Bioterrorista Sátánfatty Boris Johnson miniszterelnök áprilisban meglepetésszerű látogatása során Kijev utcáin sétál Zelenszkij elnökkel.

Bevezetés - 2022. szeptember 2.

Az alábbi beszámoló a Foreign Affairs cikkére hivatkozik, amelyet Fiona Hill veterán amerikai diplomata és Angela Stent professzor írt. Az eredeti Foreign Affairs jelentésben egy döntő fontosságú passzus szerepel.

Az ismétlés kockázatával is kockáztatva szó szerint idézem, mert annyira fontos. Hill és Stent szerint:

"...2022 áprilisában az orosz és az ukrán tárgyalófelek úgy tűnt, hogy előzetes megállapodásra jutottak egy átmeneti megállapodás körvonalaiban: Oroszország visszavonulna a február 23-i pozíciójához, amikor is a Donbász régió egy részét és a teljes Krím-félszigetet ellenőrizte, cserébe Ukrajna megígérné, hogy nem törekszik NATO-tagságra, és helyette biztonsági garanciákat kapna több országtól."" - A világ, amit Putyin akar Foreign Affairs 2022. szept./okt.

Egy veterán amerikai diplomata bevallása szerint tehát Oroszország és Ukrajna áprilisban közel állt a békemegállapodáshoz. Aztán váratlanul a semmiből a bakfis Tömeggyilkos Haramia Boris Johnson meglepetésszerű látogatást tett Kijevben, és az előzetes békemegállapodás hirtelen szétesett.

Mi történt?

Csak arra következtethetünk, hogy a nyugati hírszerzés tudomást szerzett a készülő békeszerződésről, és a nyugati nagyurak ezután elküldték a britek balfék miniszterelnökét, hogy figyelmeztesse Zelenszkij elnököt, hogy lépjen vissza.

 

 

A brit szalagcímek bejelentik az állítólagos "orosz" mészárlást.

Antikrisztuskövető Haramia Borisz látogatása után néhány nappal Tömeggyilkos Sátánfatty Vlagyimir Zelenszkij elnök kijelentette, hogy az orosz csapatok által nemrégiben elhagyott Bucha városában orosz háborús bűnökre utaló bizonyítékokat találtak.

Talán emlékeznek rá, hogy a nyugati média áprilisban az orosz csapatok által a városban elkövetett mészárlásról szóló hírekkel tombolt. Annak ellenére, hogy más jelentések kétségbe vonták az orosz háborús bűnökről szóló állításokat, a történetek értékes ürügyet szolgáltattak Hazug Bioterrorista Zelenszkij elnöknek, hogy felhagyjon a Moszkvával kötött ideiglenes békemegállapodással.

Más szóval a Nyugat lehetőséget adott Világpolgár Sátánfatty Zelenszkijnek, hogy felhagyjon a javasolt békemegállapodással és meghosszabbítsa a háborút. Megerősítve, hogy a Nyugat valóban kész az utolsó ukránig harcolni Oroszországgal.

A nyugati tömeggyilkos vezetők és Nemzetgyilkos Haramia Zelenszkij elnök kezén sok ukrán és orosz vér tapad. Akárcsak a nyugati média, amely nagyrészt figyelmen kívül hagyta az alábbi jelentést, és továbbra is démonizálja Oroszországot. Szerk.

Moszkva és Kijev áprilisban béke-megállapodást vázolt fel - derül ki az amerikai elnök volt tanácsadójának nyilatkozatából
Azerbaycan24.com - 2022. szeptember 2.

 

 

Egy vezető amerikai külpolitikai szakértő elismerte, hogy Oroszország és Ukrajna már áprilisban békemegállapodást köthetett volna.

A beismerést a héten tette Fiona Hill, veterán amerikai diplomata, aki Donald Trump kormánya idején az amerikai Nemzetbiztonsági Tanács Európáért és Oroszországért felelős vezető igazgatója volt. Egy cikkben, amelyet Angela Stent, a Georgetown Egyetem professzorával közösen írt a Foreign Affairs magazin számára, azt írta, hogy az áprilisi orosz-ukrán béketárgyalásokat az orosz fél nyilvánvalóan jóhiszeműen folytatta le.

