Gondolkozz el egy kicsit. Ha mondjuk magas a vérnyomásod és elmész a körzeti dokihoz, mit csinál? Megvizsgál, megnézi a kartonodat, hogy mire vagy allergiás, milyen típusú gyógyszert nem alkalmazhat, stb. Ezután kiír egy vagy kétféle vérnyomáscsökkentőt. Pár hónap múlva kontrollon eldönti, hogy megfelelő gyógyszert alkalmazott, vagy sem. Ha nem, kipróbál egy másik kombót. Ez általában minden betegségnél így történik vagy hasonlóan.

NEM mondja azt, hogy kirakok az asztalra 10 féle vérnyomáscsökkentőt és válassz egyet, amelyik szimpatikus! Ilyent nem tehet. Szép is lenne ha így működne az egészségügy.

Válassz kényed-kedved szerint egy vakcinát, én meg mosom kezeimet, nem én adtam, TE választottad!

Most mit csinál a kormány? Ezt!

RÁD bízza a döntést, mivel akarod megfertőzni magad, melyik oltást akarod felvenni. Ez nonszensz!

Sőt, már a hírekben azt hallani, hogy nem szükséges mindkét oltásnak azonos gyártójának lennie, azaz keverd az oltásaidat.

Mi van?

Van vagy 5-6-féle oltóanyag, szinte mind más hatóanyaggal, vagy megoldással bír. Hogy lehet ilyent kijelenteni, hogy keverd össze őket, így is meg úgyis használ vagy árt? Ha nem halsz meg az egyiktől, meghalsz a másiktól?

 

Ez tényleg egy igazi orosz rulett, megpörgeted a tárat és vagy jót választasz vagy nem. Beindult a népirtás saját felelősségre, mivel előtte aláíratják veled, hogy mindezt SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE kapod/kérted.

Egy kísérleti vakcinát! Benne van a nevében: KÍSÉRLETI, azaz senki nem tudja milyen későbbi hatása lesz, milyen károkat okozhat és a legfontosabb, egyáltalán lesz e hatása? Több mutáció létezik már és ez a szám, az oltások miatt rohamosan nő. Melyik mutánsra lesz hatásos a ma beadott vakcina?

Arról nem beszélve, hogy járvány idején nem szabad oltani. Ez alapvető. Az influenza idején, mert volt valamikor egy olyan is, megelőzésképpen oltották a jelentkezőket, de a járvány kitörése előtt.

 

 

Összefoglalva:

Szabadon választott oltóanyag, amit kedvedre variálhatsz a "járvány" kellős közepén, mindezt a saját felelősségedre. Gratulálok, ezt jól kitalálták.

Lehet elgondolkozni rajta és nem vakon oltakozni.

Ja, és a nanoférges maszkokról még nem is beszéltünk. Valamelyik csak megöl. Ezt már eljátszották 100 éve a spanyol náthával, ahol ugyanez történt. Volt a vírus aztán a maszkok és még rájött az oltóanyag. Lett is vagy 50-80 millió halott. Ez hiányzik?

 

https://besthirdetes.hu/tudasfa/szabadon-valasztott-oltasok-sajat-felelossegre.html