2021. november 13., szombat

Rendkívül fontos, hogy a Föld bolygó minden lakója helyesen megértse a COVID-19 OPERATION elsődleges célját, valamint az azt követő Covid Szuper Oltási Programot.

 

Mindkét, a GLADIO által felügyelt globális fekete akció a nemzetek világközössége ellen nagy titokban és precizitással végrehajtott bioterrorista műveletsorozat két fő szakaszát képezi.

A bioterrorizmus ezen egymást kiegészítő cselekménysorozatának végrehajtása során a népirtó elkövetőknek mindenekelőtt egy alapvető célja van: megnehezíteni, hogy az előre megfontolt tömeges halálesetek és megbetegedések összefüggésbe hozhatók legyenek akár a COVID-19 biofegyverrel, akár a fegyveres Covid "vakcinákkal".

Más szóval, ennek a hamis zászlós bioterrorista műveletnek a különböző fázisait, valamint a SARS-CoV-2 megbetegedési folyamat aprólékosan modulált fejlődését nem lehet egyértelműen sem a COVID-19 biofegyverhez, sem a fegyverként használt Covid "vakcinákhoz" kötni.

Valójában az egyetlen ok, amiért ez az ember által okozott járvány töretlenül folytatódik, az az, hogy az elkövetők megnehezítették a számtalan orvoskutató és tudományos kutató számára a valódi ok és okozat megállapítását, különösen a különböző Covid "vakcinák" tekintetében.

KULCSPONT: A Plandémia elkövetőinek fő célja, hogy ezt a páratlan orvosi átverést és globális elnéptelenedési eseményt a lehető legtovább fennmaradjon, egészen az előre eltervezett NAGY RESET-ig, az Amerikai Köztársaság összeomlásáig és az Egy Világkormány létrehozásáig.

Nyilvánvaló, hogy az örökös Covid Plandémia az Új Világrend megvalósítási tervének legelemibb darabja. Ezért az NWO globalista összeesküvés addig fogja fejni, amíg sikeresen el nem érik sokrétű céljaikat és meg nem valósítják aljas ambícióikat.

Ami most következik, az a Plandémia játékterv legkritikusabb darabjának bulletizált lebontása, amelyet 2019-ben indítottak el világszerte, és amelyet most nagy figyelemmel tartanak fenn a Covid minden részletére.

Összefoglaló

(1) A COVID-19 biofegyvert úgy alakították ki, hogy patogén spike-fehérjéket tartalmazzon - "az egyik legkidolgozottabb méreg" és az emberre legveszélyesebb toxin, amelyet valaha laboratóriumban készítettek.

(2) A Covid "vakcinákat" hasonlóképpen úgy tervezték, hogy az oltás után az emberi szervezetben spike fehérjéket állítsanak elő. Ezeknek a mérgező spike fehérjéknek az elsődleges célja, hogy "milliárdokat öljenek meg anélkül, hogy ezt bárki észrevenné". Ez egy szándékos méreg, nagyon komoly céllal.

(3) Ha egy biotechnológiával előállított úgynevezett vírust kombinálunk egy kötelezően alkalmazott fegyveres vakcinával, amelyek egymást követik, a spike fehérjék által okozott károk jelentősen felerősödnek.

(4) A Plandémia során a globális lakosság nagy része a COVID-19-nek való kitettség és a Covid "vakcinák" szedése révén ki van téve ezeknek a spike fehérjéknek egy kis adagjának. E spike-fehérjék számos vektora kezdetben allergiás reakciót vált ki. Ez az allergiás/toxikus reakció akár halált is okozhat, amint azt sok COVID-19-es beteg is megtapasztalta.

(5) De ezek a halálesetek nem jelentik a végjátékot; inkább arra használták fel őket, hogy az egész bolygó civilizációját félelemkeltésre használják, elszigetelésre, karanténra, helyben való elrejtőzésre, társadalmi távolságtartásra és arcmaszk viselésére.

