog robbanni. A második dolog, amire szükség lenne, az egy detonátor. Számomra ez az az elektromágneses hullám, amely rezgésbe hozza a nanorészecskét, és a harmadik dolog a vezérlés, azt hiszem, most már megtaláltuk, ez a 2020 060606,[v],[vi] azaz a bőr alatti oltás ötlete, amelyet a világ urai fognak javasolni, hogy tudják, hol vagyunk, és nyomon tudnak követni minket az 5G-vel. Az 5G-nek mint detonátornak az az előnye, hogy nyomon tud követni minket. Ez egy irányított energiafegyver. Tehát nyomon követnek minket, tudják, hova kell küldeni a hullámot, és tudják, hogy kit fognak felhevíteni. Mi kell ahhoz, hogy ez a fegyverrendszer működőképes legyen? Képesnek kell lenned arra, hogy nanorészecskéket juttass a testbe. Az egyetlen eszköz, ami az előzmények alapján következetesnek tűnik, az az, hogy a vakcinákba helyezzük."

 

Ez azt jelenti, hogy minden felnőtt vagy gyermek, aki megkapta a "Covid" vakcinákat, és látszólag bármely más vakcinát az elmúlt néhány évben, most már reléantenna, és bármikor meghalhat az EMR-nek való kitettség miatt, de ez a különböző betegségek egész sora formájában fog megnyilvánulni. És azt se felejtsük el, hogy az egész idő alatt a fejünk felett zajló geomérnökség is tele van nanorészecskékkel, és valószínűleg GO-t is tartalmaz.

A kanárik a szénbányában jelenleg azok a pilóták, akiket beoltottak. A pilóták és a légi személyzet foglalkozásszerűen nagyon magas szintű sugárzásnak van kitéve. Meglepő tehát, hogy négy British Airways pilótáról hallunk, akik az oltások beadását követően meghaltak, és további ötről a Jet Blue légitársaságnál? A Singapore Airlines egyik járatát a moszkvai repülőtérre kellett irányítani, mert egy stewardess agyvérzést kapott. További pletykák szerint más légitársaságok pilótái is holtan estek össze.

És persze, ha a kormányok nem kapcsolják ki azonnal az összes antennát a világon mindenhol (és nem kell elmondaniuk, hogy ez nevetséges elképzelés, amikor elég boldogan leállították az egész világgazdaságot a nem létező Covid miatt), akkor ez prima facie bizonyíték a népirtási szándékra, mert a tudományos irodalom egyértelműen azt állítja, hogy a testben lévő fémek antennákká válnak, amikor az EMR-nek vannak kitéve.

A Covid-összeesküvés füstölgő fegyvere az oltóanyagokban lévő grafén-oxid nanorészecskék. Most, hogy már tudjuk, mindenkinek prioritásként kell kezelnie az összes vezeték nélküli technológia és a bolygó összes antennájának, valamint az összes 5G műholdnak a leállítását. Ennek elmulasztása halálos ítélet lesz az oltottak számára.

HIVATKOZÁSOK

[i] Physiological Saline Containing Graphene: https://www.brighteon.com/36a8d0c6-0c43-4acc-b5ea-5d6cc642f97d

[i] The University of Aachen EMF Portal lists 34 studies dealing with blood-brain barrier permeability. Available at www.emf-portal.org/en/article/overview/mobile-communications-med-bio/g-84/t-84003#level-3

[ii] ICNIRP Guidelines for Limiting Exposure to Electromagnetic Fields (100 kHz to 300 GHz). Health Phys. 118(5):483-524; 2020. Available at
www.icnirp.org/cms/upload/publications/ICNIRPrfgdl2020.pdf.

[iii] Radiofrequency ablation (RFA): This is probably the most commonly used type of thermal ablation. RFA uses high-energy radio waves for treatment. A thin, needle-like probe is inserted into the tumor for a short time, usually about 10 to 30 minutes. The probe is guided into place using ultrasound, MRI, or CT scans. The tip of the probe puts out a high-frequency current that creates very high heat and destroys the cells within a certain area. The dead cells are not removed, but become scar tissue and shrink over time. Hyperthermia to Treat Cancer.
www.cancer.org/treatment/treatments-and-side-effects/treatment-types/hyperthermia.html

[iv] “Massive constellations of … satellites in low-Earth orbit are being planned and manufactured that … will blanket the globe in low-latency, high-bandwidth capacity” in order to expand the reach of the global Internet to rural and remote areas and complement terrestrial 5G networks.” International Telecommunication Union; United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization. Broadband Commission for Sustainable Development. Working Group on Technologies in Space and the Upper-Atmosphere. Identifying the potential of new communications technologies for sustainable development. September 2017. www.broadbandcommission.org/Documents/publications/WG-Technologies-in-Space-Report2017.pdf.

[v] Microsoft Patent 060606 – Body interfaced digital currency. www.disclose.tv/t/microsoft-patent-060606-body-interfaced-digital-currency/298

[vi] For a detailed discussion of the proposed vaccine, see French Army Reserve Officers’ Investigative Report on the Covid-19 Pandemic and its Relationship to SARS-COV-2 and Other Factors, chapter 13: Vaccine and electronic chip. ​

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-grafen-oxid-minden-oltoanyagban-ket-labon-jaro-idozitett-bombava-teszi-az-oltottakat