Megölték Dr. Andreas Noack német vegyészt, mert felfedte az igazságot a fiolákban lévő grafén-hidroxidról?

Az alábbi videón a szén és a grafén-oxid és azok alkalmazásainak (állítólag) meggyilkolt német szakértőjének megállapításait láthatjuk.

Az a tény, hogy a GO nem nyilvános összetevője a Pfizer és társai által gyártott gusztustalan fioláknak, semmissé tesz minden szerződéses kötelezettséget. Valójában ez bűncselekménynek minősülő csalás (az injekciós üvegek "vakcinaként" való téves feltüntetése és a tartalom feltárásának elmulasztása - mulasztásos csalás).

Tegyük hozzá, amit Dr. Noack az előadása 9'23 percénél mond,

A spanyol orvos tanulmánya után hivatalos, hogy nanoméretű grafén(hidr)oxid van a vakcinában"

és azt látjuk, hogy egy másik grafénforma is van a jib-oltásban - grafén-hidroxid. Ez az, ami állítása szerint egy nagyon éles élű anyag, amely úgy viselkedik, mint egy nano méretű borotvapenge, és mérhetetlen károkat okoz az áldozatoknak.

A tét nagy a tét mindazok számára, akik a Jab-ot nyomják, legyen szó akár arról, hogy a halálos lövések egyik helyszínén jabberként tevékenykednek, akár a karszúrást támogató háziorvosként, akár a tanítványai tűszúrását bevezető iskolaigazgatóként, akár a kísérleti szérumot erőltető reklámügynökségként, akár a Divoc 91 hamis narratíváját erőltető politikusként, akár olyan bankárként, aki részt vesz abban a kísérletben, hogy a készpénz nélküli, Rothschildok által ellenőrzött központi bankok digitális valutáját ráerőltessék az ostromlott és elveszett lakosságra. Mindegyikük bűnrészes egy olyan tűhegyes népirtásban, amilyet az emberiség valószínűleg még soha nem látott.

A tét olyan nagy, hogy minden olyan egyén, aki rámutat a narratíva égbekiáltó tévedéseire és a fiolákban lévő halálos összetevőkre, veszélyt jelent a fent felsoroltak "biztonságára". Ha egy olyan tömegszekta tagja vagy, amely a félelemkeltés obszcén szintjét használja a "megfelelés" elérése érdekében, akkor olyan mélyen beleléptél a népirtás inkarnadin tengerébe, hogy már nem tudsz visszatérni a partra. Bármely neves személyiség, aki rávilágít a hazugságokra, amelyekre támaszkodtok, veszélyt jelent a kártyavárra, amelyben léteztek. Ezek a visszataszító szereplők fuldokolnak, nem pedig integetnek.

Dr. Andreas Noackot állítólag azért gyilkolták meg, mert felfedte a grafén-hidroxid hatását a gyilkos lövésben, nem sokkal azután, hogy ez a videó megjelent

A halálos vakcina gyakorlatilag egy halálos orosz rulett játék.

Szerkesztő: ez a Forbidden Knowledge oldalról származik, és további kontextust ad a fenti videóhoz:

2020. november 18-án a jól ismert német vegyészt és az EU egyik legjobb grafénszakértőjét, Dr. Andreas Noackot egy fegyveres rendőri egység letartóztatta a YouTube élő közvetítése közepén.

2021. november 26-án, alig néhány órával a grafén-oxidról és a grafén-hidroxidról szóló legújabb videójának közzététele után hirtelen meghalt.

Ebben a videóban elárulja, hogy Dr. Pablo Campra az Almeriai Egyetemről nemrég mikro-Raman spektroszkópiai vizsgálatot végzett a vaxxinon, és felfedezte, hogy a vaxxban kimutatott grafén nem grafén-oxid (GO), hanem grafén-hidroxid (GHO), ami egy rendkívül stabil molekula, amely nem bomlik le biológiailag, így gyakorlatilag örökre a szervezetben marad.

Ez nagyon rossz hír a vakcinát kapók számára, mert a grafén-hidroxid molekulákat úgy írja le, mint "a legélesebb elképzelhető tárgyakat, mert csak egy atomréteg vastagságúak... egy hatalmas molekula, amely rendkívül éles".

Más szóval, a vakcinában lévő grafén-hidroxid molekulák úgy viselkednek, mint a nanopengék, amelyek elvágják a recipiensek vénáinak hámbélését, ami szerinte a vérrögök és a mostanában oly sok élsportolónál megfigyelt hirtelen halálesetek oka.

