A legnagyobb titkok a szemünk előtt vannak elrejtve.

Amennyire értelmetlennek tűnik ez a mondat, annyira borzasztó is! Mert az egyetlen út az igazi tanuláshoz abból áll, hogy mindet amit megtanultunk, elfelejtsük.

A megszületéskor a világra segített gyermek, születése pillanatában, a kettős légzés stádiumában van. Első légzését -oxigén ellátását-még a köldökzsinóron át kapja, tüdeje még nincs, mondjuk így, üzembe helyezve. Második légzését, vagyis a majdani önálló oxigén felvételét, már apránként az orrán át kezdi felvenni, majd lassan beindul tüdeje működése is. De nézzünk egy szülést levezető orvos válla fölött le, a szülőasztalra, a megszületett gyermekemberre.

Mit tesz az orvos? Átvágja a köldökzsinórt! Vagyis, azonnal csökkenti a levegővételét a picinek! Így segíti az orvos erre a világra egy, tehetetlen, tiltakozni, sőt, még hangot sem adni képes, újszülöttet. Az ő gonosztettét az élet kezdetének első, alig pár másodpercében minek nevezhetjük? Egyenlőre semminek, mert nézzük mi történik, mi is történ tulajdonképpen?

A köldökzsinórt az orvos közvetlen a világrajövetel után elvágja! A baba, fuldoklik, kénytelen és meg is próbál, mély lélegzetet venni, ami fáj a babának! Mondom, fáj! Ezen kívül az a vér ami a placentában volt található, elkerüli, el sem éri, a baba vérkeringését. Be sem jut a babába! Vagyis a babának nem áll elegendő, még nagyon is szükséges vér mennyiség, a rendelkezésére! Mit jelent mindez? Mi történt abban a pillanatban amikor a köldökzsinórt a kedves doktor bácsi, aki orvostanból vizsgázott, elvágta? Tudni kell azt,hogy a placentában lévő vér egy egész spektrumát tartalmazza, azoknak a létfontosságú anyagoknak, amelyekre a babának életbe vágóan nagy szüksége van. Szüksége van a saját immunitásának, önvédelmi rendszerének felépítéséhez!

 

 

Ezt a lehetőséget, vagyis immunitásának egy részét vette el tőle az orvos, mégpedig tudatosan! Egy ilyen gyermek aki immunitásának egy részét így elvették, valószínűleg élete végéig, egészségügyi gondokkal fog küzdeni! Ez viszont azonnal a következő agresszív tényekkel állítja szembe a még mindig védekezni nem képes emberke, szüleit! Közlik a szülőkkel, hogy a gyermeknek most különböző „védő oltásokra” és gyógyszerekre, meg operációkra van szüksége! Minél több a beteg gyermek, annál türelmesebben magyarázza a gyógyszeripar, a gyógyszerek szükségességét, miközben milliárdokat keres azok gyártása és persze eladása által!

A tény, a valóság viszont az, hogy a köldökzsinórt a szülés után egy óráig, NEM SZABAD, elvágni! Akkor miért teszik ezt mégis? Mert az orvostudomány és az úgynevezett gyakorlatiasságnak szüksége van (!) a friss, a minél frissebb, köldök zsinórra és a placentára is! Miért? Kinek? A kozmetikai iparnak, amely különböző kozmetikai, szépségápolási termékeket állít elő!! Nem csoda, hogy a „modern orvostudomány szakorvosai” ellenzik az otthoni, csendes és meghitt körülmények közötti, természetes szülést!

Azok akik a képükre kenik a kozmetikai ipar, különböző krémeit, gondolkodjanak el azon, hogy mit kennek magukra. Egy megrövidített élet, jogtalanul elvett, létfontosságú forrását!

Mindezek tudatában, álljunk meg egy percre és, gondolkozzunk, valóban gondolkozzunk el azon, hogy miért is akarják, különböző vakcinák segítségével „ellátni” a még egészséges gyermekeinket, fiataljainkat,a mostani, mesterségesen előállított vírus ellen? Végezetül nem is lehet mást tenni, mint az Urakat akik a felnőttek és mindenek tetejében a gyermekek egészségével, hazardíroznak, a minél nagyobb nyereség érdekében, nem lehet másnak, mint az emberiesség elleni bűnözőknek nevezni, sőt megbélyegezni őket, társaikkal, a politikusokkal együtt!

(forrás: Kirill Repjew, kommentelte, Helena Thibault )

 

 

Sajnos az előbb leírtakhoz egy-két fontos, lényeges dolgot, hozzá kell még fűznöm.

A szülések levezetése, úgymond, nem mai keletű dolog. Mi ebben a fontos? Az, hogy mintha az idő az orvostudomány ebbéli részében, megállt volna, méghozzá szándékosan! Hogy lehet ilyet állítani? Olvassuk vissza a lefordított szöveget és annál a résznél amikor azt mondja, hogy: „Mert az orvostudomány és az úgynevezett gyakorlatiasságnak szüksége van (!) a friss, a minél frissebb, köldök zsinórra és a placentára is!” Gondolkozzunk el ezen, és akkor rájövünk arra, hogy tulajdonképpen pénzszerzésről, iparágasított pénzszerzésről van szó, az éppen megszületett picike, magatehetetlen emberkék kárára, méghozzá tudatosan! Ha valamelyik a megvásárolt tudósok, orvosok közül megpróbálna ellentmondani, nos normális körülmények között, rögtönítélő bíróság elé kellene állítani, valamennyit, kivétel nélkül.

Ítélet?

Szerintem csak egy jöhetne számításba. Életükkel kellene fizetniük. Persze a mai lehetetlen embert gyalázó, lealacsonyító, és testi lelki kiárusítás korszakában, azok ellenállásába ütközne az ítélet meghozatala, akik mindezt, és hasonló, még rettenetesebb dolgokat ránk kényszerítenek. Kemény, kegyetlen példája annak, hogy életünkre törtek az is, hogy hatalmas pénzeket fektettek bele a Covid oltásokba is! Egyre több ember hal meg az oltások következményében! Vagyis egy erőszakos megváltoztatása folyik az emberi fajnak,olyan erőszakos megváltoztatása, melynek semmi de semmi köze a természetes evolúcióhoz, de még az emberi gondolkodás képességének lehetőségeihez sem! A pénz, átvette uralmát az élet felett, oda a humán gondolkodás és a humán, nemes tettek kora. Ha nem mozdulunk meg, és nem rugdaljuk ki a sátánisták, valamennyi faját soraink közül, nos akkor, próbálja meg mindenki átgondolni, mi vár ránk! Akármennyire fáj is, gondolkodjunk, de főleg cselekedjünk!


https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-szandekos-gyengites-avagy-a-gyogyszer-ipar-hosszu-tavu-gyilkossaganak-hattere