Soha ne felejtsd el!

Nem a covid vagy szövődményes halál és betegség ölt meg ennyi amerikait a kórházakban, az idősek otthonában és az egész USA-ban a világjárvány idején; hatékony gyógyszeres kezelés szándékos visszatartása, valamint halálhozó és / vagy gyengítő protokollok, köztük covid lövések beadása volt az ok.

* GYÓGYSZER = A betegek szándékos meggyilkolása orvosi eszközökkel, beleértve a hatékony kezelések eltitkolását, a káros protokollok alkalmazását, a kórházakban elkövetett bűncselekmények és a COVID-19 oltásokként tévesen bemutatott halálos injekciók szisztematikus beadását.


Ami azt jelenti, hogy gyakorlatilag az egész orvosi szakma, amely rutinszerűen kiszolgálja Amerika egészségügy szükségleteit, megszegte a beteg orvoslásának legalapvetőbb törvényét - NE ÁRTS!

Ezek a gyáva orvosok nemcsak „nem ártottak”, hanem elmondhatatlan fájdalmat és szenvedést okoztak a gondozásukban lévő legkiszolgáltatottabb betegeknek.

Ezt a nemzeti szennyfoltot az orvosi szakma soha nem mossa le magáról. Hogyan lehet valaha megbocsátani, elfelejteni az ilyen „szándékos tömeggyilkosságokat, a tervezett népirtást és az emberiség elleni bűncselekményeket”?

Amit mindazok az orvosok tettek, akik teljes mértékben bűnösek az orvoslásban, elhallgattatták azt a nagyon kevés orvost és tudóst, akik bátran elmondták a COVID-19 sikeres kezelésének teljesen nyilvánvaló igazságát. Például: A román tüdőorvos megfogalmazza a betegek 100% -át gyógyító Covid protokollt .

Sokkal fontosabb, hogy az a számtalan népirtó orvos, akik minden veszélyeztetett és halálos Covid-injekcióval rohannak és bökdösnek, jobban odafigyelhetnének azokra az orvosokra, akik írnak és őszintén beszélnek a nem tesztelt felvételekről.


HOSSZAN felsorolják azokat az orvosokat, akik világosan megmagyarázzák, hogy a Covid oltások miért nem biztonságosak vagy hatékonyak, és miért károsak az egészségre.


Ezt a teljesen elkerülhető tragédiát könnyen meg lehetett volna előzni, ha Amerika orvosai kiállnának Dr. Anthony Fauci ellen, aki a folyamatban lévő népirtás egyik elsődleges vezetője.

De ehelyett ezek a gerinctelen gyávák mentek a pénzügyi ösztönzések felé, amelyeket azért kaptak, hogy alapvetően nagymértékben megöljék és / vagy megsebesítsék az embereket. Vagy úgy döntöttek, hogy meggyilkolják a pácienseiket, hogy elkerüljék kórházuk, orvoscsoportjuk vagy szakmai egyesületük általi kigolyózást. Lásd: Az orvos széles körben lefújja a Covid vesztegetési rendszert

Más szavakkal, ezek a „lelkiismeret nélküli orvosok” inkább népirtást követnek el, mintsem hogy a legbiztonságosabb és leggyorsabb módon gyógyítsák meg betegeiket. AZTA!


Szándékosan mozgatják e kórházakba az idős COVID-19 betegeket, hogy lélegeztetőgépekkel és / vagy más veszélyes protokollokkal megöljék őket ?! e kórházakba az idős COVID-19 betegeket, hogy lélegeztetőgépekkel és / vagy más veszélyes protokollokkal megöljék őket ?!


Ha az orvosok kritikus tömege az Egyesült Államokban követte volna a borzasztó tényeket és az átlátszó igazságokat, akkor gyorsan létrehozhattak volna egy blokkot, amely könnyen szembeszállhatott volna az amerikai Dr. Josef Mengele - Dr. Fauci-val.

Mellesleg, ez az igaz megközelítés még mindig megtehető, és nagy hatással lenne, ha az 5o államban a dokiknak igazat kellene beszélniük a hatalom felé, úgy mint még soha. Ha Ön orvos, aki ezt olvassa, kérjük, adja át ezt a linket minden orvostársának lóhalálban; ennek a Köztársaságnak a folytonossága nagyban függ tőle.

Az egész amerikai orvosi létesítmény bűnös a szándékos tömeggyilkosság, a tervezett népirtás és az emberiség elleni bűncselekmények miatt!

Következtetés

Korruptokratákat, mint az ilyen Dr. Anthony Faucit, felelősségre kell vonni a tömeggyilkosságért, amelyet összeesküvésként hoztak létre e teljesen művi plandémia és átfogó bűnügy leple alatt, olyan kísérletekkel, amelyeket világszerte televíziókban sugároznak minden más kísértésbe esett orvosi szakember számára, akik megsértik a hippokratészi esküt.


Nürnbergi kódex : Bármely kormány vagy szervezet jogellenes arra, hogy bárkit beleegyezése nélkül kényszerítsen biológiai kísérletre (videó)

https://besthirdetes.hu/tudasfa/hogyan-gyilkoltak-meg-modszeresen-a-korhazak-es-orvosok-a-covid-betegeket.html