Ebben az interjúban Judy Mikovits, Ph.D., Frank Ruscetti, Ph.D. és Kent Heckenlively, ügyvéd és természettudományok tanára beszélgetnek a "Vége a pestisnek: A tudós kötelessége a korrupció korában" című könyvről, amelynek társszerzői.

Ez a harmadik könyv egy trilógiában, amely a "Pestis: Egy tudós rettenthetetlen kutatása az emberi retrovírusok és a krónikus fáradtság szindróma (ME/CFS), az autizmus és más betegségek igazsága után" és "A korrupció pestise: A tudomány ígéretébe vetett hit helyreállítása".

Az első kettőt Mikovits és Heckenlively közösen írták. A harmadik könyv ihletője Ruscetti volt, aki 38 éve Mikovits mentora és szakmai munkatársa. Ahogy az alcím is jelzi, nem leszünk képesek véget vetni a tudományos és akadémiai korrupció eme csapásainak, hacsak és amíg a tudósok és a tudósok nem tartják tiszteletben szakmai kötelezettségeiket és felelősségüket.

"Ez a könyv lényege, és nem lenne ez a zűrzavar, ha az olyan emberek, mint Tony [Anthony] Fauci és Bob [Robert] Gallo nem úsznák meg ezt a sovány játékkönyvet olyan dolgok esetében, mint az Ebola, a Zika és az autizmus-járvány, egészen a HIV/AIDS-ig visszamenőleg" - mondja Mikovits.

A SARS-CoV-2 egy klónozott majomvírus

Dr. Andy Kaufman New York-i orvos azt állítja, hogy a SARS-CoV-2 vírust soha nem azonosították. Mikovits szerint azonban téved. A SARS-CoV-2 egy klónozott majomvírus, amelyet Vero majomvese-sejtvonalban állítottak elő, és csak ebből a sejtvonalból izoláltak, nem pedig COVID-ben szenvedő emberekből - mondja.

Az eredeti denevérkoronavírust egy olyan Vero majomvese-sejtvonalban tenyésztették, amelyről ismert, hogy retrovírusokkal és koronavírusokkal szennyezett, amelyek könnyen rekombinálódnak minden alkalommal, amikor a vakcinákat 100 literes gyártásban állítják elő.

Mikovits a 90-es évek közepén ugyanebben a sejtvonalon végzett kísérleteket denevérszöveti Ebola-kultúrákon, hogy megpróbálja megérteni, hogyan okoznak betegséget ezek a vírusok. Azt fedezte fel, hogy nem a fertőzés az, ami öl. Hanem a gyulladásos mellékhatások és a veleszületett immunválasz diszregulációja az, ami végül halálos, és ezt a vírus részben az interferon útvonalak leállításával okozza. Heckenlively elmagyarázza:

"Judy azt mondja, hogy amikor ezeket a vírusokat különböző tenyészetekben keverjük, akkor a tenyészsejtekből genetikai szekvenciákat kapunk. Amiről a könyveink igazán beszélnek, az az, hogy mennyire veszélyes ez a gyakori gyakorlat - hogy veszünk például egy emberi vírust, amit izolálunk, és aztán állati kultúrákban tenyésztjük.

Amit sokan nem vesznek észre, hogy a vírusok nem olyanok, mint más élő szervezetek. A genetikai kódok cseréjében nagyon is szabadelvűek. 2020 áprilisában vagy májusában [az emberek azt mondták]: "Úgy tűnik, hogy ez a denevérvírus rendelkezik néhány HIV-tüskés fehérjével és szekvenciával". Hogyan lehetséges, hogy egy denevérvírusban majomszekvenciák vannak?

A mi állításunk az, hogy a vírusok különböző állatkultúrákban, beleértve az emberi kultúrákat is, történő tenyésztésének ez a gyakori gyakorlata olyan Frankenstein-vírusokat hoz létre, amelyeknek genetikai szekvenciái abból a közegből származnak, amelyben tenyésztették őket ...

A 80-as években az volt a hiedelem, hogy a HIV-vírus a T-sejtekben rejtőzik, aminek semmi értelme nem volt. Igaz, hogy a betegség előrehaladtával a T-sejtek teljesen kivesznek. Ez a fertőzés egyik jelzője volt, de Judy és Frank azt mondták, hogy a HIV-vírus nem bújhat meg a T-sejtekben, különösen azért, mert az AIDS-demencia kialakulása miatt a T-sejtek nem [találhatók] az agyban.

Judy Frankkel közösen végzett alapvető munkája az volt, hogy megtalálta a tényleges rezervoárt, amelyben a HIV-vírus élt, ami a mono-helyi makrofágok voltak. Ha jól értem Andy Kaufman állításait, azt hiszem, a fürdővízzel együtt dobja ki a gyereket is. Judy megmutatja, hogy a vírus hogyan okoz károkat, és hogy a létesítmény téved, és hogy néhány alternatív ember is kihagyja az érvelés egy részét."

