2022. november 11., péntek

Eseményfigyelő az Orosz Föderáció területén ősszel

Oroszország több mint 1 millió katonát tart vissza a 3. világháború esetére, jelenleg csak 200.000 vesz részt benne.

Az 1. világháborúban kb. 20 millióan haltak meg - Oroszország és Németország mindkét országban 2 millió halottat szenvedett. A legkevesebb áldozatot az USA követelte - 117 000 halott, de ne feledjük, hogy az USA-nak 2 évébe telt, mire belépett a háborúba - ugyanez a helyzet a 2. világháborúban is.

Oroszország biztosan nem fog "összeomlani", ez az USA propagandája - rengeteg ÉLELMISZER - ÜZEMANYAG - ERŐSÍTMÉNY - Németország az, ahol nyugtalanságot fogunk látni Olaszországgal-Franciaországgal együtt - nem tennéd, ha szegény lennél, mert Amerika arra kényszerít, hogy halálra fagyj - éhen halj?



Ez jó sajtót és boldog embereket eredményez nyugaton, de az oroszok a hadművelet első napja óta minden nap hidakat robbantanak fel és támadják az ellenséges utánpótlási vonalakat. Eddig az összes ukrán támadás az orosz hátország ellen kevesebb, mint egy átlagos napi csapás az oroszok számára.


Ukrajna a legnagyobb, legjobban felszerelt állandó hadsereggel kezdte a háborút Európában, és az összes felszerelés és a katonák nagy része eltűnt.

Oroszország most a nyugati szállított fegyverekkel felfegyverzett ukrán hadsereg 2.0-t pusztítja, és ezt elég jó ütemben tépik szét. A NATO országok most a saját hadseregeiket kannabalizálják, hogy ellássák Ukrajnát.

Szóval dicséret Ukrajnának, hogy előadást tart a nyugati adófizetők számára, hogy összefogjanak, és megnyissák a szívüket és a pénztárcájukat Ukrajna számára, de ez szart sem jelent a háború kimenetelére nézve.



Kína és India több tízezer katonát küldött a Vosztok-2022 hadgyakorlatra. Kína, India, Laosz, Mongólia, Nicaragua, Szíria és néhány volt szovjet ország szintén részt vesz. Egyértelmű jelzésnek szánják őket a Nyugat felé.

2022. szeptember 9-12 között NATO nyilvános beavatkozás, melynek következményét nemsokára megtapasztaljuk, s nem lesz benne köszönet ha igazak azok a térképek ...  a 2022. szeptember 21-ei üzenetben érthetően el volt mondva, s az a fegyver az Orosz Föderáció tulajdonában van, de még nem vetették be: https://southfront.org/in-video-map-of-ukrainian-offensive-in-kharkiv-region-on-september-9-20-2022/

2022.szeptember 27-én Amerikai Egyesült Államok, ismertebb nevén Babiloni Szajha hadat üzent Európának aZ Északi Áramlat szabotázsakcióval

2022. október 8-án hajnali 3 óra körül alattomos módon pokolgépet helyezett a kercsi-hídra szintén a Nagy Babiloni Szajha. A válasz ki tudja nem tudni, de LONDON az első célpont ha a türelme elfogy.

2022. október 27-én a Nagy Babiloni Szajha gravitációs bombát emleget, valószínűleg már be is hozta a világégésbe.
2022. november 2-én egy érdekes nyilatkozat, amely szerintem elterelés, de azért közzéteszem, szerintem Sumy-Poltava-Balta-Transnyisztra , mivel az oroszok többségében még ott vannak a megmaradt Ukrajnában. 2022.  november 11. Az orosz katonaság kivonult Herszon városából és a Dnyepr jobb partján fekvő más településekről; (megismétlődött a történelem, már nem először, de nem is másodszor...)
Az orosz hadsereg a Dnyeper nyugati partjáról való kivonulása után felrobbantotta az Antonovszkij hidat, a Kakhovskaya gáton lévő hidat és a Darievszkij hidat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése