AZ EMBERISÉG ELLENI HÁBORÚ FRONTVONALÁBÓL

Mai kiemelt cikkünkben örömmel osztjuk meg a Vaccine News alábbi írását. Miközben a kormányok megpróbálják felhasználni az Oroszország által Ukrajna ellen elkövetett, kényelmesen időzített támadást arra, hogy egy új hisztériát építsenek ki, hogy elnyomják a korábbi hisztériát, abban a reményben, hogy megmenekülnek az igazságszolgáltatás elől a saját népük ellen elkövetett bűnök miatt.

Természetesen a tömeges mérgezéses eseményre utalunk, amelyet a kísérleti, csapdával ellátott ál-oltásokon keresztül terveztek meg. Létfontosságú, hogy ne feledkezzünk meg az itthon zajló atrocitásról.

A COVID ellen teljes mértékben beoltott emberek milliói szenvednek most kínzó betegségektől.

03/15/2022 / Írta: Ethan Huff

Egy blogger, aki magát "Egy középnyugati orvosnak" nevezi, figyelmeztetést adott ki, hogy a Wuhan koronavírus (COVID-19) "vakcina" mellékhatásai sokkal jelentősebbek, mint azt sokan gondolnák.

 

 

Potenciálisan "teljesen beoltott" emberek milliói szenvednek most egy sor oltás okozta betegségben, amelyek gyógyíthatóak vagy nem gyógyíthatóak. És a sajnálatos valóság számukra az, hogy valószínűleg soha nem fogják megtalálni a szükséges válaszokat vagy megoldásokat.

"Igyekeztem nagyon semleges nyelvezetet használni az események leírására, de ezt a folyamatot nagyon nehéz volt végignéznem" - írta az orvos, utalva arra a sok történetre, amelyek az oltáskárosultaktól érkeznek.

"Sok ember, akit ismerek és végigkísértem ezen a folyamaton, hozzáfér a sérülések enyhítésének lehetőségeihez, ami a legtöbb embernek nem adatik meg. Végigolvastam különböző támogató csoportokat, és általában azt tapasztaltam, hogy az ő tapasztalataik jellemzően rosszabbak, mint amit itt leírok, mivel ők nincsenek abban a kiváltságos helyzetben, hogy hozzáférjenek a károsodás enyhítésének módjához."

Kezdetben úgy vélték, hogy a súlyosabb mellékhatások legalábbis minimálisak lesznek. Azt mondták, hogy az embereknek csak egy elenyésző töredéke fogja egyáltalán észrevenni, hogy beadta az injekciót, mert az egészsége teljesen rendben lesz. Ez hamisnak bizonyult.

"Amint a vakcinát a nagyközönség számára forgalomba hozták, a vártnál sokkal nagyobb arányban jelentek meg a betegek különböző akut autoimmun és neurológiai (általam a "mérsékelt" kategóriába sorolt) állapotok miatt közvetlenül az oltást követően" - írta az orvos.

"Minden egyes alkalommal elmondták nekem, hogy a többi orvos, akit felkerestek, vagy ragaszkodott ahhoz, hogy a reakció vagy nem függött össze az oltással, vagy az, hogy a reakciót megkapták, egy nagyon jó jel, mert ha végül COVID-ot kaptak volna, a mellékhatás sokkal, de sokkal rosszabb lett volna. Nem sokkal később aztán barátok kezdtek el megkeresni, akik arról érdeklődtek, hogy a vakcina okozhat-e halálos szívrohamot vagy agyvérzést, amire nem számítottam."

 

 

 

A COVID injekciók "nagyon furcsa hatásokat" okoznak, amelyeknek az orvosok "nem tudják megmagyarázni a mechanizmusát".
Ahogy a "biztonságos és hatékony" injekciókat övező hivatalos narratíva egyre inkább összeomlott, az orvos elkezdett adatokat gyűjteni, hogy összehasonlítsa, mi történik valójában a való életben azzal, amit a vállalatok által irányított média és a kormány állít.

"Az elsődleges okom minderre az, hogy mindenki szereti azt mondani, hogy 'a vakcinákra adott súlyos reakciók 1/1.000.000" - teszi hozzá az orvos. "Az én logikám az volt, hogy egyáltalán nem létezik, hogy 1.000.000 embert egy fokon keresztül ismerek".

"Az én becslésem szerint 50.000-100.000 embert ismerek egy fokon keresztül, tehát abszolút maximum az esetek 10 százalékáról hallok (valószínűleg kevesebbről) ezen a mintán belül, tehát ha legalább 10 súlyos károsodással járó eset van ezen a mintán belül, az egy nagy vörös zászló.""

 

 

 

Az orvos által megfigyelt halálos mellékhatások között szerepelnek:

- Szélütés, valószínűsíthető agyvérzés és vérrögök.
- Vérzések
- Szívbetegségek
- Hirtelen halál (ismeretlen okból)
- Anafilaxia és allergia
- Egyéb neurológiai állapotok
- Pszichiátriai állapotok
- Autoimmun betegségek és krónikus fáradtság
- Immunszuppresszió és rák
- Menstruációs zavarok és vetélések
- Születési rendellenességek

Vannak más "nagyon furcsa hatások" is - jegyezte meg továbbá az orvos -, amelyeknek "nem tudom megmagyarázni a mechanizmusát". Ez talán annak köszönhető, hogy a hírvivő RNS (mRNS) technológiát még soha nem alkalmazták embereken, így az általa okozott károk újak az orvostudományban dolgozók számára.

https://www.pokolafoldon.hu/pandemia/tomeges-mergezesi-esemeny-frissites