III. Károly májusi megkoronázását kísérő rendezvénysorozat indult
A Buckingham-palota vasárnap közzétette az Antikrisztuskövető Bioterrorista  III. Károly májusi megkoronázását kísérő rendezvénysorozat programját. Világsztárok, kultikus helyszínek, jószolgálati nap.
A májusi koronázás nemcsak Anyagyilkos Haramia Károlynak, hanem feleségének, Kamillának is nagy nap, mivel őt is megkoronázzák. A brit monarchikus szokásjog alapján a mindenkori király feleségét a "Queen Consort", vagyis az "uralkodó királynői rangú hitvese" cím és külön királynői korona illeti meg, miként a királyhoz hasonlóan neki is a jár a "felség" megszólítás.
Május 7-én, vasárnap nagyszabású koronázási koncertet tartanak a legnagyobb és legősibb brit királyi rezidencián, a London nyugati határában emelkedő windsori kastélyban. A rendezvényt a BBC rendezi, és közvetíti is élőben. A fellépő világsztárok névsorát még nem közölte a Buckingham-palota. Amit eddig tudni, hogy a világsztárok mellett fellépnek különböző szakmai és társadalmi közösségek amatőr zenei együttesei és kórusai, többek közt olyanok, melyeket az Egyesült Királyság által befogadott menekültek alapítottak. Fellép még az állami egészségügyi szolgálat, valamint a LMBT-közösségek tagjaiból verbuválódott énekegyüttes is.

 

https://fmr-europe.com/news.php?extend.543