Ezt tényleg nem tudnád kitalálni, ugye?

Olyan hülyének kell lenni, mint egy BBC alkalmazott, hogy ne jöjjön rá, hogy az amerikai összeesküvők manipuláltak egy háborút Oroszország és Ukrajna között.

Miért hibáztatom az összeesküvőket?

Nos, amikor a NATO egy rakétabázist telepített mindössze 100 mérföldre az orosz határtól, tudniuk kellett, hogy ezzel az orosz medvébe szúrnak. Senki nem gondolt arra, hogy `Kuba'?

És hogy biztos legyen egy tisztességes háború, Biden rakétákkal látta el Ukrajnát, hogy lőjék az oroszokra.

Így most, a gyártott háború közvetlen következményeként, mindenhol élelmiszerhiány van. És egyre rosszabb lesz. Ezt mindenki tudja.

Ezért a brit gazdák több millió fontot kapnak, hogy "elvadítsák" a mezőgazdasági földjeiket.

Mit is jelent pontosan az, hogy "vadosítás"?

 

 

Azt jelenti, hogy a gazdáknak több millió fontot fizetnek azért, hogy ne termeljenek élelmiszert, hanem hagyják, hogy a jó mezőgazdasági területek tele legyenek gyomokkal; csalánnal, szederrel, szederrel és parlagfűvel benőttek.

A gazda pedig otthon ül és nézi a tévét.

A kormány hatalmas csekkeket küld neki a semmittevésért.

(Igazából, hogy pontosak legyünk, már nem sok igazi gazda van. A legtöbb farm ma már befektetési bankárok és fedezeti alapkezelők tulajdonában van, akik, amikor nem azért kapnak pénzt, hogy hagyják, hogy a földjeiket benőtte a gaz, szélmalmokkal és napelemekkel töltik fel azokat.)

Tudja, hogy a kormány hogyan tervezi kezelni az élelmiszerhiányt?

Génszerkesztéssel, hogy növeljék a terméshozamot azon a néhány farmon, ahol még termelnek élelmiszert.

Az élelmiszer-ellátásunk géntechnológiával történő módosítása.

Ezt tervezik: Frankenstein szörnyeteg ételek.

Talán észrevették, hogy üzemanyaghiány is van.

Ezért van az, hogy a benzin, a gázolaj és a gáz ára az egekbe szökött - és egyre csak emelkedik.

Tehát a nagy olajcégek több olajra vadásznak, hogy pótolják az orosz üzemanyagot, amit nem vehetünk meg?

Nem, természetesen nem.

 

 

Az őrült zöldek és az őrült szemű klímaváltozás-kultisták (akik azt hiszik, hogy a világ egyre melegebb vagy hidegebb lesz, és hogy a Big Ben egy hét múlva kedden víz alá kerül) nyomást gyakorolnak a politikusokra és a bankárokra, hogy megakadályozzák az olajcégeket abban, hogy még több olaj után fúrjanak. Ehelyett az olajtársaságok kis szélmalmokat állítanak fel, amelyek kétségtelenül le fognak dőlni, ha szeles idő lesz.

És persze ott van még a háború.

A világon mindenki elborzad azon, ami Ukrajnában történik, mert hirtelen minden politikus utálja a háborút, igaz?

Nem egészen.

Nézzenek körül a világ többi részén.

A szaúdiak még több támogatást akarnak a jemeni háborúba való beavatkozásukhoz, és valószínűleg meg is fogják kapni, mert az a háború politikailag elfogadható, mert, nos, egyszerűen csak az, és nem hasznos úgy, ahogy az orosz-ukrán háború segít minket a Nagy Újraindítás felé terelni.

És mivel most már nyilvánvalóan sokkal több háború lesz, az összeesküvők ragaszkodnak ahhoz, hogy többet költsünk a védelemre.

Jelenleg az Egyesült Királyság 2%-ot költ a védelemre. A terv az, hogy ezt 5%-ra emeljük, mint a hidegháború idején. A lövedékeket és tankokat gyártó milliárdosok milliárdokat fognak keresni. Természetesen, ha több milliárdot költünk a védelemre, akkor nem lesz pénz az egészségügyre vagy az oktatásra. De ez a terv, nem igaz?

 

 

És mindenki azon tűnődik, hogy hol tartanak mostanában a kínaiak. Kinek az oldalán állnak? Az oroszok oldalán állnak? Mi a véleményük a globális felmelegedés mítoszáról?

Nos, azt elmondhatom, hogy a kínaiak rengeteg csodálatos új széntüzelésű erőművet építenek. Saját szénbányáik vannak, és egy nagyon szerencsés véletlen folytán tavaly ősszel minden mást is sikerült felhalmozniuk. Kína jelenleg a világ rézkészleteinek 84%-ával, a világ kukoricájának 70%-ával és a világ búzájának 57%-ával rendelkezik. Hát nem szerencsés? Mintha tudták volna, hogy mi fog történni...

Azzal, hogy megpróbálták elvágni Oroszországot a világ pénzellátásától, az összeesküvők mindent végtelenül rosszabbá tettek. Oroszország továbbra is felhalmozza a terményeket, a fémeket és az olajat. Ami nincs Kínában, az Oroszországban lesz.

Eközben a Világgazdasági Fórum mániákusai mindenkit ki akarnak nyírni, aki nem úgy néz ki, mint Sir Klaus Schwab (akit Erzsébet királynő az összeesküvésért tett szolgálataiért ütött lovaggá, hadd emlékeztessem önöket).

És egy szerencsés véletlen folytán el is fogják érni az akaratukat, mert a világ árpa-, búza- és kukoricaexportjának mintegy harmada Oroszországból és Ukrajnából származik, így Afrikában több százmillió ember nem kap élelmet, és így meg fog halni.

De a Black Lives Mattert ez nem érdekli, mert kétségtelenül azzal töltik majd az idejüket, hogy újabb szobrot keressenek, amit ledönthetnek.

Fogadok, hogy a dundee-i Desperate Dan szobrát veszik célba.

Még nem tudják biztosan, hogy mit csinált rosszul a Kétségbeesett Dan, de fogadok, hogy dolgoznak rajta.

De azért ne aggódjatok, mondják.

A világ nem őrült meg.

Az összeesküvők felügyelete alatt áll.

Aha.

Most már komolyan fogsz venni?

Copyright Vernon Coleman március 2022

https://www.pokolafoldon.hu/blog/most-mar-komolyan-fogsz-venni