A PCR-tesztek nem működnek a covid19 aktív fertőzés diagnosztizálására.

Mindannyian ezt mondogatjuk, nem igaz, de úgy tűnik, nem vagyunk képesek felfogni, hogy ez mit jelent, mert annak ellenére, hogy tudjuk, hogy a PCR-tesztek nem működnek a fertőzés diagnosztizálására, továbbra is elfogadjuk az összes statisztikát, amely annak eredményeként keletkezik, hogy feltételezzük, hogy a PCR-tesztek diagnosztizálják a fertőzést.

Azt mondjuk - "0h hűha, a kovid-dózisszámok a zárlat ellenére emelkednek". Vagy: "Az emberek száma az elővigyázatossági intézkedések ellenére ugrásszerűen megnőtt a koviddózisos fertőzések száma ebben az otthonban". Vagy "nézd, a védőoltás nem működik, mert az emberek, akik megkapják, még mindig elkapják a kovászt".

Nem. Tévedés. Ezek nem "covid számok", hanem pozitív tesztek számai. Nem a gondozóotthonban élő emberek száma ugrott meg, hanem a pozitív tesztek száma. Azok az emberek, akik megkapják a védőoltást, nem "még mindig elkapják a covidot", hanem pozitívak.

És az ok, amiért ezek az "anomáliák" előfordulnak, az ok, amiért a vakcinázott emberek még mindig pozitívak lehetnek, stb. stb. ugyanaz az ok, amiért egy papaya is lehet pozitív - mert a PCR-tesztek nem működnek.

Ezt tudjuk, de folyton elfelejtjük. Szóval mondjuk el újra.

A PCR-tesztek nem működnek.

A PCR-tesztek. Nem működnek. NEM MŰKÖDNEK.

Mindannyian ismerjük a hamis pozitív eredmények veszélyét, ha túl sok ciklus lefuttatására kerül sor. Ezt még Fauci is elismeri.

Ha a teszteket 30 cikluson vagy annál több cikluson futtatja, az eredmények nagy valószínűséggel ócskák lesznek, és minden pozitív eredmény értelmetlen. És hihetetlen módon a legtöbb ilyen vizsgálatokat végző laboratórium pontosan ezt teszi - 30 vagy több, sőt akár 45 cikluson keresztül is végeznek vizsgálatokat.

De ez a jól ismert és fontos tény elrejti azt a még fontosabb tényt, hogy még akkor sem működnek, ha a teszteket megfelelően végzik - mivel nem arra tervezték őket, amire használják.

Nem diagnosztizálják a fertőzést, és nem mutatják ki az aktív fertőzést. Többnyire még csak nem is specifikusak a SARSCOV2-re. Csak azt vizsgálják, hogy van-e a szervezetében néhány véletlenszerű RNS-darabka, amelyet valaki úgy azonosított, hogy hasonlít bizonyos feltételezett vírus-RNS-típusokhoz.

Még ha a teszt valóban megtalálja is ezt a cuccot az Önben, és nem csak azért okádja ki ezt a hülyeséget, mert a ciklusküszöböt túl magasra állították, akkor szó szerint semmi sem mutatja, hogy ennek a szemétnek bármi köze lenne az Ön orrfolyásához, torokfájásához, tüdőgyulladásához vagy halálához. Lehet, de sokkal valószínűbb, hogy nincs.

Még csak nem is a (feltételezett) Sars-Cov-2 vírusból származó valódi vírus-RNS felhasználásával tervezték. "Szintetikus RNS-t" vagy "mesterséges forrásokat" használtak, mivel nem álltak rendelkezésre izolált minták a Sars-Cov-2-ből.

A CDC szerint a piacon lévő 59 különböző PCR-teszt teljesítményét nem lehet összehasonlítani... mert mind különböző "mesterséges mintákat" használtak az előállításukhoz.

Tehát a diagnózis vagy a járványtan szempontjából az információ, amit kapunk, alig jobb, mintha fognánk egy hatoldalú kockát, az egyik oldalát "pozitívnak", az öt oldalát pedig "negatívnak" jelölnénk, és elkezdenénk dobni.

Ha így nézzük, az oltás utáni "áttöréses fertőzések" vagy "ismétlődő fertőzések" vagy "zárlatos csúcsok" stb. rejtélye nem is olyan rejtélyes, nem igaz? Kiderült, hogy mindegyikre van egy egyszerű válasz.

Miért lehet a teszt pozitív, majd negatív, majd ugyanazon a napon ismét pozitív?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért fordulnak elő "áttöréses esetek"?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért fordulnak elő néha "tüskék" a lezárások során?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért lehet többször is "elkapni a covidot"?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért lehet "covid" tünetek nélkül?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért csak azokat "öli meg" a koviddózis, akik már valami másban haldokolnak?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért lehet pozitív a teszt, miután beoltottak?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért lehet egy darab gyümölcsben covid?

Mert a tesztek nem működnek.

Miért nem mutatja a teljes halálozás a valódi világjárvány jeleit?

Mert nincs is, mert a gyilkos baktérium egy illúzió, amelyet a tesztek hoznak létre - amelyek nem működnek.

Fogadjátok el ezt a tényt. Értelmezzétek ezt a tényt. Ne beszéljünk többé "esetekről", ne vegyük be azt az alapvető hazugságot, amely az összes többi hazugságot eladja.

A járvány ugyanolyan valóságos, mint a tesztek. És a tesztek nem működnek.

Ezt alapvetően még a hatalom is elismerte. Újra és újra.

Miért kezdett el a WHO figyelmeztetni a hamis pozitív eredményekre és a magas CT-értékekre, miután a vakcinákat "jóváhagyták"?

Mert tudják, hogy a tesztek nem működnek.

Miért teszteli a CDC az oltott embereket alacsonyabb CT-értékekkel, mint az oltatlanokat?

Mert tudják, hogy a tesztek nem működnek.

Miért mondják a beoltott embereknek, hogy "hagyják ki a rutinvizsgálatokat"?

Mert tudják, hogy a tesztek nem működnek.

Miért mondták az NHS-nek, hogy hagyja figyelmen kívül a "véletlenszerű covidot"?

Mert tudják, hogy a tesztek nem működnek.