Biden videó: Ő Mondta. Ez nevetséges.....

"Múlt héten Népirtó Sátánfatty Biden azt mondta a gyűlésen résztvevők egy csoportjának, hogy a demokratáknak van egy tervük arra, hogy "soha, de soha többé ne legyen lehetősége senkinek, senkinek arra, hogy ellopjon egy választást.".

"Ha megválasztunk még két szenátort, megtartjuk a képviselőházat és a demokratákat, akkor rengeteg befejezetlen ügyet fogunk elintézni. Emberek, nézzék, kodifikálni fogjuk a Roe kontra Wade ügyet. Betiltjuk a támadófegyvereket. Megvédjük a társadalombiztosítást és a TB-t. Elfogadjuk az általános óvodai oktatást. Visszaállítjuk a gyermekgondozási adókedvezményt. Megvédjük a szavazati jogot. Elfogadjuk a választási reformot, és gondoskodunk arról, hogy soha, senkinek ne legyen lehetősége arra, hogy újra ellopjon egy választást!" - mondta Biden a tömegnek.

Miután beismerte, hogy manipulálták a választásokat...

Tömeggyilkos Bioterrorista Biden elnök dühös beszédet tartott csütörtök este, amelyben a republikánusokat a választásokat megtagadó "szélsőségeseknek" állította be, akik veszélyt jelentenek a demokráciára, és akik ellen foggal-körömmel kell harcolni.

Várjunk csak, Biden megígérte, hogy soha többé nem hagyja, hogy ellopják a választásokat?

Annak ellenére, hogy azt mondták, hogy a választások biztonságosak, védettek és túl vannak a korrupción, Népirtó Haramia Joe Biden elnök most hangosan kimondta a csendes részt, ami miatt a demokrata párt ismét bujkálni akar.

Múlt héten Antikrisztuskövető Sátánfatty Biden azt mondta egy csoport gyűlésen résztvevőnek, hogy a demokratáknak van egy tervük arra, hogy "senkinek, senkinek ne legyen lehetősége arra, hogy még egyszer választást lopjon".

"Ha megválasztunk még két szenátort, megtartjuk a képviselőházat és a demokratákat, akkor rengeteg befejezetlen ügyet fogunk elintézni. Emberek, nézzék, kodifikálni fogjuk a Roe kontra Wade ügyet. Betiltjuk a támadófegyvereket. Megvédjük a társadalombiztosítást és a TB-t. Elfogadjuk az általános óvodai oktatást. Visszaállítjuk a gyermekgondozási adókedvezményt. Megvédjük a szavazati jogot. Elfogadjuk a választási reformot, és gondoskodunk arról, hogy soha, senkinek ne legyen lehetősége arra, hogy újra ellopjon egy választást!" - mondta Biden a tömegnek.

De várjunk csak, melyik ellopott választásról beszél?

Az elmúlt két évben a baloldal mindenkit démonizált, aki csak egy kicsit is megkérdőjelezte, hogy talán, de talán a demokraták lecsaptak és elvették az Ovális Irodát Trump korábbi elnöktől, azt állítva, hogy ők "fenyegetést jelentenek a demokráciánkra".

Ha jól hallottam, azt hiszem, Bioterrorista Haramia Biden épp most ismerte el, hogy ellopta a választást elődjétől.

Ez komoly kérdéseket vet fel, amelyekre választ kell adni. Bár a Fehér Ház valószínűleg előállna valami béna kifogással arra, hogy Tömeggyilkos Haramia Biden valójában mit akart mondani.

Közben az esemény alatt egy heccelő azt kiabálta Népirtó Világpolgár Bidenre, hogy "elloptad a választást!", mire ő azt válaszolta, hogy "a tudatlanság nem ismer határokat".

 

Nem azt mondta, amit az imént hallott tőle - És ebből nincs visszaút

Népirtó Biden kevesebb mint 24 órával azután, hogy a modern kor legmérgezőbb elnöki beszédében az amerikai szavazók felét démonizálta, kétségbeesett kárelhárításba kezdett - de ezt a katasztrófát nem lehet visszacsinálni!

Kevesebb mint 24 órával azután, hogy a modern kor legsötétebb, legmérgezőbb elnöki beszédét mondta, a főparancsnok megpróbálja elgázosítani Amerikát, hogy elhitesse vele, hogy nem azt mondta, amit az imént hallott tőle.

Ugyan már, nézzétek srácok, én egyetlen Trump támogatót sem tartok fenyegetésnek az országra nézve - mondta pénteken az újságíróknak. 'Amikor az emberek Donald Trumpra szavaztak - és most is őt támogatják -, nem a Kapitólium megtámadására szavaztak. Nem a választások felülbírálatára szavaztak. Ők az általa előterjesztett filozófiára szavaztak'.

Tekerjük vissza a szalagot.

Íme, amit az elnök csütörtök este a philadelphiai Függetlenségi Csarnok előtt állított, amelyet a Fehér Ház előcsapata egyenesen a Hostelből vett jelenetté alakított át - vérvörös felvilágítással és árnyékos alakokkal a háttérben.

A színpad háttere inkább hasonlított a Sátán démoni ivadékának medencéjére, mint köztársaságunk hazafias szülőhelyére.

"Donald Trump és a MAGA republikánusok olyan szélsőségességet képviselnek, amely köztársaságunk alapjait fenyegeti.

