2021. szeptember 1., szerda

A beoltottak azt hiszik, hogy útlevelet kaptak a szabadságba, de valójában a pokolba szóló jegyeket vásároltak.

Az oltóanyag-nyomók megpróbálják a világot oltottakra és oltatlanokra osztani azáltal, hogy megtagadják az oltatlanoktól a társadalomhoz való hozzáférést (az oltási útleveleken keresztül).

De sokkot kapnak... és egy csavart. Az igazi megosztottság, ami ki fog bontakozni, a károsodott oltott emberek és a sértetlen oltatlan emberek között lesz.

A károsodott oltott emberek:

  • Olyan kognitív károsodást szenvednek, amely a szellemi visszamaradottság felgyorsulásához hasonlóan alakul.

  • Szív- és érrendszeri károsodást szenvednek, ami megakadályozza őket abban, hogy olyan normális, hétköznapi feladatokat végezzenek, mint például egy zsák élelmiszert felcipelni egy lépcsőn.

  • Meddőségi és reproduktív károsodást szenvednek, ami miatt képtelenek lesznek a szaporodásra.

  • Olyan autoimmun károsodást szenvednek el, amely a jövőbeni keringő kórokozóknak való kitettség esetén az ADE és a hiperinflammáció rendkívüli kockázatához vezet.

A nem károsodott emberek ezzel szemben úgy tűnik, hogy "szuperképességekkel" rendelkeznek a normális, egészséges gondolkodásra és működésre való képességükben. Míg a társadalom beoltott fele szellemileg és fizikailag fogyatékos lesz, addig az oltatlan emberek meg fogják őrizni teljes képességeiket, valamint a gyermekvállalás és a társadalomban való részvétel képességét.

A beoltottak azt hiszik, hogy útlevelet kaptak a szabadságba, de valójában a pokolba szóló jegyeket vásároltak.

Az igazi irónia ebben az egészben az, hogy az oltott emberek azt hiszik, hogy az oltási útlevelek révén hozzáférést kapnak a világhoz, de életük hátralévő részét többnyire kórházakban, kanapékon, ágyakban vagy koporsókban fogják tölteni, mert a testük és az agyuk nem úgy fog működni, mint korábban. A vakcinák szedésével sokan ezek közül az emberek közül, akik azt képzelik, hogy felsőbbrendűek másoknál, valójában így fognak végezni:

  • Képtelenek lesznek sikeres terhességet elérni, vagy kihordani egy gyermeket.

  • Képtelenek részt venni olyan szabadtéri tevékenységekben, amelyek valódi megerőltetést igényelnek.

  • A kognitív funkciók elvesztése miatt képtelenek a fizikai munkán kívül más munkát végezni.

  • A megismerési képességek és a rövid távú memória csökkenése miatt képtelen a családdal és a barátokkal való értelmes társas kapcsolatokra.

(A jó hír az, hogy szerintem a táplálkozáshoz forduló emberek a korai oltásokból származó tüskés fehérjekárosodás nagy részét leküzdhetik, de abba kell hagyniuk az erősítő oltásokkal való mérgezést, különben semmi sem mentheti meg őket.)

Lényegében azok, akik az oltási útlevélre törekedve spike protein injekciókat szednek, valójában egy életre szóló oltási szenvedésre szerződnek. Amíg élnek, saját testük foglyai lesznek, ami nem biztos, hogy sokkal hosszabb lesz, ha továbbra is szedik a tüskés fehérje "emlékeztető injekciókat".

Ezeket az emlékeztető oltásokat természetesen sokkal könnyebb népszerűsíteni olyan embereknél, akiket az első két oltás már kognitívan károsított, és akik szenvednek a csökkent gondolkodásmódtól és az érzelmi instabilitástól. Ennek vagyunk most tanúi az oltott embereknél, amint vad szónoklatokban, amelyeket a TikTok-on és a YouTube-on lehet megtalálni, ordítoznak és elítélnek másokat.

Legyen ön is tanúja ennek az őrületnek:

Ha "szuperképességeket" akarsz a sérült, fogyatékos oltott tömegekhez képest, csak hívd segítségül a természetes immunitást, és győzd le a covidot az Isten adta immunrendszereddel. Nemsokára azok közé fogsz tartozni, akik öröklik a Földet, miközben a vakcinakárosultak visszahúzódnak otthonaikba, kórházaikba és koporsóikba, mindannyian áldozatai annak az öngyilkos téveszmének, amely azt képzeli, hogy a tüskés fehérje biofegyverek valahogy megvédik majd a világjárványtól.

Helyzetfrissítés, 2021. szeptember 1. - A vakcinázatlanok "szuperhatalommal" öröklik a Földet a vax által károsítotthoz képest

https://pokolafoldon.hu/pandemia/a-vilag-hamarosan-megoszlik-a-karositott-oltottak-es-a-sertetlen-szupereros-oltatlanok-kozott-akik-oroklik-majd-a-foldet

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése