Amint arról a Breitbart beszámolt, Gérald Darmanin francia belügyminiszter 3000 "zöld rendőrt" vesz fel, akik a "zölddel kapcsolatos bűncselekményeket" megszegők után mennek, hogy megvédjék az országot az állítólag az ember okozta klímaváltozás okozta katasztrófáktól.

A Le Journal du Dimanche című lapnak adott interjújában Darmanin úgy fogalmazott: "Ezzel szemben javítanunk kell az igazságügyi nyomozati munkát.". "Ezért úgy döntöttünk, hogy tömegesen megerősítjük a környezetkárosítás elleni küzdelem központi hivatalának erőforrásait, és 3000 "zöld rendőrségi" álláshelyet indítunk".

A klímavédelmi rendőrség "forradalom lesz" - folytatta.

A bejelentés azután történt, hogy Janez Lenarcic, az EU válságkezelési cárja egy egész Európára kiterjedő "polgári védelmi erő" gyors létrehozására szólított fel, amely az egész EU-ban érvényre juttatná az éghajlatvédelmi törvényeket.

Hogy egy ilyen erő mit jelentene a tagállamok szuverenitására nézve, aligha kell említeni, és a nemzetközi rendőrség létrehozására irányuló felhívást heves kritikák érték.

"Még több hatalmat adni ezeknek a felelőtlen és elszámoltathatatlan bürokratáknak egyszerűen felelőtlenség lenne" - mondta Cristian Terhes európai parlamenti képviselő.

"Amire Európának szüksége van, az a nemzeti és szuverén demokrácia újjászületése, ahol a kreativitás és a hatalom a helyi embereké, nem pedig az egyméretű bürokratikus ellenőrzés a brüsszeli központból."

Természetesen nem Európa az egyetlen hely, ahol olyan rendőrséget terveznek létrehozni, amely kifejezetten az éghajlatváltozással kapcsolatos bűncselekményekkel foglalkozik. Kanada is beszállt az akcióba.

 

 

A The Counter Signal beszámolója szerint úgy tűnik, hogy a kanadai Környezetvédelmi és Éghajlatváltozási Minisztérium (ECCC) jelenleg egy olyan épületen dolgozik, ahol ilyen rendőrök kapnának helyet.

És ha ez nem lenne elég bizonyíték, az ECCC az Indeed.com-on hirdetést adott fel "Enforcement Officer - Environmental (pollution) enforcement" (környezetvédelmi (szennyezés) végrehajtó) pozícióra.

A hirdetés szerint,

"A kanadai Környezetvédelmi és Éghajlatváltozási Hivatal Végrehajtási Osztálya biztosítja, hogy a szervezetek és magánszemélyek tiszteletben tartsák a Környezetvédelmi és Éghajlatváltozási Hivatal által kezelt törvényeket, amelyek védik a természeti környezetet, annak biológiai sokféleségét és a kanadaiak egészségét".

A feladatok közé tartozik "a szövetségi környezetvédelmi törvények betartását biztosító ellenőrzések lefolytatása", valamint "a szövetségi környezetvédelmi törvények állítólagos megsértésével kapcsolatos vizsgálatok lefolytatása, beleértve a tanúk vagy vádlottak vallomásainak felvételét, a házkutatási parancsok előkészítését és végrehajtását, a bizonyítékok felülvizsgálatát és értékelését, valamint a bírósági beadványok elkészítését".

A tisztviselőknek továbbá egyenruhát kell majd viselniük, és biztonsági felszereléseket kell viselniük, beleértve a testpáncélt, a bilincseket, a gumibotokat, sőt, a tiltott fegyvereket is.

A francia klímavédelmi tisztek valószínűleg hasonlóan lesznek felszerelve.

 

https://www.pokolafoldon.hu/great-reset/franciaorszag-elinditja-az-eghajlatvaltozasi-rendorseget