Egy olyan vállalat képe rajzolódik ki, amely másokkal összejátszva a Földön található összes genetikai anyag teljes átvételére törekszik, beleértve az önökét is.

Az FDA és a Pfizer akár 75 évig is titokban akarta tartani a vakcinakísérletek eredményeit. Most már tudjuk, miért. Van néhány egészen komoly anomália, amelyek válaszokért könyörögnek.

Az egyik ilyen példa az a tény, hogy a New England Journal of Medicine (NEJM) című orvosi folyóiratban (New England Journal of Medicine) megjelent úttörő oltóanyagról szóló tanulmány vezető szerzője, bizonyos Dr. Fernando Polack történetesen az egyetlen olyan argentínai kutatóhely vezetője volt, amely állítólag mindössze három hét alatt 4501 beteget tudott toborozni!

Lehetséges ez egyáltalán egy teljes csapattal és egy nagy szerződéses kutatási szervezet (CRO) támogatásával? Ez nem kis teljesítmény, és ezt ki kell vizsgálni, és válaszokat kell adni rá.

Nagyobb átláthatóság nélkül egyesek azon tűnődhetnek, hogy talán csalásról van szó, vagy hogy a betegnyilvántartások talán hanyagok voltak, mert a felvételi ütem túl gyors volt. Ettől függetlenül, ilyen kérdéseknek soha nem szabadna a tájkép részét képezniük, különösen akkor nem, ha egy vadonatúj orvosi beavatkozási platformról (mRNS) van szó, amelyet a továbbképzés és/vagy a foglalkoztatás feltételeként írtak elő.

Miért harcoltak azért, hogy ezeket a feljegyzéseket ténylegesen lezárják? Miért nem volt a teljes és nyílt átláthatóság az egész tömeges oltási program sarokköve az első helyen?

Az átláthatóság ilyen megdöbbentő hiánya és a nyilvántartások elrejtése... Ez. Kellene. Soha. Legyen. A. Case.

Különben nincs lehetőség a tájékozott beleegyezésre.

 

 

A dokumentum közzétételében nyilvánvalóvá tett egyik legfontosabb kérdés a dózismérési vizsgálatokra (vagy azok hiányára) vonatkozott.

Az egyértelműség kedvéért: a dózisméréses vizsgálat az, ami először történik, még a nagyobb klinikai vizsgálat előtt, amelynek célja a vakcina hatékonyságának meghatározása. Mielőtt valamit beadnánk egy csomó önkéntesnek, meg kell állapítanunk, hogy mennyit kell beadnunk. Ezt úgy teszik, hogy különböző dózisokat adnak, általában alacsony, közepes és magas dózisokat, majd mérik a hatásokat. Ebben az esetben arra voltak kíváncsiak, hogy egy adott adag mekkora antitestválaszt vált ki. Azt gondolná az ember, hogy ez létfontosságú információ, amit jól kell tudni. Elképzelhető, hogy széles dózistartományokat adnának több száz embernek minden egyes dózistartományban.

De amikor beleástam magam a 80 000 klinikai vizsgálatról szóló újabb adagba, felfedeztem, hogy az egyetlen olyan feljegyzés (eddig), amely az antitestszintek mérését mutatja a dózistartományban végzett vizsgálatokban, három dolgot mutatott:

A 18-55 és a 65-85 éves korosztályban vizsgált emberek száma mindössze 12 fő volt.

Úgy tűnik, hogy az 55-65 éves korosztály immunogén válaszának vizsgálata nélkül maradt egy rés.

Egyértelmű bizonyíték volt arra, hogy az antitestszintek a betegek között óriási (10x) eltéréseket mutattak, és minden beteg esetében jelentősen csökkentek a második adagot követő egy hónap elteltével. Ez azt jelenti, hogy minden hatóság és a Pfizer számára 100%-ban nyilvánvalónak kellett volna lennie, hogy az oltások nem fognak olyan sokáig tartani, és hamarosan szükség lesz az emlékeztető oltásokra.
Mindez együttesen azt jelenti, hogy Fauci folyamatos ragaszkodása ahhoz, hogy az oltások beadatásának indoka az volt, hogy "elérjük a csordaimmunitást, hogy visszatérhessünk az életünkhöz", teljesen tudománytalan és bizonyíthatóan és köztudottan hamis volt.

Őszintén remélem, hogy több száz, még nyilvánosságra hozandó feljegyzés van, amelyek sok-sok további antitestszint-vizsgálatot mutatnak, mert különben azt kell hinnünk, hogy több százmillió, különböző méretű, korú, fajú és komorbiditási szintű ember kapott 30 mikrogrammos adagot mindössze 12 adatpont alapján.

Ismétlem, nem meglepő, hogy az FDA 75 éven keresztül titokban akarta tartani ezeket a sokkoló eredményeket. Az adatok minden lehetséges tudományos, etikai és közegészségügyi szempontból rendkívül kínosak.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/a-pfizer-dokumentumok-mit-tervez-valojaban-a-pfizer