2014. augusztus 10., vasárnap

Amit szabad Jupiternek … öngyilkos EU-s embargók

Tegyünk el befőttet télire!Hollandia: Putyin szankciói negatív hatást gyakorolnak az EU-ra” címmel rövid hírt hozott le az Oroszország hangja.
Nem először, és nem is egyetlenként foglalkozik azzal az öngóllal, amit az EU sokadszor rúgott magának. (a háttérhatalom, közvetetten pedig amerikai nyomásra)
Úgy tűnik a hollandok mintha pillanatra megébredtek volna a kómából.
Vlagyimir Putyin orosz elnök rendelete, amely ideiglenesen korlátozza bizonyos termékek behozatalát némely országokból, a legkomolyabb következményekkel járhat a holland gazdaság, sőt, egész Európa számára – véli a királyság Földművelési és Kertészeti Szövetségének (LTO) vezetője, Albert Jan Maat.
Elmondása szerint Hollandia a világ második legnagyobb mezőgazdasági termék-exportálója és Oroszország egyik legfontosabb ügyfele.
Maat rámutatott, hogy az európaiaknak komoly negatív következményekkel kell számolniuk. Arra szólította fel, hogy a problémát meg kell vitatni úgy nemzeti, mint összeurópai szinten.
A valódi áldozatok az EU-ban élő népek
Minél kiszolgáltatottabbak, annál inkább áldozatai lesznek az EU öngyilkos russzfób embargójának
Az egész EU-t érintik az orosz VÁLASZLÉPÉSEK
. És nem csak a mezőgazdasági termékek tekintetésben.
agrota-élöállatszállitásA lábas jószágot, azaz az élőállat bevitelt az orosz piacra egyelőre nem korlátozzák az EU-ból.
Ez számunkra annyiból jó hír, hogy ezt az iparágunkat még nem irtották ki és nem privatizálták teljesen. Leginkább azért mert a feldolgozó iparban van a nagyobb profit, amit viszont aljas eszközökkel fehérgalléros bűnözök kezére külföldi tulajdonba játszották át, ami konkurencia pedig még megmaradt volna azt meg az említett oligarchák inkább szétverték, sem hogy az ország hasznára legyen. Vagyis a magyarok számára az igazi katasztrófát az uniós csatlakozás és az ezt előkészítő legalizált gazdasági bűnözés jelenti, (az összes hozadékával és kiegészítő intézkedéseivel együtt) nem pedig az oroszok válasz embargója.
Csak megjegyezzük, a nyugati és cionista zsidó oligarcha szokás kettős mércéje ebben az ajvékolásban is visszaköszön. Amikor az oroszok válasz embargója miatt háborognak, aközben az ezt kiprovokáló hónapok óta szaporodó oroszellenes embargók hosszú soráról meg “elfelejtkeznek”.
Mégis mit képzeltek? Ezt a fegyvert csak ők fogatják rá az oroszokra, és visszafelé sosem fog elsülni? Az “Amit szabad Jupiternek, nem szabad az ökörnek” elve nem működik, különösen, ha a szereptévesztésben lévő skizofrén ökör Jupiternek képzeli magát.
Hogyan védekezhetünk?
Tegyünk el befőttet télire
Tegyünk el befőttet télire
Várhatóan a magyarországi külföldi tulajdonú cégek, most majd árat emelnek, kiküszöbölendő az őket ért valós és “feltupírozott” kárt. Nekünk magyaroknak ezt kell kihasználni, és csak hazai termékeket vásárolni, lehetőleg csak hazai tulajdonú cégektől. Minden más bevásárlást drasztikusan csökkentenünk kell, illetve kiváltani kalákával, összefogással barterrel és saját előállítással.
Számos, számunkra tarthatatlan uniós szerződés felülvizsgálatának, illetve felmondásának, azokból való kihátrálásnak, és a nettó befizetések leállításának is eljött az ideje.
Ahogyan a fillérekért privatizált és átjátszott feldolgozó- és ipari üzemek állami kézbevételének is.
Sőt az oligarchák országfosztása nyomán okozott károk megtéríttetésének, csalárd mutyikkal, bűnözéssel (pl olajszőkítés, stb.) megszerzett hatalmas magánvagyonok, családi és haveri vállalkozások befektetései és vagyona visszaszolgáltatásának is.
Egy magát nemzetinek nevező kormány vezetésének ez lenne a dolga.
Már ha létezne, vagy létezett volna ilyen az elmúlt 25 évben.
Mivel Magyarországon épp úgy, mint pl. Ukrajnában, a maffia módon működő zsidó oligarchák ragadták magukhoz a vezetést, a magyarok számára csak a fent leírt önvédelem jöhet szóba.
Bojkottálni kell, amennyire csak lehetséges a külföldi multik és a hazai mutyi vállalkozások termékeit szolgáltatásait, és az erőszakkal ránk kényszerített szabályait. (ÁSZF stb.)

Arató Péter – Szabad Riport

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése