Ijesztően könnyű "szakértővé" válni. Amikor a húszas éveimben jártam és frissen képzett voltam, rendszeresen "világhírű szakértőként" vagy "vezető szakértőként" jellemeztek, valahányszor idéztek a médiában.

Legalábbis én mindig csak a véleményemet mondtam el a rendelkezésre álló tények alapján - soha nem fizettek vagy vesztegettek meg más módon azért, hogy véleményt vagy egy bizonyos nézőpontot mondjak.

Dr. Vernon Coleman

Van némi irónia abban a tényben, hogy most, hogy már sokkal idősebb, és remélem, bölcsebb és tájékozottabb vagyok, soha nem hívnak meg, hogy véleményt mondjak a televíziós vagy rádiós műsorokban vagy a sajtónak.

A mainstream média jobban szereti, ha a szakértői ragaszkodnak a hivatalos és elfogadott állásponthoz, bármilyen témáról is legyen szó.

Amit a nézők, hallgatók és olvasók nem tudnak, az az, hogy sok úgynevezett szakértőt megvásároltak és lefizettek, és amikor kinyitják a szájukat, csak azt mondják, amit a munkaadóik mondanak nekik.

A gyógyszeriparnak egy sereg orvosa van, akik bármit mondanak, amit csak kell - egy nagy csekkért, egy külföldi nyaralásért vagy egy új televízióért cserébe. Különleges ügynökségek ajánlják ezeket az úgynevezett szakértőket olyan médiacsoportoknak, amelyek olyan valakit keresnek, aki látszólag szakértői véleményt tud nyújtani.

A televíziós riportereknek, rádiós műsorvezetőknek és újságíróknak tetszik, hogy ezek a szakértők ingyen dolgoznak, mert a szponzorok fizetik őket. A "szakértőket" "idézetbérleti szakértőknek" nevezik.

 

 

Szegénység és halál

Miközben a világ a szegénység felé rohan, fontos, hogy ne feledjük, a szegénység és a halál elválaszthatatlanul összekapcsolódik.

Afrikában és Ázsiában emberek százmilliói halnak meg azért, mert a közelmúlt eseményei - különösen az Oroszország elleni szankciók - miatt túl szegények ahhoz, hogy élelmiszert vásároljanak.

Az Egyesült Királyságban a Temze egy szakaszába éveken keresztül belefulladt emberek között egy dolog volt a közös: nincstelenek voltak.

A nyomor a mentális és fizikai betegségek egyik fő oka.

És a halál egyik fő oka.

Ha az emberek elszegényednek, többen halnak meg közülük. Sokan egyszerűen éhen halnak. Még többen esznek olcsó, zsíros, egészségre ártalmas ételeket - ha egyáltalán megengedhetik maguknak az ételt.

Hideg időben nem engedhetik meg maguknak, hogy melegen tartsák magukat.

 

 

Tömegesen stresszelnek.

A kormányok és a központi bankok világszerte tudják mindezt.

A Nagy Újraindításon dolgozó összeesküvők is tudják ezt.

Ne feledjék tehát, hogy az összeesküvők azt tervezik, hogy a világ népességét 7,5 milliárdról 500 millióra csökkentik.

És akkor tegye fel magának a következő kérdést: vajon a központi bankokat és kormányokat világszerte irányító emberek hihetetlenül ostobák és inkompetensek, vagy szándékosan teszik szegényebbé az embereket, hogy még többen haljanak meg közülük.

Egyszerű kérdés.

De a választ önök is ugyanolyan jól tudják, mint én.

https://www.pokolafoldon.hu/blog/a-legtobb-szakerto-megvasarolt-es-egyszeruen-azt-mondja-amiert-fizetnek-neki