Szerinte "orosz rulettről" van szó, amikor az intramuszkuláris injekciót beadó fecskendő véletlenül átszúrja a vénát, és a GHO bejut a véráramba, felszeletelve a szerencsétlen recipiensek érhámját. Folytatás itt.

Oltják a focistákat, ugye?

A néhai Dr. Noack elmagyarázza, hogy a nagyteljesítményű sportolók különösen érzékenyek a borotvapengére emlékeztető grafén-hidroxidra: a vérük gyorsabban pumpálja körbe a testüket a megerőltetés során, és így a GHO gyorsabban áramlik a főbb szerveikbe. Innen ered a szívinfarktusok számának növekedése a sportolók körében, amit jól példáz az a tény, hogy 3 profi labdarúgó 3 napon belül összeesett a pályán, ráadásul a labdarúgó Sergio Aguero 33 évesen visszavonult, miután szívrohamot kapott, miközben a Barcelonában játszott. A futballklubok akaratlan tulajdonosai lábon lőtték magukat azzal, hogy szentesítették a játékosaik koronaoltását. Az egykor gyönyörű játék a kapzsiság és a szarvasmarhák ostobaságának álarcosbáljává vált. Ötszörösére nőtt a Fifa játékosok szívhalála a pályán.

 

Így azóta, hogy 5 hónappal ezelőtt cikket írtam Christian Ericksen szívrohamáról, amelyet a dán válogatottban játszott, a labdarúgók halálozásának száma tovább emelkedett. A tűvel elkövetett gyilkosság nem annyira egy lyukas falat jelent, mint inkább a "coinciditus" hamis völgy narratívájának közelgő elárasztását, aminek következtében a megmagyarázhatatlan és "hirtelen halálesetek" hazugsága szó szerint összeomlik és elnyeli a kurválkodó MSM-et a saját hullafoltjaiban. Más szóval, az emberiség társadalmi mérnökei/leendő irányítói gyorsan elérik azt a pontot, amikor az eltussolás olyan hatékony lesz, mint egy szekta követőinek arcán a pelenka.

Milyen ironikus, hogy az Egyesült Királyság bűnöző kormányának legutóbbi értelmetlen "maszk" követelménye éppen most jön.

Gyorsan közeledünk az éjféli órához - ahhoz a ponthoz, amikor a népirtásra ébredők száma olyan hatalmas lesz, hogy a bűnöző állam apparátusa képtelen lesz megbirkózni vele, mivel egyszerűen túl sokan vannak, akik átlátnak a hazugságokon és a félelemkeltő lószaruk visszataszító szarságán. Az emberiség elleni háború olyan világossá és nyilvánvalóvá válik, mint Pinnochio orra, amikor hazudni kezd.

Az oroszlán megmozdult

Ezeken a földeken, Európa-, Észak-Amerikában és Ausztrálázsiában az emberek végre egyre nagyobb számban lázadnak fel leendő elnyomóik teljes körű zsarnoksága ellen.

Éppen ideje, de nem szokatlan a korszakra, amelyben élünk, amikor a tömeges agykontroll és a spirituális inverzió mindenütt ott van körülöttünk, mint a pariziták, akik megpróbálták átvenni az uralmat a gazdatest felett. A legnagyobb hiba, amit az arrogáns irányítók elkövetnek, hogy alábecsülik az emberek egyéni ellenálló képességét, szellemét és eredendő kreativitását.

A bűnöző brit kormány saját forrásaiból származó számadatok lesújtóak.

A népirtás puszta mértéke kezd feltárulni, és az elmebeteg szószólók semmit sem tehetnek ellene. Lehet, hogy megölnek egy Doktort egy kétségbeesett kísérletben, hogy elhallgattassák, de mint egy hidra, azonnal több másik fog felbukkanni helyette.

Rövid távon nehéz idők elé nézünk, mivel a szérumot kapó embereket a szérum aljas tartalma elpusztítja. Korábban már feltételeztem, hogy nagy számban lesznek árvák, akiknek a szülei meghaltak annak közvetlen következményeként, hogy beadták nekik a kísérleti és nyilvánvalóan veszélyes "injekciót", amely súlyosan veszélyezteti az egészségüket.

Ennek ellenére győzni fogunk. Ahogy a düh növekszik, ahogy a narratíva összeomlik, és ahogy a patkányok leugranak a hajóról, természetes, hogy emberek milliói keresik majd a kiutat vagy az elszakadást a kormányzati zsarnokság minden formájától.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/grafen-hidroxid-mint-borotvapengek-a-verben