(6) A legtöbb halálesetet valójában az okozta, hogy a COVID-19-ben szenvedők túl későn jutottak el a kórházakba. Ezután a kórházi betegeket az orvosok és ápolók megölték az előírt protokollok segítségével, amelyek közül néhány gyakorlatilag garantálta a halált vagy súlyos szervi és/vagy szöveti károsodást.

(7) Ezt a világméretű Covid-helyzetet a mesterséges víruson keresztül lopakodva gyártották le, hogy igazolják az egész emberiség beoltását. Ez viszont az emberek egyre növekvő többségét teszi ki hosszú időn keresztül a tüskefehérje-tartalmú "vakcináknak".

(8) A spike fehérje kezdetben immunválaszt fog kiváltani, és gyakran súlyos allergiás típusú reakciót, amely azonnali káros következményeként fog jelentkezni. Ez az oka annak, hogy az oltást követő első két hétben különböző tünetek jelentkeznek, amelyeket mind úgy utasítanak el, hogy "az oltóanyag hat".

(9) Az előre jelzett vakcinareakciók ezen folyamatát követően a tüskés fehérjék nagy hatással lesznek az emberi ACE2 receptorra, ami olyan haláleseteket okoz, amelyeknek be kellett volna következniük, de soha nem lehet őket megfelelően a fegyveres vakcinákban lévő tüskés fehérjékre fogni.

(10) A spike fehérje szintén egy membránfehérje. Az mRNS el fogja terjeszteni a spike fehérjéket az egész emberi testben, ezután a test különböző szöveteiben fognak termelődni, ezeket a szöveteket aztán idegenként fogják felismerni, és ezért egy egész sor legyengítő autoimmun reakciót fognak kiváltani.

(11) Az ezt követő, megannyi autoimmun rendellenesség és betegség, diszfunkció és diszreguláció miatti haláleseteket soha nem lehet majd megfelelően az mRNS "vakcinák" által létrehozott pusztításnak tulajdonítani. Ugyanis ezeknek az oltóanyag okozta haláleseteknek az okai túl sokfélék, túl sokfélék és túlságosan hímzettek lesznek elég hosszú időn keresztül ahhoz, hogy pontos tudományos összefüggéseket lehessen megállapítani.

(12) A tüskefehérje-toxin a gazdaszervezet rá adott válaszától függ, ahogyan a COVID-19 betegségfolyamat során a különböző embereknél fellépő enyhe, közepes és súlyos reakciók is személyspecifikusak.

(13) Hosszú távon a spike protein különösen azokat az embereket támadja meg, akiknek már meglévő állapotuk és betegségük van. Bármilyen egészségügyi betegségük vagy egészségi állapotuk is van, a rendkívül káros spike protein hatása jelentősen súlyosbíthatja azt, különösen további Covid oltások és emlékeztető oltások után. (Hasonlóképpen, minél több társbetegségben szenvednek a COVID-19 betegek, annál nagyobb a halálozási arány. Ez az oka annak, hogy a Plandémia kezdete óta olyan sok kórházi, idősotthoni, idősek otthonában, idősek otthonában és memória-gondozóban bekövetkezett halálesetről számoltak be).

(14) A Covid-vakcinákban prionok darabkái, HIV-fehérje, valamint grafén-oxid is van, tehát egyértelműen célzottan romboló tervezéssel készültek. Így az emberiség tömeges beoltása biztosítja az emberiség nagy részének elpusztítását olyan módon, hogy azt soha nem lehet visszavezetni a Covid "Killshot"-ra.

(15) Természetesen a grafén-oxid a bolygó elnéptelenítésére irányuló terv egy másik létfontosságú darabja, mivel előre láthatóan életveszélyes vérrögöket okoz. A vérrögök száma és súlyossága csak annál nagyobb lesz, minél több oltóanyagot kap az egyén; ezért az egész világ most látta a találóan "Clotshot"-nak nevezett "vérrögök" meglehetősen GRAFIKUS következményeit.

Az előző "Összefoglaló" szorosan követi és gyakran parafrazálja az alábbi kiváló videóban elhangzottakat:

Angol nyelvű videó


https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-covid-lopakodo-globalis-elneptelenedesi-terve-reszletesen-elmagyarazva

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése