Most már hivatalos.

Augusztus 24-én, szerdán az Új Normális Németország Bundestagja jóváhagyta a kormány által az úgynevezett "fertőzésvédelmi törvény" (azaz az Új Normális Németország új felhatalmazó törvénye) legújabb módosítását, amely engedélyezi a "be nem oltottak" (azaz a "be nem oltottak") további üldözését, az Új Normális Németország új hivatalos Untermenschen), az orvosi kinézetű maszkok (azaz az Új Normális Birodalom ideológiai megfelelési szimbóluma világszerte) kötelező viselését, az Új Normális (azaz Németország új hivatalos ideológiája) elleni tiltakozások betiltását, valamint különféle egyéb "szükségintézkedéseket".

Ezek a "szükségintézkedések" állítólag arra szolgálnak, hogy megvédjék a német népet egy olyan "egészségügyi fenyegetéstől", amely

  • a) nem létezik;

  • b) amelyet Európa és a világ többi országának túlnyomó többsége végre elismerte, hogy nem létezik;

  • c) amely eleve nem is létezett; és

  • d) amelynek létezése mellett még a legfanatikusabb Covidian-kultisták sem tudnak úgy tenni, mintha nem tudnának hihető érveket felsorakoztatni anélkül, hogy ne tűnnének súlyosan kognitívan sérült embereknek.

Például Karl Lauterbach (aki valamiért még mindig Németország hivatalos egészségügyi minisztere, annak ellenére, hogy már több mint két éve hazudik a nyilvánosságnak, és úgy szítja az "oltatlanok" elleni gyűlöletet, mint Joseph Goebbels újraélesztett holtteste, napi rendszerességgel) elmagyarázta, hogy Németország miért hajtja végre a teljes lakosság kényszerítő "beoltásának" tervét, újra és újra.

Lauterbach szerint a "vakcinák" hatására a "többszörösen beoltott" személyeknél gyorsabban jelentkeznek annak a betegségnek a tünetei, amellyel a többszöri "oltás" célja az volt, hogy megakadályozza, hogy megfertőződjenek, mint a "be nem oltottak", ezért otthon maradnak, és így segítenek "korlátozni a világjárványt", míg a "be nem oltottak", " mivel "tünetmentesek", figyelmetlenül járkálnak és fertőzik a "beoltottakat", amit nem tennének, ha "többszörös oltást" kaptak volna, mivel otthon lennének, és szenvednének az influenzaszerű tünetektől, amelyektől a "védőoltások" megvédik őket, de amelyek valójában gyorsabb szenvedést okoztak nekik.

 

 

Oké, ezen a ponton valószínűleg azt kérdezitek, hogy "miért nem követelte a német nép ennek a nyilvánvalóan zavart bohócnak a hivatalából való eltávolítását?".

Nos, sajnos a probléma nem csak Karl Lauterbach. Hanem Olaf Scholz, Németország kancellárja, Marco Buschmann igazságügy-miniszter és az Új Normális Németország kormányának többi tagja, valamint a német nép túlnyomó többsége is, akik a jelek szerint hajlandóak úgy viselkedni, mintha a világ többi része nem is létezne, és a sarkukat csattogtatva, esztelenül követni a parancsokat, legyenek azok bármilyen abszurdak is.

Ha például az Új Normális Németországba repülsz egy másik országból, ahol a valóság uralkodik, abban a pillanatban, amikor a géped belép a német légtérbe, orvosi maszkot kell felvenned, és nem is akármilyen orvosi maszkot, hanem az EN 149 szabvány által meghatározott FFP2 szűrőmaszkot, amely bizonyítottan megvéd a BA-tól.5 SARS CoV-2 variáns Omicron variánsának (azaz az eredeti Covid-19 variánsnak) a "szíriai aranyhörcsög modell" által a New Normal német hatóságok szerint**.

Természetesen ez a Szűrő Arcdarab megbízás nem vonatkozik a kormánytisztviselőkre és szócsöveikre a német médiában, akiknek egy egész repülőgépnyi csoportja épp most repült el az Új Normális Németországból az Új Normális Kanadába és vissza a kirívó maszktalanság állapotában.

 

 

 

És ez csak egy a számos példa közül arra a fasiszta szellemre, amely eluralkodott abban az országban, ahová majdnem pontosan 18 évvel ezelőtt önként emigráltam, és amelyet ma már nem ismerek fel. Itt van még egy, amitől felfordul a gyomrod. Ez egy videoklip, amelyen egy Deutsche Bahn Gestapo tiszt (egy újonnan létrehozott hivatalos pozíció, amelyet korábban "vonatvezetőnek" hívtak) parancsokat ugat egy maszk nélküli nőnek, újra és újra, mint egy Spielberg-filmben, majd végül fizikailag bántalmazza a nőt

Azt hiszem, ennyi elég is lesz az Új Normális Németországban uralkodó légkör példáinak felsorolásához.

