A geopolitikai spektrumban a globalisták a szuverén országok megbüntetését tűzték ki célul, amelyek nem engedelmeskednek a szabályokon alapuló rendnek a Nagy Újraindítás programja keretében,

az USA-NATO szövetséggel partnerségben, amely a világot valamilyen konfliktushoz vagy rendszerváltáshoz vezet Oroszország, Kína, Irán, Fehéroroszország, Szíria, Venezuela, Nicaragua, Kuba és minden más nemzet ellen, amely mindenáron szuverén akar maradni.

Sokan vannak, akik hevesen ellenzik ezt az elképzelést, például 2021. január 27-én Vlagyimir Putyin orosz elnök felszólalt a Világgazdasági Fórumon (WEF), és alapvetően elutasította a Nagy Újraindítás ötletét, és ésszerű elképzelést adott az emberiség közös munkájáról, hogy mindenki számára virágzó jövőt érjen el: "a különböző nemzetközi fórumokon rendszeresen hangzanak el felhívások a befogadó növekedésre és a mindenki számára tisztességes életszínvonal megteremtésére. Ennek így kell lennie, és ez a közös erőfeszítéseink abszolút helyes meglátása", valamint hogy "Egyértelmű, hogy a világ nem folytathatja egy olyan gazdaság létrehozását, amely csak egymillió embernek, vagy akár az aranymilliárdnak kedvez. Ez egy romboló előfeltevés.

Ez a modell eleve kiegyensúlyozatlan".

Putyin felfogása a Nagy Újraindításról vagy az egypólusú világrendről helyes, mert kudarcra van ítélve, mivel a világ egy összetett hely, ahol a nemzetek eltérő kultúrával és történelemmel rendelkeznek. Putyin megkérdőjelezi, hogy a nemzetek hogyan reagálnának a Nagy Újraindításra egy olyan szabályokon alapuló renddel, amelyet pszichopaták elit csoportja irányít, és amely harmonikus átmenetet vár el minden olyan nemzettől, amely hajlandó megfelelni:

Nyitottak vagyunk a legszélesebb körű nemzetközi együttműködésre, miközben elérjük nemzeti céljainkat, és biztosak vagyunk abban, hogy a globális társadalmi-gazdasági napirenddel kapcsolatos kérdésekben való együttműködés pozitívan befolyásolná a globális ügyek általános légkörét, és hogy az akut aktuális problémák kezelésében az egymásrautaltság növelné a kölcsönös bizalmat is, ami ma különösen fontos és különösen aktuális.

 

 

Nyilvánvaló, hogy a központosított és egypólusú világrend kiépítésére tett kísérletekhez kapcsolódó korszak véget ért. Hogy őszinte legyek, ez a korszak el sem kezdődött. Pusztán egy kísérlet történt ebbe az irányba, de ez is a múlté. Ennek a monopóliumnak a lényege ellentétes volt civilizációnk kulturális és történelmi sokszínűségével.

A valóság az, hogy valóban különböző fejlődési központok alakultak ki a világban, a maguk sajátos modelljeivel, politikai rendszereivel és közintézményeivel. Ma már nagyon fontos, hogy érdekeik összehangolására mechanizmusokat hozzunk létre, hogy a fejlődési pólusok sokfélesége és természetes versenye ne váltson ki anarchiát és elhúzódó konfliktusok sorozatát

A Nagy Újraindítás és a hozzá kapcsolódó globális intézmények és iparágak, mint a WHO, a NATO és a Big Pharma elutasítása jó irányba tett lépés, a globalisták pedig pánikba estek. Brazília, Oroszország, az afrikai kontinens és mások bebizonyítják, hogy a Nagy Visszaállítás vagy az Új Világrend évszázados elképzelése egy bukott projekt lett. Néhányan talán nem értenek egyet az elemzésemmel, mert sokan pesszimisták a jövőjüket illetően, mert úgy vélik, hogy a Nagy Visszaállítás elkerülhetetlen, hogy nincs menekvés előle, mert úgy tűnik, hogy a dolgok kicsúsznak az irányítás alól a folyamatos háborúk, a közelgő élelmiszerhiány és a globális orvosi zsarnokság növekvő veszélye miatt.

 

 

Én azonban úgy gondolom, hogy egy nagy ébredés korai szakaszában vagyunk, nem pedig egy globalisták egy csoportja által irányított, szabályokon alapuló rendben, a végtelen propaganda ellenére, amely arról szól, hogy a Nagy Visszaállítás hogyan fogja a bolygót mindannyiunk számára jobb hellyé tenni.

Az emberek és bizonyos kormányok ráébrednek arra a tényre, hogy egy globalistákból álló csoport minden szinten ellenük dolgozik, és elkezdenek visszavágni. Nem akarjuk, hogy egy központosított hatalom irányítson minket, amely megmondja, hogy mit tegyünk vagy hogyan gondolkodjunk. A Nagy Újraindítás koncepciója sok szempontból megbukott, de még mindig van tennivaló.

Soha ne adjuk fel, soha ne engedjük, hogy befolyásos globalisták egy csoportja, legyenek azok milliárdosok vagy bankárok, kormányzati bürokraták vagy különleges érdekcsoportok, ellenálljon az egypólusú világrend ideológiájának.

Megnyerhetjük ezt a háborút, még van időnk, hiszem, hogy győzni fogunk, ha csak nem engedünk a céljuknak, hogy megpróbáljanak irányítani minket, a haszontalan embereket.

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/keszen-all-a-vilag-a-nagy-ujrainditasra