MILLIÓKAT FEKTETNEK BE A GLOBALISTA BŰNÖZŐK TÖMEGES AGYMOSÁSÁBA.

Itt van egy nagyon elgondolkodtató cikk a Global Research-től, amely betekintést nyújt a globalista bűnöző urak masszív befektetéseibe a pszichológiai háborúba, amelyet az Emberek ellen folytatnak - ebben az esetben annak érdekében, hogy MINDENKINEK beadassák a kísérleti álvakcinákat.

Az elmúlt több mint 2 év teljes fiaskója során nyilvánvalóvá vált, hogy itt egy állítólagos, alacsony halálozási arányú kórokozóval van dolgunk, és olyan vakcinákkal, amelyekről most már tudjuk, hogy sem biztonságosak, sem hatékonyak - sőt, valójában negatív hatékonyságúak - ellene, és amelyek ellen kezdettől fogva léteztek sokkal biztonságosabb és hatékonyabb gyógymódok.

Mégis hatalmas pszichológiai és propagandaháborút folytattak egy könyörtelen, szinte eszeveszett, államilag támogatott terrorakció keretében, amelynek célja, hogy az embereket megijesszék, hogy alávessék magukat olyan oltásoknak, amelyekre nemhogy nincs szükségük, de amelyek rövid vagy hosszú távon károsak az egészségükre. Tanúi vagyunk egy olyan kampánynak, amelynek célja egy olyan biokémiai anyag tömeges beadása, amelyről a program irányítói pontosan tudják, hogy egy rohadtul veszélyes.

Ez felveti a kérdést: MIÉRT? Miért ez a kíméletlen kampány, hogy mindenkit befecskendezzenek valamivel, amiről tudják, hogy nem működik és nincs rá szükség. Nem az életmentésről van szó, épp ellenkezőleg, mostanra kiderült, hogy ezek az injekciók emberek ezreit, sőt talán millióit fogják korai sírba küldeni, és még több embert átkoznak meg élethosszig tartó betegséggel.

 

 

Miről van tehát szó? Az oltásoknak olyasmit kell tenniük, amit propagandistáik és terjesztőik kívánatosnak tartanak. Miről van szó?

Azt hiszem, ki kell derítenünk.

A Rockefeller Alapítvány viselkedéskutatókat finanszíroz, hogy agymosással rávegyék az embereket a COVID injekciók szedésére.

Mac Slavo

FORRÁS: Global Research, 2022. augusztus 31.

Egy részben a Rockefeller Alapítvány által finanszírozott kezdeményezés 7,2 millió dollárt fektet be a viselkedéskutatásba. Ez a konkrét tanulmány a lakosság agymosására fog összpontosítani, hogy a COVID-19 injekciókat kapja meg - jelentette be az alapítvány a múlt héten.

A Rockefeller Alapítvány egy globalista szervezet, amelyet John D. Rockefeller olajmágnás és rablóbáró alapított 1913-ban. Azóta az alapítvány a világ számos legnagyobb és legbefolyásosabb intézményét befolyásolta, köztük az Egészségügyi Világszervezetet, a National Institutes of Health-et, a központi bankokat és a kormányokat. Ezek az urak az urak urai, és szükségük van arra, hogy befecskendezzék önnek a COVID-19 szószt.

A közvélemény agymosását célzó, The Mercury Projectnek nevezett kezdeményezést a Társadalomtudományi Kutatási Tanács ("SSRC") irányítja. Az SSRC 2021 szeptemberében hároméves, 7,5 millió dolláros támogatást kapott a Rockefeller Alapítványtól egy olyan kutatási konzorcium elindításának költségeire, amely a COVID-19 elleni védőoltás elfogadottságát és elterjedését hivatott elősegíteni. Olyan kutatásokat is finanszíroztak, amelyek betekintést nyújtanak az egészségügyi félretájékoztatás és dezinformáció (lényegében cenzúráznak mindenkit, aki nem ért egyet, vagy nem lehet agymosni) ellen. A támogatás 2024. augusztus 31-ig finanszírozza a kutatásokat - olvasható a Daily Exposé beszámolójában.

 

 

A kezdeti 7,2 millió dollár a viselkedéskutatásra szánt összeg arra irányult, hogy minél több embert meggyőzzön a COVID-19 injekciók beadásáról - jelentette be az alapítvány a múlt héten. Úgy tűnik, nem érték el a kitűzött célt, hogy hány embernek kell beadniuk az injekciót a programjuk megvalósításához. Kifejezetten "testre szabott" eredményeket keresnek a következő régiókban:

Bolívia, Brazília, Elefántcsontpart, Ghána, Haiti, India, Kenya, Malawi, Mexikó, Nigéria, Ruanda, Szenegál, Sierra Leone, Dél-Afrika, Tanzánia, Egyesült Államok és Zimbabwe.

"Mivel a Covid-19 mindenütt elterjedt és gyorsan terjed, sürgősen meg kell határozni azokat a beavatkozásokat, amelyek növelhetik a védőoltások elterjedtségét. Az oltóanyagok csak akkor hatékonyak, ha oltásokká válnak; a vakcinák tudományos csodák, de a bennük rejlő lehetőségek kihasználatlanok maradnak, ha a polcon maradnak" - mondta Anna Harvey, az SSRC elnöke. "A Mercury Projecthez benyújtott magas színvonalú pályázatok nagy száma aláhúzza, hogy a társadalom- és viselkedéstudományi közösség mennyire lelkes a védőoltások iránti kereslet növelését és az egészségesebb információs környezet kialakítását célzó beavatkozások értékelésére.".

És elismerik, hogy a gyerekek utánajárása az egyik cél. Ha egyszer sikerül a gyerekeket automata drónokká változtatniuk, akik csak azt ismételgetik, amit mondtak nekik, mindenféle saját gondolkodás nélkül, akkor a csatát megnyerték:

  • A helyi hatóságokkal partnerségben középiskolásoknak szóló műveltségi képzést tartanak, hogy segítsék a diákokat a Covid-19 vakcinával kapcsolatos téves információk felismerésében;

  • A megbízható hírvivők felszerelése kommunikációs stratégiákkal a Covid-19 oltási igény növelésére;

  • A közösségi hálózatok felhasználása a Covid-19 oltási igény növelését célzó, személyre szabott, közösségi szinten kidolgozott üzenetek megosztására. -Rockefeller Alapítvány

 

 

Nyilvánvaló, hogy valami rosszul sült el, mivel milliókat dobnak be egy agymosó programba, hogy meggyőzzék az embereket, hogy vegyék be azokat az oltásokat, amelyekről ma már tudjuk, hogy AIDS-et és SADS-t okoznak. Említettük, hogy nem elég ember vette be az átverést az első körben, így fel kell készülnünk arra, ami ezután következik:

Háború az "oltási vonakodás" ellen elveszett!

Készüljetek fel a következőre!

Amikor ezek a szociopaták rájönnek, hogy az agymosás nem működik mindenkinél, és valószínűleg csak azoknál, akik már beoltották magukat, akkor valami mást fognak elővenni. Legyetek éberek és felkészültek. Még mindig azt mondják nekünk, anélkül, hogy elmondanák, hogy ezek az injekciók az általános terv részei, és még nem győztek meg elég embert arról, hogy AIDS-et adjanak be maguknak... még.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/a-rockefeller-alapitvany-finanszirozza-a-hatalmas-covadoodle-pszichopsziat