Az emberi energia parazitálása állandóan jelen van, és évezredek óta egyénileg vagy kollektíven történik.

Amikor az emberi lények az Archon frekvenciasávhoz kapcsolódnak, az energiájuk olyan módon elszívható, amit a legtöbb ember el sem tud képzelni. Az ötlet lényege, hogy az ember figyelmét egy olyan személyhez vagy szimbólumhoz köti, amely egy alacsony frekvenciához kapcsolódik, és ezen a frekvenciakapcsolaton keresztül az emberek összekapcsolódnak az arkhónokkal. A Buckingham-palota előtti emberek ezrei a királynőre, a Vatikán előtti tömegek pedig a pápára összpontosítják figyelmüket. Ahová a figyelem megy, oda az energia is megy. Így a tömeg által generált energiát el lehet szívni.

Az energia megragadásának egy másik módja a szimbólumokon keresztül történik, és nagyon fontos, hogy ennek tudatában legyünk. Ezek a szimbólumok mindenhol ott vannak körülöttünk, és az arkhónok "ültették" el őket bennünk a valláson, a titkos társaságokon és a hatalom minden formáján keresztül. A Szabadság-szobor a Szemiramisz vagy Isztár istennő általi rabszolgaság szimbóluma (az eredeti lényeg felforgatásának egy másik esete), és egy égő fáklyát tart, amely az arkhón hálózat klasszikus szimbóluma.

A fáklya vagy láng a titkos tudás és az arkhónok szimbóluma, akiket a tűz démonainak is neveznek. A gnosztikusok úgy beszéltek az arkhónokról, mint akik "fénylő tűzből" állnak, és még a Korán szerint is a dzsinnek "füsttelen tűzből" állnak. A tűz frekvenciáján keresztül tudnak belépni a valóságunkba. Ezért használják olyan gyakran a tüzet a sátáni rituálékban, és ezért szerették a jezsuiták annyira a szegény emberek halálra égetését, akik szintén rituális áldozatok voltak.

 

 

Fontos archon szimbólumok a mindent látó szem, a piramis, a hatszög, a hat- és az ötágú csillag, valamint a kocka. A szaturnuszi szimbolika a koponyát és a csontokat is magában foglalja, ami a Szaturnusznak a csontvázrendszer, az anyagi rendszer uralkodójaként betöltött szerepéhez és a halállal való kapcsolatához kapcsolódik. A híres római Capitolium nevet a latin "caput" szóból kapta, ami koponyát jelent, és ha valami caput, akkor az befejezett és halott, vagy azt jelenti, hogy a Szaturnuszé.

A Capitoliumot korábban "Szaturnusz-hegynek" nevezték, és a lábánál találjuk a Szaturnusz-templom romjait. Innen ered a Demiurgosz és Szaturnusz halálkultuszának irányítása. Minden ezoterikus szimbolizmus, és még a kereszténység elültetett szimbóluma, a kereszten szenvedő Jézus is a sátáni áldozat ábrázolása. És azonnal van mire összpontosítanunk, van mire kapcsolódnunk, és van mire áramoltatnunk az energiánkat. Az ENSZ, az Európai Unió, a vállalatok, a vallások, a titkos társaságok és a sátánizmus szimbólumai nem véletlenek. Rituális és energetikai jelentőséggel bírnak.

Ezek a szimbólumok a Demiurgoszt, az arkhónokat, a Szaturnuszt, a Holdat és a Mátrixot jelképezik. Okkal vannak körülöttünk. A sátánisták által használt kör alakú pentagramma energiafalat hoz létre, és lehetővé teszi a különböző entitások számára, hogy becsússzanak a valóságunkba, de nem engedi, hogy kikerüljenek a pentagramma energetikai pajzsából. A sátánisták félnek és nagy tisztelettel viseltetnek mestereik iránt. Ezek a szimbólumok az információs mezők holografikus kivetülései, és így kell érzékelnünk őket, ha meg akarjuk érteni, hogy mi történik.

 

 

A kimondott szavak is energiainformációs mezők (varázsigék, átkok, imák). A szavak esetében, amelyeket hallunk, legalább valamiféle választási lehetőségünk van arra, hogy hogyan reagáljunk és védekezzünk, de az olyan vizuális dolgok esetében, mint a szimbólumok, ez nem lehetséges. Ezek ugyanolyan energiamezők, mint a szavak, de a vizuális érzékelőkön keresztül tudat alatt jutnak be az agyba, gyakran anélkül, hogy észrevennénk őket. Ezért olyan erősek és sikeresek a szimbólumok a valóságba való beszivárgásban és annak manipulálásában.

A szimbólumra való összpontosítás energetikai kapcsolatot hoz létre. Nemcsak a szimbólummal kötődsz, hanem azzal is, amit az jelképez. Amikor a muszlimok Mekkában összegyűlnek a hajdzs zarándoklatra, hogy figyelmüket a Szaturnuszt jelképező Kaaba kockára irányítsák, akkor "ráhangolódnak" erre a frekvenciára. És ugyanígy, amikor a muszlimok világszerte naponta ötször térdre borulnak Mekka felé fordulva, figyelmüket a Kaaba kockára összpontosítják. Így az energiájukat ki lehet szívni, és elméjük és testük még erősebben kapcsolódik a Demiurgosz-Szaturnusz vírushoz.

Mindez teljesen más megvilágításba helyezi a szimbólumok tömeges használata mögötti indítékokat azok által, akik végig irányították és manipuláltak minket.

https://www.pokolafoldon.hu/hihetetlen/az-eloskodo-entitasok-manipulacioval-szivjak-el-az-energiankat-alacsony-frekvenciaju-anomaliak-es-szimbolumok