A SARS-CoV-2 injekcióval terjedt.

Mikovits számos megdöbbentő állítást tesz ebben az interjúban. Ezek között szerepel, hogy a SARS-CoV-2 a gyártási gyakorlat miatt SARS-CoV-2 vírussal szennyezett vakcinák rendszeres használatával terjedt.

A majomvese-sejtvonalakat, amelyeket számos vakcina előállításához használtak, denevérkoronavírussal szennyezték és szállították szerte a világon. Ezeket az oltóanyagokat aztán embereknek adták be, amit transzfekciónak neveznek. Ezután a sejtjeik elkezdték szaporítani azt, amit ma SARS-CoV-2 vírusként ismerünk.

"Feltétlenül izoláltak egy SARS-CoV-2 vírust" - mondja Mikovits. "De semmi sem bizonyítja véglegesen, hogy [ez] megfelel akár a Koch-féle posztulátumoknak, akár a Hill-féle kritériumoknak, amit mi az XMRV-vel tettünk, ami azt jelenti, hogy a vírus véleményem szerint még mindig egy majomvírus, amely injekcióval terjedt el"."

Más szóval, bár létezik egy SARS-CoV-2 nevű vírus, senki sem bizonyította, hogy ez a vírusizolátum valaha is átterjedt volna emberek között, vagy COVID-19-et okozna. Az ő állítása szerint a SARS-CoV-2 egy majomvírus, amely egy denevérkoronavírus tenyésztéséből származik Vero-majom vesesejtkultúrákban, amelyek évek óta XMRV-vel fertőzöttek.

A SARS-CoV-2 okozta COVID-19 bizonyításához ki kell vonni a vírust egy COVID-19-ben szenvedő személyből, és meg kell fertőzni egy másik személyt ezzel a vírussal. Ha a fertőzött személy COVID-19-et kap, akkor a vírus lenne a kiváltó tényező.

Tudjuk, hogy a legtöbb egyén ki volt téve COVID-19 vírusnak, mégsem alakul ki náluk a COVID-19 vírus. Ez arra utal, hogy nem a SARS-Co-V-2 az egyedüli okozó tényező.

Mi a rejtett szándék?

Összefoglalva, Mikovits és Ruscetti munkája egy fontos elvet mutat be, mégpedig azt, hogy a vírusok nem egyedül utaznak. Csoportokban utaznak, és míg az egyik az immunrendszer egy részét érinti, egy másik típus más immunválaszt vált ki. A végeredmény az, amit mi szerzett immunrendszeri működési zavar vagy hiányosság néven diagnosztizálunk.

Például a HIV önmagában nem okoz AIDS-et. Az AIDS kialakulásához többféle környezeti toxinra van szükség, mint a glifozát, az alumínium vagy a HIV és az XMRV együttes fertőzése. Az XMRV-k ismét megtalálhatók az állati szövetekben tenyésztett vakcinákban.

Az XMRV-k megbénítják a veleszületett immunrendszert, beleértve a természetes ölősejteket (NK). Ez aztán lehetővé teszi a HIV számára, hogy kiiktassa az adaptív immunrendszert, a T- és B-sejteket, ami a betegség előrehaladásához, és ha nem kezelik, halálhoz vezet. A CFS-ben az elsődleges társfertőzés az XMRV és a herpeszvírusoké.

Mikovits úgy véli, hogy azok a legérzékenyebbek a COVID injekcióktól való halálra, akik már társfertőződtek XMRV-vel, HIV-vel, Borreliával, Babesiával és más kórokozókkal, amelyeket általában szennyezett vakcinákból szereznek be.

Mikovits meg van győződve arról, hogy amit most "hosszú távú COVID"-nek neveznek, az a SARS-CoV-2 tüskés fehérje, amely aktiválódik és rekombinálódik az XMRV-vel - amelyet az oltások révén vittek be - és a HIV-vírussal. Úgy véli továbbá, hogy azok a legérzékenyebbek a COVID-oltások okozta halálozásra, akik már társfertőződtek XMRV-vel, HIV-vel, Borreliával, Babesiával és más, általában szennyezett vakcinákból szerzett kórokozókkal.

Mindez tehát azt jelenti, hogy a betegség elleni védekezés érdekében nem lehet egyetlen vírus elleni védekezésre összpontosítani. A válasz az, hogy gondoskodjon arról, hogy az immunrendszere elég erős legyen ahhoz, hogy felvegye a harcot bármivel, amivel találkozik. Semmiképpen ne kapjon újabb oltást semmilyen vakcinából, amíg az összes megfelelő vizsgálatot el nem végezték, és a szennyeződéseket el nem távolították, ahogyan azt már évtizedekkel ezelőtt meg kellett volna tenniük.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/szornyu-felfedezes