Az 1824-es év volt az az év, amikor egy újabb brutális támadás érte Nagy-Tartáriát éghajlati vagy haditechnikai fegyverekkel, és egész Eurázsiát, különösen Tatárföld középső részét masszív bombázással sújtották.

A krónikák ezeket az eseményeket szimbólumokon keresztül ábrázolják, és leírják az égen megjelenő tűzgömböket és óriási, példátlan felhőszakadásokat. Ezt a pusztító csapást közvetve a gleccserekben megrekedt hamurétegek és a jég kialakulása olyan helyeken is bizonyította, ahol korábban nem volt jég. Az ezt követő árvíz és a hatalmas "iszapáradat" az épületeket az első emelet szintjéig sáros földdel borította be. Az özönvíz közötti civilizáció pusztulása 18 év időbeli késedelmet okozott. Ugyanez az időugrás látható a Tula feletti "meteorit" robbanásra utaló dokumentumokban.

Nagy-Tartariát többféle módon érte csapás: nukleáris fegyverek, frekvenciatechnológia, irányított meteorok és aszteroidák. Hatalmas katasztrófa történt az egész területén, amely hatalmas károkat, az összes infrastruktúra megsemmisülését, klímaváltozást, de természetesen sok haladó és tudatos ember elképzelhetetlenül nagy veszteségét is eredményezte. Ezt a szláv-árja civilizációt kegyetlenül megtámadta egy kozmikus parazita erő, amely e támadással lehetővé tette, hogy előre kiválasztott családok átvegyék a hatalmat az eredeti Tatárföld egész birodalmának területein!

Így a 19. század közepén globális katasztrófa történt a Földön, amely teljesen megváltoztatta a bolygó élet- és társadalmi viszonyait, és a 19. századot két teljesen különböző időszakra osztotta. A korabeli fényképek és metszetek kihalt városokat, fátlan dombokat, az utcákon nagy, akár 5-20 méter magas sár- és sárlerakódásokat mutatnak. Az idő mintha megállt volna. Nincs elég ember, és a kevés túlélő próbálja kiásni a hatalmas földkupacokat. Oroszország, Amerika, Európa, mindenhol ugyanaz a helyzet. A korabeli fényképek jól mutatják a 19. század végi, sőt a 20. század eleji római ásatásokat.

 

 

A bioszféra gyökeresen megváltozott, és a légköri nyomás is radikálisan, akár tízszeresére csökkent. A korábban alkalmazott légi navigáció ilyen körülmények között irreálissá vált. A legtöbb embert elvágták a szellemi világgal való kommunikációtól, és a sötét parazita erőnek kedvezett az emberellenes tevékenysége, és tovább erősítette hatalmát és befolyását a Földön. A bolygó északi és déli részét jég borította, Szibéria pedig csontig fagyott. Olyan téli időszakok kezdődtek, amelyek a múltban soha nem léteztek. Az 1842 előtti katasztrófa világkáoszt okozott. Ez az esemény Nagy-Britanniát érintette a legkevésbé, és a világ új felosztását indította el.

Az emberek most kénytelenek szembesülni egy hatalmas és hihetetlen hazugsággal. A történelem eseményei teljesen összezavarták, meghamisították és eltorzították őket, és időrendi sorrendjüket felcserélték. Térképeket, fontos dokumentumokat és krónikákat hamisítottak. Néhány történelmi személyiséget, akik nem voltak alkalmasak bábjátékosaink manipulatív forgatókönyvére, történelmileg kitöröltek, vagy valódi életüket és örökségüket teljesen megváltoztatták. A közelmúlt ősi birodalmának és a Nagytatárságnak az egész korszakát letagadták, és egész múltjukat koholt keresztény történelemmel fedték el.

Az emberiség tudatos időszakát kitörölték, és a spirituális és pozitív irányt, amely a Nagy Fehér Faj örökségét tiszteli, mély feledésbe merült. Az embereket olyan élősködő és ragadozó filozófiával oktrojálták, mint például: "A nagyobb hal természetesen megeszi a kisebb és gyengébb halakat, a cél szentesíti az eszközt, és akinek a kenyerét megeszed, annak a dalát énekled". Az igazi kozmikus értékeket és a keresztény hozzáállást nevetségessé tették, és a naivitás és az utópia birodalmába taszították. Az ilyen eszmék hordozóit megégették, keresztre feszítették és megölték.

 

 

A mesterséges éghajlati katasztrófák és háborúk tönkretették az emberiség épített infrastruktúráját, elnéptelenedtek a városok, éhínséget okoztak, és az emberi tudás nagy részét elvesztették. Az emberiség emlékezetfelfogása súlyosan elmosódott, és a történelmi folytonosság elveszett. A kiürített területeken új "újranépesedés" zajlott, és egy új, mesterségesen létrehozott "His-Tory"-t ültettek az emberek tudatába.

Nem ismerheted az igazságot vagy a saját történelmedet, hogy elég tudatlan és könnyen manipulálható maradj ahhoz, hogy plebejus státuszba kerülj, és tudatlan rabszolgaként tiszteleghess.


https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/a-sikeres-rakkezelestol-a-szabad-energia-felhasznalasaig-az-archon-elit-elhallgatja-az-igazsagot