Mivel a világ gazdasági rendszere jelenleg a teljes összeomlás felé tart, a globalisták kinyilvánított célja pedig az, hogy a valutát és a készpénzt a központi bankok digitális valutáival helyettesítsék, itt az ideje, hogy elkezdjünk egy alternatív "feketepiacon" gondolkodni, amely a "rendszeren" kívül működik azok számára, akik nem akarnak a globalista milliárdosok és bankárok rabszolgái lenni.

A Civil Eats ma közölt egy cikket a "Buy Nothing" közösségi csoportokról, amelyek a cserekereskedelemre és a közös erőforrásokra támaszkodnak.

Yulia Koudriashova egyedülálló anya és tanárnő, aki két lányával San Francisco Outer Richmond negyedében él. Szülei márciusban költöztek hozzájuk, amikor Oroszország ukrajnai inváziója után evakuálták őket Kijevből. Mivel Koudriashova fizetése a háztartás egyetlen bevételi forrása, a család a szomszédok garázsából majdnem minden héten felvett élelmiszerdobozokra hagyatkozik.

"A szüleim számára ez nagyon hasznos, mert látják a közösségünk tagjainak támogatását" - mondta Koudriashova. "Nekik nincs semmijük, nincs pénzük, mi pedig öt emberrel osztozunk ugyanazon a költségvetésen."

Ha Koudriashova nem tud eljönni egy átvételre, amelyre jellemzően szombatonként kerül sor, valószínűleg kap egy SMS-t a házigazdától, Priscilla "Cilla" Lee-től, hogy alternatív megoldásokat találjon ki. Az elmúlt 15 hónapban Lee heti rendszerességgel szervez élelmiszertárat a garázsában azoknak az embereknek a közössége számára, akikkel a Buy Nothing online platformon keresztül tartja a kapcsolatot. A szomszédok az élelmiszerektől kezdve a ruhákon át a bútorokig mindent megosztanak egymással.

Lee a hivatalos Outer Richmond Buy Nothing csoport adminisztrátora, amelynek több mint 700 tagja van a Facebookon, és nemrég indított egy nem hivatalos Buy Nothing testvércsoportot is, amely egy közeli szomszédságot is magában foglal, hogy befogadhassa azokat a lakosokat, akik részt szeretnének venni. Egy hónapon belül 350 tagja volt, és mostanra már közel 500-at számlál.

Lee a hiperlokális éléskamrát egy jó hangulatú családi eseménynek képzeli el, ahol a tagok találkozhatnak szomszédaikkal és közösséget építhetnek. A tagoknak vissza kell jelentkezniük az éléskamra látogatására, hogy Lee elegendő élelmiszert biztosítson, de azt vette észre, hogy a helyek manapság gyorsabban megtelnek.

 

 

Egy olyan időszakban, amikor az infláció országszerte az egekbe szökött, és az élelmiszerektől kezdve a ruházati cikkeken át a szolgáltatásokig mindent drágábbá tett, a csoport tagjai az éléskamrát értékes forrásnak tekintik, amely segít a családok élelmezésében, miközben megakadályozza, hogy az élelmiszer kárba vesszen.

Liesl Clark dokumentumfilmes 2013-ban indította el a Buy Nothing Projectet, miután a Himalájában dolgozott. Lenyűgözte, hogy a régió távoli falvai készpénz nélküli gazdaságként működnek, ahol nincs nagy kiskereskedelmi lábnyom. "Ők mindannyian valódi ajándékgazdasági modellen keresztül gondoskodnak egymásról, ezért meg akartam nézni, hogy a saját közösségünkben is tudnánk-e valami hasonlót csinálni."

Otthon, a Seattle-től nyugatra fekvő Bainbridge Islanden Clark és barátja, Rebecca Rockefeller a Facebook Groups platformot használta arra, hogy meghívja barátait és barátai barátait az első Buy Nothing csoportjukba. Ez egy kísérlet volt: Mielőtt megveszel valamit a boltban, fontold meg, hogy először a csoportot kérdezed meg. Ha van valamid bőségesen a kertedből vagy otthonról, először itt ajánld fel. És amikor az adás és az elfogadás kezd jól esni, osszátok meg hálátokat.

A szomszédok elkezdték megosztani egymással az apróságokat. Valaki elkérte - és meg is kapta - a kávéfőzőjéhez hiányzó alkatrészt. Egy nőnek rugóra volt szüksége a WC-papír tartójához; lám, a szomszédnak volt egy, és ők ketten találkoztak, és közeli barátok lettek. "Ezek vicces kis találatok voltak, de aztán jöttek az emberi találatok" - mondta Clark. "Elkezdtük megismerni a közeli szomszédainkat, és valóban kapcsolatba kerültünk velük. A könnyű rész pedig az étel volt." (Teljes cikk.)

 

 

Bár a "Ne vásárolj semmit" mozgalom jó elveken és elképzeléseken alapul, amelyeken a társadalom nem engedelmes tagjainak el kell kezdeniük gondolkodni, ha nem akarnak a globalisták által a tömegek számára tervezett "Új Világrend" rabszolgái lenni, egy egyszerű okból NEM ajánlom: a technológiától, konkrétan a Facebook-csoportoktól függ.