 

 

Nos, akár hiszik, akár nem, én az elmúlt két és fél évben megpróbáltam a német népnek (azaz népként) hitelt adni. Persze, időnként hasonlítottam a viselkedésüket a német nép viselkedéséhez a gusztustalan (azaz, náci) múltjához, és az új normális Németország fejlődését a náci Németország korai időszakához hasonlítottam ...

OK, nem is kevés alkalommal, de hangsúlyoztam, hogy ennek a zavaróan fasiszta, esztelen, rendkövető viselkedésnek semmi köze a német karakterhez önmagában, mert láttunk már ugyanilyen zavaróan fasiszta, esztelen, rendkövető viselkedést kitörni a világ minden országában, de ezen a ponton, ha a német nép továbbra is zavaróan fasiszta módon viselkedik, ésszel felháborítóan értelmetlen, rendet követő módon, miközben az emberek a világ többi részén úgy élik mindennapi életüket, hogy nem kell felmutatniuk az "oltási papírjaikat" valami bunkónak ahhoz, hogy bemehessenek egy kávézóba és kapjanak egy kurva csésze kávét, és egyébként többé-kevésbé maszk nélküli, poszt-masszus-hisztérikusan-paranoid állapotban léteznek.... ha a németek hajlandóak ezt továbbra is (i. e., a fent említett esztelenül fasiszta, tekintélyimádó, ijesztgető módon viselkedni, és a világ nevetség tárgyává tenni magukat), akkor én már nem leszek olyan kedves. Le fogom nevezni őket néhány becsmérlő névvel. Megkérdőjelezem a jellemüket, mint népet. Nyilvánosan találgatni fogok, hogy mi a fasz bajuk van.

Remélem és imádkozom, hogy ne kelljen ezt tennem. Van még egy hónapunk az új "korlátozások" életbe lépése előtt. Ami bőven elég idő a német népnek, hogy felkeljen és véget vessen ennek az egésznek. Német barátaim biztosítottak arról, hogy a német nép nem fogja ezt megtenni, de mit mondhatnék? Reménytelen optimista vagyok.

Mindenesetre, majd tájékoztatom Önöket ... hacsak persze nem tartóztatnak le "a demokratikus állam delegitimálásáért" vagy "a holokauszt relativizálásáért", vagy bármi másért.

Addig is, élvezzék a nyár végét, és ne aggódjanak túlságosan amiatt, hogy mi történik itt az Új Normális Németországban, vagy az Új Normális Kanadában, vagy az Új Normális Washington DC-ben, vagy bárhol máshol. Most már többnyire mindennek vége, ugye, ennek az egész Új Normális rémálomnak? Soha, de soha többé nem tennének ilyet... bárhol is élsz, igaz?

CJ Hopkins

* Oké, feltételezem, hogy a címre kíváncsiak vagytok. A Geist "szellemet" (vagy "elmét" vagy "értelmet") jelent, mint a "Zeitgeist" (azaz "a korszellem"), amit azért tudsz, mert átvettük az angol nyelvbe. A Geisterfahrer egyike azoknak a lényegében lefordíthatatlan német szavaknak. Alapvetően azt jelenti, hogy valaki rossz irányba vezet, azaz a forgalommal ellentétes irányba, ellentétes irányba, mint mindenki más, de inkább átvitt, mint szó szerinti értelemben.** ARANYSZÍN HAMSTER MODELL EREDMÉNYEI: "Az expozíciónak kitett naiv hörcsögök 66,7%-ánál (10/15) nem érintkező átvitelt találtak. A sebészi maszk felosztása a kihívott index- vagy naiv hörcsögöknél szignifikánsan 25%-ra (6/24, P = .018) csökkentette a transzmissziót. A sebészi maszk felosztása a fertőzött index hörcsögök esetében szignifikánsan csökkentette a transzmissziót a kitett naiv hörcsögök mindössze 16,7%-ára (2/12, P = .019). A kihívott hörcsögök súlyos manifesztációival ellentétben a fertőzött naiv hörcsögöknél alacsonyabb klinikai pontszámok, enyhébb szövettani elváltozások és alacsonyabb vírusnukleokapszid antigén expresszió volt tapasztalható a légúti szövetekben.". (Komolyan, ez abból a tényleges tanulmányból származik, amelyet az újnáci Egészségügyi Minisztérium a maszkok hatékonyságának bizonyítékaként idézett.)

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/uj-nemet-normal-geisterfahrer-geistje