Hírszerzési források lehallgattak egy Kínán belülről készült, borzalmas videokonferenciát (lenti videó), amelyen a Kínai Kommunista Párt (KKP) főnökei az Egyesült Államok jövőjéről beszélgetnek a vakcina terjesztése után: "Mindenki, aki bevette a vakcinát, halott" - mondják.

A lehallgatott videokonferencia kiszivárgott része azzal kezdődik, hogy a KKP főnöke, aki a videokonferenciát szervezte, azt mondja a többi KKP-s résztvevőnek: "Amit a KKP leginkább akar, az az, hogy az amerikai csapatokat beoltsák".

A beszélő így folytatja:

"Amint beoltják őket, az amerikai hadsereg összeomlik, és a KKP diadalmaskodni fog".

 

A beszélgetés azzal folytatódik, hogy az elsődleges beszélő azt mondja: "Miután az amerikai csapatokat beoltják, mondom nektek, a KKP vírus elleni oltás alapvetően a végéhez közeledik".

Majd így folytatja: "Amikor az amerikai elit társadalom, a félelem, a halálfélelem, a hit hiánya miatt, és mert ezek a gazember, alacsony szintű politikusok, opportunisták, akik a felelősség alól akartak kibújni; különösen, amikor a Wall Street, a hollywoodi hírességek, a Fehér Ház és a csapatok be vannak oltva, biztosíthatom önöket, hogy nem lesz oltási probléma".

Majd így folytatja: "Azoknak az embereknek, akik az oltást végrehajtják, hamarosan vége. Azok, akik a színfalak mögött erőltetik az oltást, valószínűleg elérték a céljaikat."

Aztán megdöbbentő módon ugyanebben a videóban, alább, beszélnek arról, hogy . AZ ELLENSZERRŐL?!?!?!?!?!??

"Az oltást többé nem fogják erőltetni, és az ELLENMÉRGET biztosan fel fogják ajánlani."

Ezen a ponton a videokonferencia egyik résztvevője megdöbbenve félbeszakítja és megkérdezi: "Az ellenszer fel fog bukkanni?" Egy másik pedig közbevág és megkérdezi: "Mire lesz az ellenszer?".

A videokonferencia főelőadója válaszol: "Nem az oltások által okozott károkat gyógyítja, hanem a vírus továbbadásának megakadályozását szolgálja, ahelyett, hogy az oltások ellenszere lenne".

Ezután közli a nyers tényeket: "Akiket beoltottak, azokat halálra ítélték. Az oltóanyagok ellenszere még mindig a KKP kezében van. Mivel a KKP azt akarja, hogy (önök) meghaljanak, hogyan ajánlanák fel az ellenszert önöknek, Lao Baixing of China?".

A kiszivárgott részlet itt hirtelen véget ér.

A kiszivárgott videót Jarome Bell tette közzé.

A republikánus Jarome Bell, Virginia második kongresszusi körzetében indul. Pénteken ezt tweetelte: "Ellenőrizzük mind az 50 államot. Tartóztassunk le minden érintettet. Állítsanak bíróság elé minden érintettet. Elítélni minden érintettet. Végezzenek ki minden érintettet. #MaricopaCountyFraud."

Bell, aki 27 évig szolgált a haditengerészetnél altisztként, konzervatív "Amerika az első" jelöltként indul a Virginia Beach területét magában foglaló külvárosi ingadozó körzetben, kampányának honlapja szerint. A körzetet jelenleg a demokrata Elaine Luria képviselte.

Bell a videót a Twitterre töltötte fel. Szó szerint perceken belül a Kínán belülről lehallgatott videokonferencia felfedése után Bell Twitter-fiókját végleg felfüggesztették.

A Twitteren belüli hírszerzési kapcsolat képes volt hozzáférni a fiókhoz a Twitteren belülről, és képernyőfelvételt készített a tweetről és a videóról, amit titokban elküldött nekünk.

Videó: https://www.bitchute.com/embed/dE6hNd6kjtLr/