2023 eddigi legnagyobb leleplezése és botránya a Pfizer azon tevékenységéről, hogy mutációval még több vírust hozzon létre saját vakcinaiparához!
Maga az egyik Pfizer-vezető mondta el: Jordan Trishtan Walkert, a Pfizer kutatási és fejlesztési, stratégiai műveletek és mRNS tudományos tervezés igazgatóját “interjúvolták” meg rejtett kamerával.

"Amit én hallottam, hogy ők [a Pfizer tudósai] optimalizálják [a COVID mutációs folyamatát], de lassan haladnak, mert mindenki nagyon óvatos - nyilvánvalóan nem akarják túlságosan felgyorsítani. Szerintem ők is csak feltáró jelleggel próbálják csinálni, mert nyilvánvalóan nem akarják reklámozni, hogy a jövőbeni mutációkat találják ki" - mondta.

"Nem mondják el senkinek. Ígérd meg, hogy nem mondod el senkinek. Úgy működne [a kísérlet], hogy majmokba ültetjük a vírust, és egymás után folyamatosan megfertőztetjük őket, és sorozatos mintákat veszünk tőlük".

"Nem szabadna Gain-of-Function kutatást végezni a vírusokkal. Rendszeresen nem. Ezeket a szelektált szerkezetmutációkat elvégezhetjük, hogy erősebbé tegyük őket. Jelenleg is folynak ezzel kapcsolatos kutatások. Nem tudom, hogyan fog ez működni. Remélem, nem lesz több járvány, mert te jó isten…., Jézus Krisztus" - mondta.