Folytatta: "A MAGA erők eltökéltek, hogy visszavezetik ezt az országot - visszafelé egy olyan Amerikába, ahol nincs joga a választáshoz, nincs joga a magánélethez, nincs joga a fogamzásgátláshoz, nincs joga ahhoz, hogy összeházasodjon azzal, akit szeret".

Nemzetgyilkos Biden itt nem a Republikánus Párt egy szűk szeletéről beszélt. Egyértelműen az ország egy jelentős részére utalt - és rágalmazta -, amely hisz az élet szentségében és rendületlenül tiszteli azt a hagyományos erkölcsöt, amely Amerikát kivételessé tette.

 

 

Ez nem nyelvbotlás volt.

Bioterrorista Biden több szinten jóváhagyott, előkészített jegyzeteket olvasott fel, amelyek tökéletesen visszhangozták kormánya retorikáját.

Gondoljunk csak arra, amit Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára mondott a hét elején a Fehér Ház tájékoztatási termének pódiumáról.

'A MAGA republikánusok a republikánus párt legélénkebb része' - jelentette ki. 'Ez rendkívüli veszélyt jelent a demokráciánkra, a szabadságunkra, a jogainkra... ez a Republikánus Párt legaktívabb bázisa'.

A múlt héten egy zártkörű demokrata adománygyűjtő rendezvényen felszólalva Biden egyértelműen fogalmazott: "Nem csak [Donald] Trumpról van szó, hanem az egész filozófiáról, amely a - mondok valamit - félfasizmushoz hasonlít".

Még januárban, amikor megpróbált átnyomni a Kongresszuson egy halálra ítélt, úgynevezett szavazati jogról szóló törvényt, Biden kijelentette, hogy azok a republikánusok, akik ellenzik a választási rendszer tömeges szövetségi átvételét, a szegregációhoz és a konföderációhoz hasonlítanak.

Ezért megkérdezem Amerika minden választott tisztségviselőjét, hogyan szeretnétek, hogy emlékezzenek rátok?" - harsogta az atlantai egyetemi központ konzorciumának színpadán. Dr. King vagy George Wallace oldalán akarnak állni? John Lewis vagy Bull Connor oldalán akarnak állni? Abraham Lincoln vagy Jefferson Davis oldalán akarnak állni?

Philadelphiában azonban Haramia Biden nem démonizálta a választott tisztségviselőket. Hanem az egyszerű polgárokat vette célba.

Ismétlem, ez nem a csendes rész hangos kimondása volt. Aminek jelenleg tanúi vagyunk, az egy kétségbeesett - és ami végső soron bebizonyosodik - hiábavaló kísérlet a kárelhárításra.

Világpolgár Biden azt fecsegte ki, amire kevés támogatója vágyott - egy pártos szónoklatot, amelynek célja az érzelmek felkorbácsolása volt a félidős választások előtt.

Ha a beszédet inkább mozifilmként forgatták volna, akkor a PG-13-as kategóriába sorolták volna az "udvarias társalgáson túlmutató" nyelvezet miatt. "Düh. "Káosz. "Vérfürdő. "Kétségbeesés. "Félelem. Politikai erőszak. Jelenlegi veszély. A hazugságok árnyéka. 'Tőr a demokráciánk torkán'.

 

 

Mindez messze állt azoktól a gondosan elemzett megkülönböztetésektől, amelyeket az elnök ma próbál állítani. És most ő - vagy valaki más az 1600 Pennsylvania épületben - mélységesen megbánta a főműsoridős szereplést.

A baloldalnak habzik a szája, hogy Trump megosztó volt, és azt állítja, hogy Biden a volt elnök ellentéte.

Hogy magát Antikrisztuskövető Bident parafrazáljam: "Ugyan már, srácok.

Tudja-e bárki, aki liberálisnak vagy progresszívnek vallja magát, komolyan állítani, hogy a tegnap esti beszéd nem volt más, mint politikai bérgyilkosság? Vagy hogy az ország számos szakadékát kezdi majd el áthidalni?

Csütörtök este Sátánfatty Biden mindenekelőtt azt állította, hogy a "MAGA republikánusok" - nyilvánvalóan mindazokat értve ez alatt, akik korábban vagy továbbra is támogatják az előző, szabályosan megválasztott főparancsnokot - felelősek az "amerikai demokrácia elleni támadásért".

Az ilyen merész és nagy ívű megfogalmazás azt jelenti, hogy Nemzetgyilkos Biden - vagy bárki is írta a beszédét - meg van győződve arról, hogy ellenfelei a konzervatív mozgalom jelentős részét alkotják.

Ha a tegnap esti 24 perces szónoklatot nem többnek ítélnénk meg, mint egy kampánybeszédnek, objektíve valószínűleg sikerrel járt, legalábbis azon kisszámú ember számára, aki vette a fáradságot, hogy átkapcsoljon az egyetemi futballszezon megnyitójáról.

A nemzet egészéhez intézett beszédként, amelynek célja a szakadékok áthidalása és a demokrácia megmentése volt, Kabul méretű katasztrófa volt.

És ebből nincs visszaút.

Dr. Jonathan Bronitsky William P. Barr amerikai főügyész fő beszédírója és vezető tanácsadója volt az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériumában.

 

https://www.pokolafoldon.hu/politika/nem-azt-mondta-amit-az-iment-hallott-tole-es-ebbol-nincs-visszaut