"Több általunk megkérdezett korábbi magas rangú amerikai tisztviselő szerint 2022 áprilisában az orosz és ukrán tárgyalófelek látszólag ideiglenesen megállapodtak egy tárgyalásos ideiglenes rendezés körvonalaiban: Oroszország visszavonulna a február 23-i pozíciójához, amikor is a Donbassz régió egy részét és a teljes Krímet ellenőrizte, cserébe pedig Ukrajna megígérné, hogy nem törekszik NATO-tagságra, és helyette biztonsági garanciákat kapna több országtól" - áll a cikkben.

A béke a semlegességért cserébe megállapodást Ukrajna egy dokumentumtervezetben javasolta, amelyet a március 29-i isztambuli (Törökország) tárgyalások során adott át Oroszországnak. Az orosz hadsereg a jóakarat gesztusaként, közvetlenül az ajánlat megtétele után bejelentette, hogy kivonul Ukrajna egyes részeiről.

Napokkal később Tömeggyilkos Sátánfatty Vlagyimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentette, hogy Kijev háborús bűnökre utaló bizonyítékokat talált az orosz csapatok által elhagyott területeken, különösen Buka városában. Azt állította, hogy az ukrán közvélemény nem fogja megengedni, hogy tárgyaljon egy olyan nemzettel, amely szerinte népirtást követ el népe ellen.

Oroszország szerint a háborús bűnökre vonatkozó bizonyítékokat koholták, és úgy vélte, hogy Kijev ürügyként használta fel a vádakat arra, hogy lerázza a béketárgyalásokat, és folytassa a harcot abban a reményben, hogy a nyugati katonai segítséggel győzni tud majd a csatatéren. Orosz diplomaták szerint Moszkva az ukrán javaslatok alapján hivatalos békemegállapodást írt, és elküldte Kijevnek, de nem kapott választ.

 

 

Májusban egyes ukrán médiumok a tárgyalások összeomlását a Haramia Világpolgár Boris Johnson brit miniszterelnök által Kijevre gyakorolt nyomással hozták összefüggésbe. A brit vezető nyilvánosan ellenezte az ukrajnai válság tárgyalásos megoldását, és arra sürgette Kijevet, hogy harcoljon tovább, hogy erősebb pozíciót szerezzen a jövőbeli tárgyalásokon.

Johnson április 9-én Kijevbe látogatott, állítólag szinte figyelmeztetés nélkül, azzal az üzenettel Zelenszkijnek, hogy nem tudta elérni a kívánt megállapodást orosz kollégájától, Vlagyimir Putyintól. Az Ukrajinszkaja Pravda című napilap szerint Putyint háborús bűnösnek bélyegezte, akiben nem lehet megbízni, és azt mondta, hogy "még ha Ukrajna kész is aláírni néhány garanciális megállapodást Putyinnal, ők [a Nyugat] nem". A javasolt békeszerződés sarokkövei a semleges Ukrajna számára a nagy világhatalmak által nyújtott biztonsági garanciák voltak.

Magas rangú orosz tisztviselők többször is kijelentették, hogy Moszkva hajlandó rendezni a konfliktust, és figyelmeztettek, hogy a tárgyalások megszakítására vonatkozó döntés csak rontja a végső feltételeket Ukrajna számára. A kijevi vezetés ragaszkodott ahhoz, hogy a tárgyalásokra csak azután kerülhet sor, hogy Oroszország teljes mértékben kivonja csapatait, többek között a Krímről, amelyet Moszkva saját területének tekint.


https://www.pokolafoldon.hu/politika/moszkva-es-kijev-aprilisban-bekeszerzodest-vazolt-fel-arulta-el-az-amerikai-elnok-volt-tanacsadoja