Tehát ha a technológia összeomlik, mint az internet vagy az elektromos hálózat, az egész rendszer összeomlik.

És ettől az egyszerű ténytől eltekintve, ha függsz bármelyik vállalati közösségi média oldaltól, mint például a Facebook, az gyakorlatilag azt jelenti, hogy átadod az egész harci stratégiádat az ellenségednek, és lehetővé teszed számukra, hogy bármikor leállítsanak téged.

Remélem, hogy hamarosan egy másik teljes cikket fogok írni erről a témáról, de a technológia kudarcot vall, nem fejlődik, és minden tervnek, amellyel ellenállhatunk a globalistáknak és zsarnokságuknak, figyelembe kell vennie az eljövendő poszt-technológiai társadalmat, és azt, hogyan lehet túlélni a technológia NÉLKÜL.

A technológia egyszerre lehet csodálatos és félelmetes dolog, de az éltető ereje az elektromosság, amelynek működéséhez üzemanyagra van szükség. Ha nincs üzemanyag, nincs áram. Nincs áram, nincs technológia.

Ez az élet olyan alapvető, alapvető ténye, hogy úgy tűnik, szinte mindenki figyelmét elkerülte, mind a vállalati médiában, mind az alternatív médiában.

De ez egy későbbi cikk témája.

Napjaink egyik legsürgetőbb szükséglete, hogy elkezdjük a közösségi mikrogazdaságok tervezését, függetlenül a technológiától.

Tehát míg a "Buy Nothing" mozgalom koncepciója jó, a jelenlegi megvalósítás nem az.

Szerencsére a legtöbb technológia, amit ma használunk, csak rövid ideje létezik, és még mindig vannak olyan maradványok az amerikai kultúránkban, amelyeket fel lehet éleszteni és fel lehet használni, hogy túléljük az elkövetkező technológiai összeomlás utáni időszakot, és egyúttal alternatív gazdaságot is jelentenek a globalisták által elképzelt gazdasággal szemben.

Ilyenek például a helyi termelői piacok, bolhapiacok és csereberék, ahol az emberek árukat és szolgáltatásokat cserélnek.

 

 

De ahhoz, hogy részt vehessünk ebben az alternatív "feketepiaci" gazdaságban, szükségünk van valamire, amivel csereberélhetünk. Ez lehet olyan tárgyi eszköz, ami a tulajdonodban van vagy amit megtermelsz, vagy lehet olyan szolgáltatás, aminek nyújtására képzett vagy, amire a legtöbb embernek nincs képzettsége.

Azok, akik tudják, hogyan kell megjavítani dolgokat, és bőséges tartalék alkatrészkészlettel rendelkeznek, virágozni fognak ebben a fajta gazdaságban.

A kommunikáció fontos lesz, és a közösségetek nagy forgalmú területei valószínűleg kommunikációs csomópontokká válnak, mivel a technológia nem lesz elég stabil a digitális kommunikáció biztosításához, és még ha rendelkezésre is áll, az ellenségeink mindezt figyelni fogják.

És csak készüljetek fel arra, hogy a globalisták mindent, amit csináltok, "illegálisnak" nyilvánítanak. Ennek előízét már 2020-tól kezdve megkaptuk, amikor a "világjárványos vészhelyzet" intézkedések lehetővé tették a zsarnokoknak, hogy olyan rendeleteket adjanak ki, amelyek teljesen figyelmen kívül hagyták az alkotmányt és a jogállamiságot.

Tehát a Második Módosítás nagyon fontos lesz, és helyi milíciákra és magán biztonsági cégekre lesz szükség, hogy a közösségi "feketepiac" működhessen.

Kezdjétek a megyei seriffel, és győződjetek meg róla, hogy ő (vagy ő) is benne van a dologban, és ha nem, rúgjátok ki a hivatalából, és keressetek egy olyat, aki igen.

Lehet, hogy jelenleg nehéz dolgotok lesz ennek a megvalósításával, mivel a tömegek még mindig alvajárók, és nem fognak teljesen felébredni, amíg az élelmiszerboltok polcai nem lesznek üresek, és nem tapasztalják meg életükben talán először a valódi éhséget.

De amikor ez a pont elérkezik, lázadások és káosz lesz a városi területeken. A kevésbé jómódú városi területeken, a "gettókban" és a "nyomornegyedekben" élők túl fogják élni, mert már tudják, hogyan kell túlélni, és ellenszegülnek a rendszernek.

A középosztálybeli vagy jómódú területeken élőknek, akik soha nem gondolkodnak azon, hogy a javak és szolgáltatások, amelyektől minden nap függnek, holnap is megvannak-e, vagy sem, vagy gyorsan kell tanulniuk, vagy éhezni és esetleg meghalni.

Sokan valószínűleg FEMA-táborokban fognak kikötni, mert meg fogják tanulni, hogy a "vagyonuk", amely csak egy elektronikus eszközön megjelenő számok formájában létezik, és amelyhez csak akkor lehet hozzáférni egy plasztikkártyával, ha a technológia működik, haszontalan.

Tehát a felkészülés ideje MOST van!

https://healthimpactnews.com/2022/preparing-for-a-black-market-alternative-economy-flea-markets-swap-meets-community-bartering/