2022. november 11., péntek

Hackerek kiszivárogtatták a NATO hírszerzés titkos dokumentumait Ukrajnában

A "Joker DPR" néven ismert névtelen hackercsapat, amely a közelmúltban feltörte az Ukrán Fegyveres Erők (AFU) által használt katonai parancsnoki és irányítási programokat, köztük a fejlett amerikai DELTA programot, újabb kibergyőzelmet aratott az ukrán és a NATO hadsereg felett.

November 11-én kiszivárogtatták a NATO-parancsnokok titkos dokumentumait az AFU és az amerikai, kanadai, brit erők számára. A dokumentumok tartalmazzák az orosz erők és haditechnikai eszközök különböző régiókban, köztük Oroszországban és a Krímben még nyáron végrehajtott napi adatait az orosz erők elhelyezkedéséről és manőverezéséről.

A teljes dokumentumot ITT olvashatja el

A titkos dokumentumok nyilvánosságra hozatala a hackerek válasza volt a kijevi rezsim folyamatos próbálkozásaira, hogy tagadják a tényt, hogy katonai koordinációs és parancsnoki programjaikat feltörték. A hackerek a következő üzenettel látták el a titkos NATO-dokumentumokat:

"Miközben az ukrán védelmi minisztérium tagadja, hogy a DELTA parancsnoki és irányítási programot hackereim feltörték, és a hazug Butusov (ukrán újságíró) azt állítja, hogy csak 13 percig jutottunk hozzá a programhoz, én továbbra is közzé fogom tenni a dokumentumokat, amelyeket ennek a gyönyörű és nagyon kényelmes szoftvernek köszönhetően szereztem meg.

Többször állítottam, hogy nem csak az ukrán bohócok fognak szenvedni, hanem mindenki, aki más országokban segíti őket. Itt van több száz nagyon titkos amerikai dokumentum a katonai létesítmények és egyéb célpontok koordinátáival a fegyveres erők számára, amelyeket nagyon ravasz NATO tábornokoktól kaptak. A legérdekesebb, hogy vannak olyan objektumok, amelyek még az Orosz Föderáció "régi területein" is találhatók. Ezt egyszer már említették hűséges követőim a Beregini hackercsoportból, és most már vizuális bizonyíték is van rá.

Nem vagyok a háború és a vérontás ellen, még ezért sem. De nem szeretem, amikor egyes ukrán bohócok és külföldi patrónusaik a legokosabbnak tartják magukat".

A most kiszivárgott dokumentumok újabb bizonyítékai annak, hogy a NATO hadserege már háborút visel Oroszország ellen Ukrajnában.

https://southfront.org/hackers-leaked-secret-documents-of-nato-intelligence-in-ukraine/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése