2023. május 27., szombat

Olyan politikusok, mint Nemzetgyilkos Sátánfatty Trudeau, vagy Tömeggyilkos Antikrisztuskövető Fauci... próbálják elhitetni, hogy csak ajánlásokat adtak

A COVID-19 AZ EMBERISÉG ELLNI NÉPIRTÁS TERVE VOLT, AMELYET 193 ORSZÁG RÉSZVÉTELÉVEL ÖSSZEHANGOLTAN SZERVEZTEK MEG.
NÜRNBERG 2.0 MEGKERÜLHETELEN, MERT ENNEK A NÉPIRTÁSNAK MÉG NINCS VÉGE

“Norvégiából – és az egész nyugati világból drámai, 15-25 %-os halálozásról számolnak be.

Dr. Michael Yeadon , a Pfizer korábbi alelnöke és a Pfizer tudományos vezetője már több mint egy éve arra figyelmeztetett, hogy a következő 3-5, sőt akár tíz évben is egyre több haláleset fig bekövetkezni, nem tesztelt mRNS-vakcinák miatt.
3-4 oltás után az immunrendszer elvesztette védekezésének akár 80%-át. Így az emberek érzékenyebbek bármilyen betegségre . Ráadásul a szívizomgyulladás és a hirtelen halálesetek száma emelkedik – még a fiatalok körében is, különösen azoknál, akik sportolnak.
Ezenkívül a grafén-oxid injekció és más befecskendezett főzetek mindenféle rákot okoznak, főleg férfiak és nők reproduktív rendszerében, valamint többféle vér-, szemrákot, ami vakságot, máj- és vesebetegségeket… és sorolhatnánk.
Ezek a vakcinák súlyos meddőséget okoznak. Egyes országokban 2022-ben akár 40%-kal is csökkent az életben szülések száma.

Az Agenda 2030-at (eredeti nevén Agenda 21) egy terv része, amely 60-100 éves múltra tekint vissza.
Valójában az elmúlt néhány évtizedben számos figyelmeztetést kaptunk arra vonatkozóan, hogy mire számíthatunk – nevezetesen az egészségügyi zsarnokságról, amelyet egy hamis globális felmelegedés és biodiverzitás zöld programja is megerősít .

Az Új Zöld egy fasiszta neoliberális, látszatkörnyezetvédelmi bohózat. Valójában – távol áll környezetvédelemtől. A propaganda halálos. Meg kell állítanunk.

A Terv végrehajtása 2020 januárjában kezdődött. Először egy álbetegséggel, a Covid-19-cel – amelynek halálozási aránya megközelítőleg azonos vagy kisebb, mint a közönséges influenzáé, mintegy 0,03-0,07%. És hihetetlen – a Covid-19 világjárvány, egyszerre, ugyanazon a napon sújtotta mind a 193 ENSZ-tagországot. Az emberek túlnyomó többsége elhitte.

Egy drámai, média által vezérelt félelemkampány, szigorúan totalitáriusan kikényszerített bezárások és arcmaszkolás, az emberek egymástól való eltávolítása, erkölcsi, azaz önbecsülésük, védekezésük, bizonytalanságuk, diktatórikus intézkedésekkel való visszaélés elvezetett a világméretű zsarnoksághoz.

Nem véletlenül. A Tavistock Institute on Social Engineering of the Mass együttműködik a DARPA-val, a titkos Pentagon agytröszttel, amely az elmekontrollra, az MK-Ultra-ra és a tömegmédián keresztüli társadalmi manipulációra és gyakran halálos hamis zászló eseményekre szakosodott.

A Globális Nyugat a legtöbb országban csendben felfüggesztette alkotmányát, vagy néma rendelettel, vagy parlamenti szavazással, ahol a parlamenti képviselőket bevonták a bűncselekménybe. Erről a lakosság túlnyomó többségének fogalma sincs.
Még mindig a demokráciára hivatkoznak – amikor az elmúlt 2000 évben és azután soha nem volt „demokráciánk”.

Büntetőeljárást kell indítanunk minden olyan kormány ellen, amely tudatosan részt vett ebben a bűncselekményben, különösen az egészségügyi miniszterek és a WHO vezetése, az ENSZ-rendszer, a WEF és az eugenista oligarcha gyanúsítottak ellen, akiket mindannyian ismerünk.

Azonnal le kell állítanunk és ellen kell állnunk minden olyan tevékenységnek, amely a hírhedt ENSZ Agenda 2030-hoz és a WEF nagy újraindításához kapcsolódik: kezdve a digitális pénzzel, a testbe ültetett chipekkel – amelyek célja az emberiség rabszolgasorba vonása – elért előrelépések visszavonásával, és tágabb értelemben az emberiség transzhumanizálásával .

Ezt a bibliai méretű szörnyű bűnt MOST kell megállítanunk.
Röviden: fel kell készülnünk egy hatalmas Nürnberg 2.0-ra.”

https://www.globalresearch.ca/plan-who-ten-years-infectious-diseases-2020-2030-leading-world-tyranny/5803048

Rita Panahi ausztrál műsorvezető szerint most azt láthatjuk, hogy politikusok és az egészségügy bürokratái kétségbeesetten próbálják átírni a történelmet, és meggyőzni az embereket arról, hogy ők soha nem is támogatták az illiberális bezárásokat, sem az oltási kötelezettségeket, vagy az iskolabezárásokat, és Hazug Haramia Trudeau és Zsebhitler Népirtó Fauci példáját hozza fel, összehasonlítva, hogy mit mondtak korábban és mit mondanak most.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése