A jelentések szerint az Egyesült Államokban a véradásra kerülő vér 70 százaléka Covid-oltott donoroktól származik.

Sok oltatlan amerikai visszautasítja a beoltott donoroktól származó vérátömlesztést, mert attól tartanak, hogy a Covid-19 vakcinát kapott személy vére valamilyen módon szennyezett.

Természetesen a mainstream média és néhány egészségügyi hírportál gyorsan megragadta az alkalmat, hogy ezeket az úgynevezett oltásellenzőket orvosi félretájékoztatás terjesztőinek bélyegezze. Azt mondják, hogy ezek az "oltásellenesek" azt hiszik, hogy az oltott személy vére mikrochipet vagy az emberi klónozáshoz szükséges összetevőket tartalmaz.

A Betegségellenőrzési és Megelőzési Központok (CDC) hivatalos statisztikái szerint az amerikaiak többsége ma már vélhetően be van oltva a Covid-19 ellen: az amerikai lakosság 60 százaléka, a felnőttek 72 százaléka legalább részben be van oltva. Ez azt jelenti, hogy az országban jelenleg rendelkezésre álló véradók többsége be van oltva.

Dr. Julie Katz Karp, a philadelphiai Thomas Jefferson Egyetemi Kórházak vérátömlesztési programjának igazgatója elmondta: "Határozottan tudunk olyan betegekről, akik visszautasították a beoltott donoroktól származó vérkészítményeket.

"Ha valamilyen okból kifolyólag nem akarnánk, hogy oltott emberek vért adjanak, akkor komoly gondban lennénk, nem igaz? Kérem, higgyenek nekünk, amikor azt mondjuk, hogy ez rendben van".

Az amerikai vérközpontok csak korlátozottan férnek hozzá olyan donorvérhez, amelyet nem érintett valamilyen módon a Covid-19. Katz becslése szerint a minták alapján a jelenleg adományozott vér akár 70 százaléka is oltott donoroktól származik.

Dr. Michael Busch, a Vitalant Kutatóintézet igazgatója szerint az Egyesült Államokban a jelenlegi donorok több mint 90 százaléka vagy megfertőződött a Covid-19 vírussal, vagy be van oltva ellene. Busch figyelemmel kísérte az amerikai vérkészletből származó vérminták antitestszintjét.

Jelenleg az Élelmiszer- és Gyógyszerügyi Hivatal (FDA) nem javasolja a véradók körében a Covid-19 rutinszerű szűrését. Általában nem ismert, hogy a légúti vírusok vérátömlesztéssel terjednének, és eddig nem jelentettek olyan esetet, hogy a SARS-CoV-2, a betegséget okozó vírus vérrel terjedt volna.

Emily Osment, az Amerikai Vöröskereszt szóvivője elmondta, hogy szervezete számtalan kérdést kapott olyan ügyfelektől, akik aggódtak, hogy a beoltott vér szennyezett, és képes lehet a Covid-19 vakcinából származó összetevők átvitelére. Válaszul a Vöröskereszt tisztviselői megnyugtatták az ügyfeleket, hogy a vakcina nem kering a vérben.

Jessa Merrill, a Vöröskereszt orvosbiológiai kommunikációért felelős igazgatója e-mailben azt mondta: "Míg az oltásra válaszul a stimulált immunrendszer által termelt antitestek a véráramban megtalálhatók, a tényleges oltóanyag-összetevők nem".

Az elmúlt hónapokban számos cenzor orvos szólalt fel azzal az aggodalommal kapcsolatban, hogy az oltott személyek fehérjemolekulákat juttathatnak át egy oltott személyről egy nem oltott személyre, és ezzel gyakorlatilag ugyanúgy megfertőzhetik a nem oltott személyt, mint ahogyan egy ember megfertőződhet egy vírussal.

Annak ellenére, hogy a mainstream média igyekezett gyorsan elhallgattatni minden olyan feltételezést, hogy a Covid-19 vakcinák kiürülhetnek, egy Pfizer-dokumentum megerősíteni látszik ezeket a félelmeket. Nők százai, esetleg ezrei számoltak be arról, hogy szabálytalan vérzést szenvedtek a Covid-19 oltóanyag egy adagjának beadását követően, mások pedig szomorúan számoltak be arról, hogy elvesztették meg nem született gyermeküket, vagy szabálytalan vérzést szenvedtek, miután teljesen beoltott személyek társaságában voltak.

A Pfizer "Egy 1/2/3 fázisú, placebo-kontrollált, randomizált, megfigyelő-vak, dóziskereső vizsgálat a SARS-CoV-2 RNS-vakcinajelöltek biztonságosságának, tolerálhatóságának, immunogenitásának és hatékonyságának értékelésére a Covid-19 ellen a Covid-19 ellen egészséges egyéneken" című dokumentumában van egy szakasz, amely az "mRNS-vakcina-kioldódás" lehetőségének szentelt, amelyben lehetséges, hogy azok, akik olyan személy közvetlen közelében tartózkodtak, akit beoltottak, mellékhatást szenvednek el.

A Pfizer ebben a dokumentumban megerősíti, hogy terhesség alatti expozíció előfordulhat, ha a terhes nő "környezeti hatásoknak" van kitéve a vakcinával szemben. Ez magában foglalja azt is, ha a terhes nő belégzés vagy bőrrel való érintkezés útján kerül kapcsolatba a vakcinával. A Pfizer lényegében elismeri, hogy lehetséges, hogy egy másik embert is kitesz a Covid-19 vakcinának, pusztán azáltal, hogy ugyanazt a levegőt lélegzi be, vagy megérinti annak a bőrét, akit beoltottak.

Ha lehetséges, hogy a beoltott egyének csak érintés és lehelet útján is átadják a vakcinát, akkor gondoljunk csak bele, milyen lehetséges következményei lehetnek annak, ha a be nem oltott egyének vért kapnak azoktól, akiket teljesen beoltottak.

Míg a CDC és más egészségügyi ügynökségek biztosították, hogy a Covid-19 vakcina az injekció beadásának helyén belül marad, és nem terjed a szervezetben, a Pfizer vakcináján Japánban végzett biológiai eloszlási tanulmány leleplezte ezt a hazugságot.

A tanulmány luciferáz enzimeket és radioizotópos markereket használt a Pfizer mRNS Lipid NanoParticles (LNP-k) eloszlásának nyomon követésére a szervezetben. A kutatók megállapították, hogy az mRNS LNP-k az egész testben eloszlanak, elérik az agyat, a lépet, a szívet, sőt a petefészkeket és a heréket is.

Az LNP-ket még a vérben és a plazmában is felfedezték, ahol az "átlagos teljes lipidkoncentráció (μg lipid-egyenérték / g (vagy ml)) (férfiak és nők együttesen)" 2 órán belül elérte a 8,90-et a plazmában, és az 5,40-et a teljes vérben.

 

Ez az egyértelmű bizonyíték, amelyről természetesen a mainstream média nem fog beszámolni, kérdéseket vet fel azzal kapcsolatban, hogy a vakcina milyen hatással lesz az egész szervezetre, mivel dokumentáltan szinte minden szerven keresztülhalad. Ezért érthető, hogy miért aggódik oly sok amerikai amiatt, hogy milyen hatása lesz az oltott vér beadásának, és nekünk, briteknek is osztoznunk kell ugyanezekben az aggodalmakban.

https://pokolafoldon.hu/pandemia/az-oltatlan-amerikaiak-visszautasitjak-a-veratomlesztest-az-oltott-donoroktol-a-tuskefeherje-felelmek-miatt